2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

valla anama benzersem çam ağcındaki hani o sobada yakıyolarya herneyse gozalakmı deniyo aman anladınız çam ağcının olmamıış şeyini cümleyegel haha onu bile şeftali sanıp yemiş D
kömür toprak yiyenini duymuştum kozalağı ilk senden duydum

kız bakmayın şuna gece gece midem kaktı ilahi size hiç güleceğim yoktu iyim canım çok şükür şoku atlattım rabbimin izniyle.insallah kız ağzın bal damlıyor kuzum.bir mucizede rabbim bana yaşatsın insallah.hepimize yaşatsın...

kömür toprak yiyenini duymuştum kozalağı ilk senden duydum

valla anama kozalak bu şeftali deil deselerde anlamam o şeftali demiş bi güzel yemiş anla okdr beter aş eriyo ve en önemlisi devamlı bayılırmış bende ona benzersem vay halimize eşim herşey arar durur

fokmu anam ben severim foku ben bi ara gelimde sana sevim seni hihihhihihbalık getirimmi balık D

getir kuzum ızgara yapar yeriz, gece gece karnım acıktı benim de
bi gidiim bakiim mutfakta ne var iç açıcı
ben zor zayıflarım bu gidişle :26:

valla anama benzersem çam ağcındaki hani o sobada yakıyolarya herneyse gozalakmı deniyo aman anladınız çam ağcının olmamıış şeyini cümleyegel haha onu bile şeftali sanıp yemiş D

ay kozalağı bende ilk duydum ya .

getir kuzum ızgara yapar yeriz, gece gece karnım acıktı benim de
bi gidiim bakiim mutfakta ne var iç açıcı
ben zor zayıflarım bu gidişle :26:

canım ya bu ilaçlar insanın iştahını açıyor herhalde benimde iştahım açıldı şimdi kontrol etmeye çalışıyorum.

ay kozalağı bende ilk duydum ya .

valla buda son duyuşunuz olur heralde anam bu neyese karıdır haha normelde karı fidan gibi hiç bişi yemez midesi almaz yemek yerken görsen iştağın kaçar yemesin oderece yavaş ve okdarda çok az yer ve çok seçici kalktı karı kozalak yemiş iyimi

insallh kalmıştırsın canım benim doğurunca verirsin bir güzel.kaç kilosun sen ben 53tüm 58 olmuşturum herhalde.:18::18:
ben de 55 56 olmuşumdur
zaten boy 1.56 hamile kalsam yuvarlana yuvarlana gider gelirim sağa sola bu boyla
çok şiştim ya bu hormonlardan
aşılamayla başlamıştım şişmeye sigarayı bırakınca iyice beter oldu, tüp bebekle de aygaz tüpü gibi oldum yani iyice abarttı
kocam bakıp gülüyo tosuna döndün die

kuzum nasılsın nasıl gidiyor yarın beni ara mutlaka test yaptırdıktan sonra.merakımdan geberecem.insallah güzel bir şekilde yükselir testin ya rabbim sen büyüksün.

tosunum benim kız ızgaraya gel anam canım çekti niekine öle denin D

accessdenied kız ben senin okdar deil sanıyodum boyun he bu arada ben seni ahu tubya çok benzetiyomya diş yapın özelikle

ay bende 1.59 canım ya .sigarayıda bıraktım ya çok korkuyorum ben fazla almayayım.rabbim nasip ederde hamile kalırsam en azından ozaman .bir şey olmaz ya.yeterki hamile kalalım veririz bir şekilde inan bana değer.feda olsun ona vucudum yeterki gelsin yavrum....

biri şu fatma gülü kurtarsın ağdamada yapsın yada videoyu kaldırsın lenn gözüme ilişip duruyo anam akşam yedim tavuk gıdaklicek :d

accessdenied kız ben senin okdar deil sanıyodum boyun he bu arada ben seni ahu tubya çok benzetiyomya diş yapın özelikle

şu dünyada beni ahu tuğbaya benzetmeyen bi sen kalmıştın karam şimdi tam oldu
allahım neden beni her gören resmimi gören ahu tuğba dio kaderim mi bu benim
sevmiyorum kadını da zaten töbe töbe at gibi dişleri
bi de benim ağzımı benzetiyo delircem

hahaha ay napim kuzum ya benzettim işde benziyon bane bane güzel hotun da ne istiyon bende sevmem ama seni seviyom

kuzum feda olsun da işte göbek möbek belli bi kalınlığın üstüne çıktı mı erteliyolarmış tedaviyi git zayıfla die
o yüzden kontrollü gitmek lazım
neyse saldım çayıra şimdilik sonucu alayım ona göre bkcam bi hal çaresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…