- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Chosy:)
Oğluna maşallah birde gecmis olsun insallah bir sorun çıkmaz.
Birde sacı ne renk en fazla sarı diye ümit ediyorum:)
Kiz ben karnıma baticon sürülurken(hissediyordum hala) birden voltajj kızına bak dedi Dr yani arada kayıp bir zaman var galiba beni biraz uyuttular:))Yada bana öyle geliyor bilmiyorum o ara karışık Dr la birer kahve içerek dertleşmem lazım
Ha birde 9 ay boyunca tiksinmeyip aserdigim varya kahve+sigaram
31 mart gecesi son sigarami icmisim.cok ilginç :)
Esim hala icersin sen diyor.
Birde ne zaman ekleyeceksin resmi :))O albumdekilerden olsun.
sarı ama saç öle düz sarı değil, ne biliym bize deişik geliyo:) bak bakalım resmine..
kendiminkinide ekliymmi die düşünüyorm bu arada:)
ameliyatta bazılarını uyutuyolarmış ama bebek çıktıktan sonra diye duymuştum..
sigarayıda içiyom arada,
kvye sinir olunca, annemi özleyince
buda albümden ama diğerlerinden de ekliym, bak bakalım kime benziyo:)BEn önce ki Msj da ne cok "birde" demişim :))
Gördüm maşallah kiz ağzı burnu ficicik tursucuk
Evet ben o albumdekilerden istedim:)))
dogum tarihi: 15.04.2013
bdt: 07.04.2013 (41+1 de dogurdum)
normal dogum, 4050 gram, 53 cm
kizimizin ismi: selin
ilk bebegimi 2008 yilinda hic istemedigim halde doktor korkutmasi ve benim cahilligim neticesinde sezaryen ile dunyaya getirdim. halbuki hastaneye kendi sancim ve 4 cm aciklik ile gitmistim, sezaryen yanlisi doktorum sagolsun disarda esimin gozunu korkutarak bebek iri bahanesiyle onu ikna etmisti ve ben sonucta aglaya aglaya 6 cm aciklikla acil sezaryene alindim. Allaha sukur ameliyat sonrasi cok problemli olmadi ama benim icimde hep ukte kaldi.
tekrar hamile oldugumu ogrendigimde bu sefer daha bilincliydim, ayni doktora gitmedim tabiiki ve bana sezaryen sonrasi normal dogum yaptirabilecek bir doktor bulmak icin 5 defa doktor degistirdim. sonucta canim doktorum Lalehan Kutlay ile tanistim. Cok anac cok sakin yapili bir insan olmasi bana guven verdi. Bana hep sunu soyledi: Yaradan kadin bedenini dogum yapabilmeye uygun yaratmis, iri bebek yada cat darligi diye bir bahane cok kabul edilebilir degil, Allah dagina gore kar verir, sana da dogurabilecegin kadar bir bebek nasip eder.
sadece doktorum degil esim ve annem de bana sonuna kadar guvendiler ve kararimi desteklediler. boylece normal dogumu beklemeye basladik. ve nazli kizimiz ancak 41. hafta bittiginde gelmeye karar verdi. sancilarim 4 dak da bire indiginde hastaneye gittik. 6 cm ye kadar acilma cok yavas ilerledi ancak doktorumun mudahelesi sayesinde 10 dak icinde birden 9 cm cikti ve dogum basladi, kizim sadece 4 ikinmada dunyaya geldi ve daha da iyisi sadece 3 dikisim oldu. bana bu duyguyu yasatan Rabbime sukurler olsun, Allah tum isteyenlere nasip etsin.
13.04.2013 tarihinde saat 14:15 de kızım MERCAN dünyayageldi 54 cm 3600 kg doğdu normal doğum yaptım 40+2 de suni sancı verilerek oldu doğum
12.04.2013 15:14 de genel anesteziyle kızım Minel İpek dünyaya geldi .
sarı ama saç öle düz sarı değil, ne biliym bize deişik geliyo:) bak bakalım resmine..
kendiminkinide ekliymmi die düşünüyorm bu arada:)
ameliyatta bazılarını uyutuyolarmış ama bebek çıktıktan sonra diye duymuştum..
