ebahcıım geçmiş olsun güselimm, prenses biras ilgi istemiş senden sanırım
RABBİM şifa versin yat uzan dinlen, hiç bişey yapma evde olmanın keyfini çıkart bebişinle ilgilen
dikkat et kendine güselimmmm
selam anneler minnoş kızım ve ben evden sizleri selamlıyoruz...
cuma gününe kadar evdeyiz çünkü geçen cuma akşam üzeri wc.gittim kanama geldi
hemen doktora gittik.alttan muayene etti rahimde açılma varmı diye neyseki yoktu
ama o gün benim belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı doğumhane katına gittim NST bağladılar 20 dak.bağlı kaldım
kasılmalara baktılar...neyseki orada da sorun yoktu...plesentam aşağıda olduğu için kanama yapmış...
evde 1 hafta dinlenme verdi...ama minnoş beni çok korkuttu,bu arada karnımdan ultrasonda ona da baktık maşallah kocaman olmuş çok güzel bir kız bebek olmuş,bir de bir bebek ultrasonda bile bu kadar mı babaya benzer şaşırdım...
işin kısası cuma gününe kadar biz kızımla evde dinleniyoruz....birazdan annem gelecek yemek yapıcak bir süre böyle idare edicez....
şekercim çok teşekkür ederim....ama cuma akşamı hastanede çok korktum...birde doğum yapacakmışım gibi oldu :18: tırstım doğumhaneyi gördüm sancı çeken hamile sesi duydum psikolojim oldu alt üst...allahım duyacaklarım göreceklerim varmı meğer diyorum....c.tesi sabahı kadının sancı sesleri ile uyandım evde kulaklarımda kalmış sesanneciiiimmmm korkuyorummmmm:18::18: duygusallığım yerini yusuf yusufa bıraktı
selam anneler minnoş kızım ve ben evden sizleri selamlıyoruz...
cuma gününe kadar evdeyiz çünkü geçen cuma akşam üzeri wc.gittim kanama geldi
hemen doktora gittik.alttan muayene etti rahimde açılma varmı diye neyseki yoktu
ama o gün benim belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı doğumhane katına gittim NST bağladılar 20 dak.bağlı kaldım
kasılmalara baktılar...neyseki orada da sorun yoktu...plesentam aşağıda olduğu için kanama yapmış...
evde 1 hafta dinlenme verdi...ama minnoş beni çok korkuttu,bu arada karnımdan ultrasonda ona da baktık maşallah kocaman olmuş çok güzel bir kız bebek olmuş,bir de bir bebek ultrasonda bile bu kadar mı babaya benzer şaşırdım...
işin kısası cuma gününe kadar biz kızımla evde dinleniyoruz....birazdan annem gelecek yemek yapıcak bir süre böyle idare edicez....
hamaratttt çilağımmm benimm bekliyorus senide aramızaa
yalnız o aşureden bize nie yok ben onu anlamadımne ayıppppppppppppppp
afiyet bal şeker olsun yarasın tosuncuğunaaa hehehe inşallah.. dayanın çalışan arkdişilerim yakın zaferimizzzz
AY CNM ALLAH BASKA KORKU VERMESIN
ınsan bole durumlarda yasadıgı korkuyu tarıf edemıyor
cok gecmıs olsun
gelınıme ıyı bak
ah cnm sanal asuremı gondereyım ne yapayım bılemedım
yıne yaparım bulusur verırım sıze
ay bende cmt arkadaslarla gorustum
bır arkadasım dedıkı 32 de cıkamazsan 37 ye kadar beklemek zorundaymısız
ben ogrendım onu ole dıılmıs
32de calısabılır raporu alıosun sonra dıelım 34 de cıkıcaksın
dr dan artık calısamaz raporu alıp cıkıosun..yanı ne zaman ıstersen
allah kuvvet verın bakalım ne zamana kadar dayanabılcem bu müdüre
merhaba kızlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım varyarın evlilik yıldönümümüz
ama ay sonu olduğu için bu ay limitimizi fazlasıyla doldurduk hatta eksiden 600 tl yedik şimdi dışarıda para harcıyacak limitimiz kalmadı eşim de hafta sonu çıkarız yemeğe dedi ama boş boş geçirmek istemiyorum ne yapabilirim sizce????
ama ay sonu olduğu için bu ay limitimizi fazlasıyla doldurduk hatta eksiden 600 tl yedik şimdi dışarıda para harcıyacak limitimiz kalmadı eşim de hafta sonu çıkarız yemeğe dedi ama boş boş geçirmek istemiyorum ne yapabilirim sizce????
mum ışığında evde güzel bir yemekkkkkkkkkkk
şirin ve güzel bir pastaaaaaaaaaa
duygusal, romantik güzel bir filmmmmmmmmmm
merhabalar
resim görüntü olarak çok güzel 6 aya kadar kullanırım demişsin 6 aydan sonra ne yapacaksın yanında mı yatıracaksın.
