2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

şekercim çok teşekkür ederim....ama cuma akşamı hastanede çok korktum...birde doğum yapacakmışım gibi oldu :18: tırstım doğumhaneyi gördüm sancı çeken hamile sesi duydum psikolojim oldu alt üst...allahım duyacaklarım göreceklerim varmı meğer diyorum....c.tesi sabahı kadının sancı sesleri ile uyandım evde kulaklarımda kalmış ses anneciiiimmmm korkuyorummmmm:18::18: duygusallığım yerini yusuf yusufa bıraktı

elif çok geçmiş olsun canım allahtan birşey yokmuş güzel güzel dinlen ye iç keyfine bak

ben de hafta sonu kayınvalidemlerdeydimm
yedim, içtim, yattımm, dinlendimmmm
arada bir buralara takıldım ama gelen giden yoktuu
pek bi sessizdi buralar

benim de yaptığım tek şey
hastane için kendime önden düğmeli gecelik aldım
aslında hiç gecelik giymem ama hastaneden verdikleri kağıtta
isteniyordu aldım

Son düzenleme:
ayy cnm benim o zor iştee ya,, bi kere bende gece gittim doğum haneye girmek zorunda kaldım 3-4 gün etksinde kaldım:26:
Senmisin herşeye ağlayan duygusal anne, bak böylee tırsarsın demiştir miniğinn kesinn

Sen düşünme bunlar canım RABBİM kolaylığını verir inşallah hepimize, sonuçta bi şekilde doğucaklar inş en sağlıklı şekilde gelirler dünyayaa

sıkıntısı olan arkadaşlara geçmişler olsun
ebahcım dikkat edersen geçecektir kanamaların
çok yaşadığım için biliyorum, çok geçmiş olsun

sırtı ağrıyan arkadaşlar ayakta kalınca bende de oluyor

bir de ben yataktan doğrulurken çok zorlanıyorum

bu arada benim göbek deliğim gayet güzel ve şekilliydi
şimdi ise kocaman oldu ve dışına fırladı
bir gördüm böyle oldum

selam kızlar;

geçmiş olsun cnm bol bol dinlen Allahın izniyle bişi olmaz inş

benimde şeker testim biraz yüksek çıktı bakalım yarın dr teyzemiz ne dicek buna şükür gerçi

çoğumuz 3. trimester dönemine girdik bu yüzden bazı ağrı vs olmaası normal Rabbim çözülmeyecek problem dert vermesin inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

AY CNM ALLAH BASKA KORKU VERMESIN
ınsan bole durumlarda yasadıgı korkuyu tarıf edemıyor
cok gecmıs olsun
gelınıme ıyı bak

ah cnm sanal asuremı gondereyım ne yapayım bılemedım
yıne yaparım bulusur verırım sıze
ay bende cmt arkadaslarla gorustum
bır arkadasım dedıkı 32 de cıkamazsan 37 ye kadar beklemek zorundaymısız
ben ogrendım onu ole dıılmıs
32de calısabılır raporu alıosun sonra dıelım 34 de cıkıcaksın
dr dan artık calısamaz raporu alıp cıkıosun..yanı ne zaman ıstersen

allah kuvvet verın bakalım ne zamana kadar dayanabılcem bu müdüre

Güzel annelerrrr bugun nasılsınız bakalımmm???

bız bugun oglumla 25+0 ız bu hafta bıtımınde 3. trımestere ve 7. aymıza gırmıs olucaz ınsallah ...

ebahcım canım gecmıs olsun onemlı bısı olmamasına cok sevındım yorma kendını dınlen tatlım ...

çilekkkk demek asure yaptınnn ozelıne maj atıcam adresıme kargo ıstıorum :81: sevmem aslında ama senın yaptıgını yemek ıstedım :125:

kıvırcıgım burdanda kutlım canım benım ıyıkı dogdun ıyıkı senı tanıdım yagmur goren masum fönlüüüü senı hersey gonlunce olsun arkadasım yavrunla nıe senelere ınsallah ...

merhaba kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım var yarın evlilik yıldönümümüz
ama ay sonu olduğu için bu ay limitimizi fazlasıyla doldurduk hatta eksiden 600 tl yedik şimdi dışarıda para harcıyacak limitimiz kalmadı eşim de hafta sonu çıkarız yemeğe dedi ama boş boş geçirmek istemiyorum ne yapabilirim sizce????