sigarayıda içiyom arada,
kvye sinir olunca, annemi özleyince
doğum hikayelerinizi okurken kv yazısını görünce sinirim yine tepeme çıktı ve buraya içimi dökmek istedim( hamile kalmadan önce cok içerdim sigarayı hamileliğim bıyuncada tiksinmedim ama herkese tiksiniyorum diye yalan söylüyordum yanımda içmesinler diye bunun en büyük nedeni kv çünkü asırı dercede içiyor sigarayı neyse bugün sigaradan çıktı konu asla evimin içinde doğum olduktan sonra sigara içirmem dedim en basından beride söylüyorum bunu esimde içmiyor bende baslamayı hiç düşünmüyorum istemiyorum demezmi bana içerim sigaramı ben zaten sizin yanınıza ondan gelmiyorum sıkılıyorum kocişede söylemezdim bunu ama içim içimi yiyodu bu konusma dahasıda var aslında ama buraya yazmak bile beni rahatlattı ohhhh beeeee rahatladım
yuh dicem ayıp olmasın, seninkide ayrı bi cinsmiş, vicdan olmadığının kanıtı bu bence
Hehe seninde yakinda alicaz iyi haberini:) marta kalmassin!!bebeğim4242 ben varım bak en son mayısı bulur bu gidişle söyleyimmDDD
dogum tarihi: 15.04.2013
bdt: 07.04.2013 (41+1 de dogurdum)
normal dogum, 4050 gram, 53 cm
kizimizin ismi: selin
ilk bebegimi 2008 yilinda hic istemedigim halde doktor korkutmasi ve benim cahilligim neticesinde sezaryen ile dunyaya getirdim. halbuki hastaneye kendi sancim ve 4 cm aciklik ile gitmistim, sezaryen yanlisi doktorum sagolsun disarda esimin gozunu korkutarak bebek iri bahanesiyle onu ikna etmisti ve ben sonucta aglaya aglaya 6 cm aciklikla acil sezaryene alindim. Allaha sukur ameliyat sonrasi cok problemli olmadi ama benim icimde hep ukte kaldi.
tekrar hamile oldugumu ogrendigimde bu sefer daha bilincliydim, ayni doktora gitmedim tabiiki ve bana sezaryen sonrasi normal dogum yaptirabilecek bir doktor bulmak icin 5 defa doktor degistirdim. sonucta canim doktorum Lalehan Kutlay ile tanistim. Cok anac cok sakin yapili bir insan olmasi bana guven verdi. Bana hep sunu soyledi: Yaradan kadin bedenini dogum yapabilmeye uygun yaratmis, iri bebek yada cat darligi diye bir bahane cok kabul edilebilir degil, Allah dagina gore kar verir, sana da dogurabilecegin kadar bir bebek nasip eder.
sadece doktorum degil esim ve annem de bana sonuna kadar guvendiler ve kararimi desteklediler. boylece normal dogumu beklemeye basladik. ve nazli kizimiz ancak 41. hafta bittiginde gelmeye karar verdi. sancilarim 4 dak da bire indiginde hastaneye gittik. 6 cm ye kadar acilma cok yavas ilerledi ancak doktorumun mudahelesi sayesinde 10 dak icinde birden 9 cm cikti ve dogum basladi, kizim sadece 4 ikinmada dunyaya geldi ve daha da iyisi sadece 3 dikisim oldu. bana bu duyguyu yasatan Rabbime sukurler olsun, Allah tum isteyenlere nasip etsin.
Derineser,
Kızına sizinle uzun sağlıklı hayırlı bir ömür dilerim
Ben senin doğumundan öte bekleme seklini sevdim.
Sabır ve sukunetle:)
Benim gibi diyorum (biliyorsun mükemmelliğim mutevaziligimdandi)
:))
Rabbim gönlüne göre verdi.
canım ne güzel süslenmiş püslenmiş gitmişsin Elifinle buluşmaya :)
güzel bir hikaye darısı henüz doğurmamış arkadaşlarımızın başına olsun :)
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel kızını inşallah
ay sormaaa bide temizlik meselesi var ben doğumdan önce cam kapı halı ne varsa heryeri temizlemek istiyorum ben gelirim diyodu önceden şimdi yan çiziyo çocuk o temizliği görcekmi diye bide bugün ne varsa geldiler tepeme bulunduğum yerde yardımcı kadın bulabilsem ona yaptırıcamda yok işte el mahkum napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?