Amin canım.tam olarak ne için lucrin[/QUOT
canım uzun protokol tedavi başlandı. yumurtaların birbiriyle uyumlu şekilde buyumeleri ve baskılanmaları icin verdi. önceki denememde yumurta buyuklukleri farklıydı. 3 gundur gonal f ile beraber kullanıyorum.
Teşekkür ederim canım cevabın için.tedavim olumlu olsunda ben bütüüün iğnelere razıyım:))
ben de 55 56 olmuşumdur
zaten boy 1.56 hamile kalsam yuvarlana yuvarlana gider gelirim sağa sola bu boyla
çok şiştim ya bu hormonlardan
aşılamayla başlamıştım şişmeye sigarayı bırakınca iyice beter oldu, tüp bebekle de aygaz tüpü gibi oldum yani iyice abarttı
kocam bakıp gülüyo tosuna döndün die
kız benim kilomu sormayın sölemem gizli tartı zaten ben sevmez bende onu hahaha allahdan boy iyi 1 69D
günaydın kuzum korkma kız insallah her şey çok güzel olacak canım ya.güzelce katlanmıştır değerin insallah.rabbim ol demiştir olmuştur.güzel haberlerini bekliyeceğim.Gece iyi kaynamissiniz Allah muhabetinizi artirsin insallah...
Kelebegim uzuldum ya o bayanada cok stresliydi valla hep aklima gelicek neyse diger sefere insallah,bende bugun ogleden sonra tests gidicem cok korkuyorum, dun erkin beyde aradi onemli olan orantili artmasi dedi insallah ya Ben kendini kaptirdim biraz galiba uzulcem, hergun sabah 6 da uyaniyorum sonra uyuyamiyorum korkudan, dunden beri alttan baski var sanki korkuyorum birsey olucak diye
Accesss benim bacaklarimda agridi testten once,normal adet zamanoi cok nadir bacak agrim olur halada agriyor
Kizlar bende 2 kilo verdim yeni geldikten sonra 55-56 cikiyorum iyi oldu AMA sigaranin kilolari vardi
canım kanama derken lekenmemi oluyor.bende kullanmıştım.Kızlar ben iki gündür lucrin iğne kullanıyorum ama ara ara bir iki damla kanamam oluyo normalmi??
canım kanama derken lekenmemi oluyor.bende kullanmıştım.
Gece iyi kaynamissiniz Allah muhabetinizi artirsin insallah...
Kelebegim uzuldum ya o bayanada cok stresliydi valla hep aklima gelicek neyse diger sefere insallah,bende bugun ogleden sonra tests gidicem cok korkuyorum, dun erkin beyde aradi onemli olan orantili artmasi dedi insallah ya Ben kendini kaptirdim biraz galiba uzulcem, hergun sabah 6 da uyaniyorum sonra uyuyamiyorum korkudan, dunden beri alttan baski var sanki korkuyorum birsey olucak diye
Accesss benim bacaklarimda agridi testten once,normal adet zamanoi cok nadir bacak agrim olur halada agriyor
Kizlar bende 2 kilo verdim yeni geldikten sonra 55-56 cikiyorum iyi oldu AMA sigaranin kilolari vardi
bana şu transferi azıcık çıtlatınya nekadar sışıkık kalıyon ben 10 dkya tahamül edemiyom ya puff
e yarına 50 civarı bişey olur o ki normal değerSEVİNCİM KURSAGIMDA OYLECE BEKLIYOR! 11. GUN YANI DUN DEGERIM 27 CIKTI ARKADASLAR. DOKTORUMA GITTIK COK RESNK VERMEDI, YANI IYIDE DEMEDI KOTUDE DEMEDI, IGNE VERDI, BEN BIRAZ SIKINTILI OLUNCA İÇİN RAHAT EDECEKSE CUMA GUNU TEKRAR TAHLIL YAPTIR DEDI.
2 hafta sonra kalp atışlarına bakacagız dedi. offfff ne yapsam bılemedım.
allam bana da biri, 2 hafta sonra kalp atışlarına bakıcaz desin lütfen
Kızlar ben iki gündür lucrin iğne kullanıyorum ama ara ara bir iki damla kanamam oluyo normalmi??
SEVİNCİM KURSAGIMDA OYLECE BEKLIYOR! 11. GUN YANI DUN DEGERIM 27 CIKTI ARKADASLAR. DOKTORUMA GITTIK COK RESNK VERMEDI, YANI IYIDE DEMEDI KOTUDE DEMEDI, IGNE VERDI, BEN BIRAZ SIKINTILI OLUNCA İÇİN RAHAT EDECEKSE CUMA GUNU TEKRAR TAHLIL YAPTIR DEDI.
SEVİNCİM KURSAGIMDA OYLECE BEKLIYOR! 11. GUN YANI DUN DEGERIM 27 CIKTI ARKADASLAR. DOKTORUMA GITTIK COK RESNK VERMEDI, YANI IYIDE DEMEDI KOTUDE DEMEDI, IGNE VERDI, BEN BIRAZ SIKINTILI OLUNCA İÇİN RAHAT EDECEKSE CUMA GUNU TEKRAR TAHLIL YAPTIR DEDI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?