2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Cnm benimde 11. Gün 32.50 bana önemli olan katlanması dendi hatta 12 den başlayıp doguranlarda varmış nasıp ya geç tutundular yada kimyasal gebeliğe dönebilir dua et şuan hamilesin inşallah katlnır

ben 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim, 1. tup bebek denemem negatifti bu 2. denemem! deger cok dusuk cok korkuyorum! elimde degil! sen suanda kacıncı gunundesın? degerın yukseldımı?

canım hiç korkma rabbım nasıp edecekse her turlu olur bence değerin inşallah artacak Allah yardımcı olsun olumlu dusun olumlu olsun sıkma canını. Şimdiden tebriklerr

kızlar Rabbım nasıp ederse cumartesı sabah 7:00 de opum var Allah rızası ıçin dua edinde bnmde opuden sonra herşey olumlu gıtsın....İnşallah rabbim banada gun saymayı en sonundada olumlu haberlerı almayı nasıp eder.

canım hiç korkma rabbım nasıp edecekse her turlu olur bence değerin inşallah artacak Allah yardımcı olsun olumlu dusun olumlu olsun sıkma canını. Şimdiden tebriklerr

inşaallah! destegin için cok tesekkur ederim! hayırlısı artık! inşaallah rabbim tamamına erdirir

amin inşaallah hersey gonlunce olsun

ben 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim, 1. tup bebek denemem negatifti bu 2. denemem! deger cok dusuk cok korkuyorum! elimde degil! sen suanda kacıncı gunundesın? degerın yukseldımı?

Cnm 10. Gün 18.71 çıktı 11. Gün 32.50 bugün 13. Gunumdeyım tekrar test yatırcam bugün.. Senle aynı durumdayım 4 gündür perişan vaziyetteyim yemeden kesildi uyku yok bugün ne oluyor az çok anlıycaz sanırım.. 10. Gunumde 2 idrar testi yaptım iksindede silik çıktı..sana yorum yapılmadı mı? Tekrar ne zaman test yaptırcaksın?

asla ısyan etmek ıstemem ama cekilecek cılemız varmış! karın agrısı ile doktora gıdıp hamıle oldugunu ogrenıp dogurup eve gelen, menopoza gırdıgını sanıp dogum zamanı gelınce hamıle oldugunu ogrenene kadar daha neleri var!
bizler ise yumurta olusacakmı? yumurta olusunca opu! opu oldu yumurtalar işleme alınabılecek kalıtedemı? oda oldu döllenecek mı? oda oldu rahım zarı gereklı kalınlıga ulastımı? oda oldu tranfere kadar embrıyolar dayanacak mı? oda dayandı transfer! oda oldu bekle 12 gün bebek tutacakmı,? bebek tuttu hcg degerı katlıcak mı? oda katladı, kese gorunecek mı? kalp atışı duyulacak mı? oyyyyyy ne cılemız var mış ya! etrafımdakıler (tabı halımızı anlamıyorlar) artık ne doguracaksın cok merak edıyoruz dıyorlar! abim artık esprı yapıyor abıcım dogurunca onu vitrine koyalım aman oyle sevmek opmek falan yok ellemeyelım bozulur mozulur dıyor!

ya benım doktorum normal karsıladı, 11. gun ıcın normal dedı ama ben dusuk falan dedım. oda cok kafana takıyorsan cuma gunu bıdaha test yaptır dedı. bende soktaydım zaten aklıma glemedı fazla bıse soramadım. bakalım yarın test yaptıracam. sana ne dedı doktor? bu arada bugun yaptıracagın tahlılın sonucunu yazarsan sevınırım

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı sana evlat olacak yumurtaların olur

Önemli olan orantılı artması değer ne olursa olsun dedi bende çok panigim

kıslar cumartesi sabah opu var lütfen benden de dualarınızı eksik etmeyin.rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşalah.

İnşallah duyarsın cnm bugün 10. Gün muydu senın? Benim 10. Gün idrarda çıktı silik ama sen genede 11. Yada gününde kanda baktır

transfer geçen perşembe yapıldı yani bi hafta oldu
embriyo hala duruyosa 12. gününde
baksam mı idrar testi alıp çıkarmı ki ?

amin canım inşallah :)

canım şimdiden hayırlı olsun.değerin güzel bencede.sıkıntı yapma kendine rahat ol.hakkınhayırlısı olsun.değerleirn gü<el bir şekilde katlanır insallah.
canım dualarım seninle insallah yumurtaların bebk olur göbüşüne konup sıkı sıkı tutunurlar sana.rabbim yardımcın olsun.
kıslar cumartesi sabah opu var lütfen benden de dualarınızı eksik etmeyin.rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşalah.
canım benim dualrım seninle sonu bebkle biten bir tedavin olur insallah.rabbim yardımcın olsun.
transfer geçen perşembe yapıldı yani bi hafta oldu
embriyo hala duruyosa 12. gününde
baksam mı idrar testi alıp çıkarmı ki ?
canım ya bence yapma test günün gelince yap.moralin bozulmasın biliyosun ben öyle bir hataya düştüm.gününü bekleeeeeee.insallah vardır sana sımsıkı tutunmuşturrrrrrr

bana şu transferi azıcık çıtlatınya nekadar sışıkık kalıyon ben 10 dkya tahamül edemiyom ya puff
ben 29 unda yaptırdım transferi. sen sıkıştım deyince hemen alıyolar zaten. işlem 15-20 dk. içinde bitmiş oluyor. bunun 15 dk sı hazırlık zaten. odana çıkana kadar dayansan yeter. hemşire hallediyor gerisini zaten

bugün opu mun 4. günü. ayın 11 ine kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. sayılı gün çabuk geçer deyip bekliyorum.. zaten 7 sinden sonra işe başlıyorum. kafamı da dağıtmış olurum biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…