çilakk o arkadaşın doğru demiş kanunen 32 ve 37 geçiyor ancak dr isterse arada çıkarbiliyormuş gerektiğinde,, ama pratikte nasıl yapılıyor bilmiyorum bende sadece pratikte duydum ki gerektiğinde arada dr rapor veriyormuş.. du bakalım nasıl olucak o zaman geldiğindeee... sabır diyorummmm inşallah geçicek bu günlerimizzzzzz.. sen yap aşureyi sanal manal gerçek bişiler yap iştee

mum ışığında evde güzel bir yemekkkkkkkkkkk
şirin ve güzel bir pastaaaaaaaaaa
duygusal, romantik güzel bir filmmmmmmmmmm

evdeki filmlerin hepsi korku filmi daha hiçbirinide izlemedik duygusal bir film almak şart oldu zaten bize

saol cnm tavsiyelerin için

kızzlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler...

şöyle açıklıyım durumumu size. benim evim çok küçük, bir salonum var 7-8 kişi anca alıyor. bu yüzden küçük bi odama köşe koltuk almıştım ve oraya beşik koymaya yerim yok malesef.

odayıda bozamam çünkü evim çok minik salona misafirlerim sığmıyor...

o yüzden 4-5 ay gözümün önünde olsun diye yatak odasındaki boşluğa ölçüye göre size resmini attığım bambu sepeti alacağım. yatamayacak kadar büyüdüğünde de. o ufak odamdaki köşe koltuğa

korkulup yaptırıp onu beşiğe çevirmek gibi bir hayalimiz var. koltuğun kalan kısmı da oturmak için kullanılabilecek...

bilmiyorum ki mantıklı mı :26::26::26:

canım ben hiç romantik değilimdir amaaaaaaaaaaa
aklıma ilk gelen

mum ışığında evde güzel bir yemekkkk
şirin ve güzel bir pastaaaaaaaaaaaa
romantik bir filmmmmmmmmmmmmmmm

.38:
sonraaaaa

sonraaaa

sonraaaaa

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Çalışan ve de doğum iznine ayrılacak olan anneler . Bir sorum olacak ne zaman ayrılıyorsunuz izne. Bir de mesela hasta raporu falan alsak şimdi gitmemek için. Doğum iznini sıkıntıya uğratır mı acaba?

Çalışan ve de doğum iznine ayrılacak olan anneler . Bir sorum olacak ne zaman ayrılıyorsunuz izne. Bir de mesela hasta raporu falan alsak şimdi gitmemek için. Doğum iznini sıkıntıya uğratır mı acaba?
yılda 40 gün rapor hakkın var,32. haftaya kadar kullanırsın,sonra doum izninne ayrılabiliyorsun zaten. tabi rapor vericek doktor bulman lazım.ben öğretmenim,çalışabilir raporu alıcam,35. ve 36. hafta şubat tatiline geliyor,önceki 2 haftayı da idare ederim zaten son haftalar,sınav filan olur ağır olmaz ama 37. hafta 2. döneme denk geliyor, benim şubatta okul deiştirme ihtimalim de var ,anadolu lisesine geçebilirim,idare de istemez herhalde 1 hafta için program yap değiştir. bir yolu olmalı.hamilelik dışında rahatsızlanabilirsin de mesela.o zaman ne olucak??

Son düzenleme:
çilakk o arkadaşın doğru demiş kanunen 32 ve 37 geçiyor ancak dr isterse arada çıkarbiliyormuş gerektiğinde,, ama pratikte nasıl yapılıyor bilmiyorum bende sadece pratikte duydum ki gerektiğinde arada dr rapor veriyormuş.. du bakalım nasıl olucak o zaman geldiğindeee... sabır diyorummmm inşallah geçicek bu günlerimizzzzzz.. sen yap aşureyi sanal manal gerçek bişiler yap iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…