- 15 Şubat 2013
- 25.152
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.390
- 798
kömür toprak yiyenini duymuştum kozalağı ilk senden duydumvalla anama benzersem çam ağcındaki hani o sobada yakıyolarya herneyse gozalakmı deniyo aman anladınız çam ağcının olmamıış şeyini cümleyegel haha onu bile şeftali sanıp yemişD
ben fatma gülün suçunu biliyom kız suçu behlül saol kekebeğim cümlemizin öyle olsun sen iyisin dimi dadlum hep böle kal çok güçlü bi kadınsın bak gör sen kendilinden kalcan ben hastaneye gittimde kızın birinin iki tüpüde tıkalıymış doktor asla hamile kalmasın demiş tüp yaptırmış tutmamış ogün adet olmuş ve dahda olmamış hamile kalmış ama sanırsam üstüne görmüş yhasende öle olasın emi sana beddu am olsun hihihihhihi anam gördüm fatma gülü görmez olaydım lennn midem kalkdı ben vcy gidiyom one lan öle burun bile tavan yapmış böööğğğ
eğer hamile kalamadıysam aynen ben de hemen diete giricem bildiğin küçük boy foka döndüm
eğer hamile kalamadıysam aynen ben de hemen diete giricem bildiğin küçük boy foka döndüm
kömür toprak yiyenini duymuştum kozalağı ilk senden duydum
fokmu anam ben severim foku ben bi ara gelimde sana sevim seni hihihhihihbalık getirimmi balıkD
valla anama benzersem çam ağcındaki hani o sobada yakıyolarya herneyse gozalakmı deniyo aman anladınız çam ağcının olmamıış şeyini cümleyegel haha onu bile şeftali sanıp yemişD
getir kuzum ızgara yapar yeriz, gece gece karnım acıktı benim de
bi gidiim bakiim mutfakta ne var iç açıcı
ben zor zayıflarım bu gidişle :26:
ay kozalağı bende ilk duydum ya .
ben de 55 56 olmuşumdurinsallh kalmıştırsın canım benim doğurunca verirsin bir güzel.kaç kilosun sen ben 53tüm 58 olmuşturum herhalde.:18::18:
ben de 55 56 olmuşumdur
zaten boy 1.56 hamile kalsam yuvarlana yuvarlana gider gelirim sağa sola bu boyla
çok şiştim ya bu hormonlardan
aşılamayla başlamıştım şişmeye sigarayı bırakınca iyice beter oldu, tüp bebekle de aygaz tüpü gibi oldum yani iyice abarttı
kocam bakıp gülüyo tosuna döndün die
canım mangal çektitosunum benim kız ızgaraya gel anam canım çekti niekine öle deninD
ben de 55 56 olmuşumdur
zaten boy 1.56 hamile kalsam yuvarlana yuvarlana gider gelirim sağa sola bu boyla
çok şiştim ya bu hormonlardan
aşılamayla başlamıştım şişmeye sigarayı bırakınca iyice beter oldu, tüp bebekle de aygaz tüpü gibi oldum yani iyice abarttı
kocam bakıp gülüyo tosuna döndün die
accessdenied kız ben senin okdar deil sanıyodum boyun he bu arada ben seni ahu tubya çok benzetiyomya diş yapın özelikle
şu dünyada beni ahu tuğbaya benzetmeyen bi sen kalmıştın karam şimdi tam oldu
allahım neden beni her gören resmimi gören ahu tuğba dio kaderim mi bu benim
sevmiyorum kadını da zaten töbe töbeat gibi dişleri
bi de benim ağzımı benzetiyo delircem
ay bende 1.59 canım ya .sigarayıda bıraktım ya çok korkuyorum ben fazla almayayım.rabbim nasip ederde hamile kalırsam en azından ozaman .bir şey olmaz ya.yeterki hamile kalalım veririz bir şekilde inan bana değer.feda olsun ona vucudum yeterki gelsin yavrum....
hahaha ay napim kuzum ya benzettim işde benziyon bane bane güzel hotun da ne istiyon bende sevmem ama seni seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?