• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ii söleme
sigarayı bıraktın di mi kuzum ? bak 2 gün sonra transferin var
ay bana böle habire sigarayı bıraktın mı die sorduklarında acaip gıcık olurdum haha

bırakmadım anam bırakmadım bırakamadım azaltım transferden sonra ağzıma zinjir vurcam içmicem zaten içirmicekler eşim evde bile içmicekmiş yani yarın son sıgara hayatım :D ne iki günü kuzum ya bi yarın var cuma sabahı alıp gelcem bebişimi allahın izniyle

Son düzenleme:
bırakmadım anam bırakmadım bırakamadım azaltım transferden sonra ağzıma zinjir vurcam içmicem zaten içirmicekler eşim evde bile içmicekmiş yani yarın son sıgara hayatım :D ne iki günü kuzum ya bi yarın var cuma sabahı alıp gelcem bebişimi allahın izniyle

ii canım zaten birden bırakılmıyo azalta azalta bıraktım bende
bugün canım çok çekti ama nedense hep aklıma geldi

bende burda okuduklarımla cesaret ettim çıkabildim bende çok heycan başladı inş güzel sonucu alırım bende olmazsa bidahaki sefere şansım olurmu bilmiyorum..:(

İNSALLAH CNMMM:) Olmazsa da vardır bır hayır deyıp devam edeceksın şansın olacak tabii neden olmasın yeter kı allah ol desın

diyorumya ilk zaman giremicem habardar edmicem diye aklım kalcak bura ama napalım

haber ver bari nası geçti falan diye
kızlar ben yatıyorum habire bacaklarım ağrıyo ve uykum geliyo
bu crinone jel yapıyo galiba
hadi görüşürüz

bana şu transferi azıcık çıtlatınya nekadar sışıkık kalıyon ben 10 dkya tahamül edemiyom ya puff

Amin canım.tam olarak ne için lucrin[/QUOT
canım uzun protokol tedavi başlandı. yumurtaların birbiriyle uyumlu şekilde buyumeleri ve baskılanmaları icin verdi. önceki denememde yumurta buyuklukleri farklıydı. 3 gundur gonal f ile beraber kullanıyorum.

Günaydınnnnnn kızlar ohhhh ne güzel gece sohbeti süpermiş.benim akşam erken uykum geldi erken yattım sohbeti kacırdım:1:

Son düzenleme:
ayyyyy kızlar bu crinone jel beni bahvetti kaşıntı özelliklede yanma biraz vakit geçsin arıyacagım doktoru diğer tüp bebektede kullanmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım bakalım nasıl bir yok izlenecek

yarın sabah test sonucu alacagız Allahım sanki kalbim yerinden çıkacak nefes alamıyorum düşündükçe

canım ınşalah hayırlı haberler alırsın...çok sevındım Allahım evımıze birer birer guneşlerımızı doğdurur inşallah...

İNŞALLAH bebeğin tutunmuştur hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin RABBİM bende 3 taneden biri sağlıklı çözülür diye düşünüyorum zaten tek embriyo transferi olacak benim eşimde malesef son diyor bütün zorluğu çeken ben pes eden o o yüzden çok istiyorum ama şu olumsuzlukları bi atabilsem kafamdan hakkımızda hayırlısı olsun

hatme kafayı takma eşine mecbur deniyecek şimdi oyle soylemesıne bakma sen gurur meselesı yapıyorlar...sen olacağın tedavıye odaklan lutfen canını sıkma Allahıma sığın gerisini boşver ınşallah bu sefer tedavın olumlu olur..

kızlarr çok sevinçliyim aradılarrrrrrrr üçüde çoksağlıklı bi şekilde dölenmişlerrrrrrrrrrrr:52::52::52:

yupiiii karam canım çookkkk sevindim.. valla yemin ederim ağıyacaktım sankı benım olumlu olmuş gibi :))) Allahım tedavının devamınıda olumlu olmasını nası eder inşallah en sonda pozitif sonucu goruruzzz

Back