Bence bu biraz kullanışsız gibi geldi ben kullanmadım ama yakın çevremde kullananlardan aldığım yorumlar memnuniyetsizlik yönünde.
Dünyaya geldikten sonra hızlı gelişimlerini düşünürsek,
Park yatak neden düşünmüyorsun... aynı işi o da görüyor ve daha uzun kullanabilirsin... Sadece bir tavsiye.
Sevgiler,
geçmiş olsun canımbebeğin iyiymiş ya gerisini atlatırsın.dinlenerek kendini çok yormadan geçirirsen günlerini daha iyi olur.hepimiz için şartlar değişicek sıkıntılar olucak artık kendimize daha fazla dikkat etmeliyiz 38.haftayı sağlıkla görsek fazlası hediyedir
canım ben henüz öyle bişey yaşamadım ama kaburga altına gelen baskılar var bende.tokken daha çok.belki de onu da yaşarım :44:
belli olmaz bebişlereistersen netten bi bak için rahat etsin istiyosan doktorunu ararsın belki mühim bir şeydir.
canım benim yaa... sen böyle üzgün olmamalısınçözülmeyecek sorun yoktur ölümden gayrı gerçi o da Allah tandır.hamilelik psikolojisiyle daha çok etkileniyor olabilirsin.iyi günleri anıları düşün canım.kötü hatırası olmayan mükemmel bi çift yada hayat yok ki zaten... ortak yollarla sakinliği birleştirip içine birazda iyi niyet ekleyip sevgin eşliğinde sunarsan tadından yenmez valla
canım bende sepet beşik kullandım sonra 6 aylıkken filan odasına geçirdim asansörlü büyüyen beşiği var.odası varsa heves ettiğini almandan yanayımburda ben 600 e bi de 980 e sormuştum fiyatı iyi bence.ama bebek odasını şimdi yapmayacaksan park yatak gibi bişe daha çok işini görür.seçim senin tabiki
çok güzel bir görünüşü var canım ama bana biraz pahalı geldi o fiyata herşey içinde park yatak yada beşik de alabilirsin ama tabi yakından daha güzzzel gözükebilir
aynı sorun bende de var bende çok yanlız kalıyorum sinirden ağlıyorum ama o duymuyo tabi kendi kendimi üzmüş oluıyorum üzme sende tatlı canını
benim eşim ben hamile kalmadan kahveye gitmezdi şimdi kahve çıktı başıma iyice böyle kavgalı çağırıcam öyle geliyor bu sfer de maça gidiyor yada evde maç açıyor deli edior beni anca benim gözümden yaşlar akıcak ondan sonra aklı biraz başına geliyor nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa
ama biz iki canlıyız onlardan önce kendimizi düşünmemiz lazım canım yqapacak bişi yok
yılda 40 gün rapor hakkın var,32. haftaya kadar kullanırsın,sonra doum izninne ayrılabiliyorsun zaten. tabi rapor vericek doktor bulman lazım.ben öğretmenim,çalışabilir raporu alıcam,35. ve 36. hafta şubat tatiline geliyor,önceki 2 haftayı da idare ederim zaten son haftalar,sınav filan olur ağır olmaz ama 37. hafta 2. döneme denk geliyor, benim şubatta okul deiştirme ihtimalim de var ,anadolu lisesine geçebilirim,idare de istemez herhalde 1 hafta için program yap değiştir. bir yolu olmalı.hamilelik dışında rahatsızlanabilirsin de mesela.o zaman ne olucak??Çalışan ve de doğum iznine ayrılacak olan anneler . Bir sorum olacak ne zaman ayrılıyorsunuz izne. Bir de mesela hasta raporu falan alsak şimdi gitmemek için. Doğum iznini sıkıntıya uğratır mı acaba?
net gidip gelmiştiiii
mesaj tekrarııııııııııııııııı olmuş
AY CNM ALLAH BASKA KORKU VERMESIN
ınsan bole durumlarda yasadıgı korkuyu tarıf edemıyor
cok gecmıs olsun
gelınıme ıyı bak
ah cnm sanal asuremı gondereyım ne yapayım bılemedım
yıne yaparım bulusur verırım sıze
ay bende cmt arkadaslarla gorustum
bır arkadasım dedıkı 32 de cıkamazsan 37 ye kadar beklemek zorundaymısız
ben ogrendım onu ole dıılmıs
32de calısabılır raporu alıosun sonra dıelım 34 de cıkıcaksın