2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım ya sen yinede aç git sonra bir daha gitmek zorunda kalabilirsin..
bende 3 gündür tekmesinden mi yoksa hareketleri rahime daha mı yakın oluyor bilmyrm ama çok kötü ağrı yapıyor sizlerdede oluyr mu yoksa bebeişimizn dediğin gibi kas yapınca şiddeti arttı mı?

günaydın bahar,çilek,ebru ve adanam...

günaydın kıpır kıpır bebişlerrr...

Bebeklerimiz büyüdü ve güçlendi.Bnm ki de şiddetli vuruyo artık ve dışarıdan görülüyor.. Eskiden başkasında görünce çok itici gelirdi içerde bi yaratık var gibi. Ama şimdi kendimde görünce çok hoşuma gidiyor.

Son 3 ayımız kaldı kızlar...Ben çok heyecenlıyım..Şu izin 6 aya çıksa bi doya doya vakit geçirsek bebeklerimizle...

evet pınar bende hamile bir arkadaş bana bak tekme atıyor diye elimi tutup karnına koymuştu bebek elime bir vurdu ben çığlık attıp korkudan ama kız heyecanlandım sandı!! ama ben hem korktum hemde ne bu ya dedim içinde canlı birşey var yaaaaa=(((en çok bundan korkuyrdum şu an hamileym tekme üstüne tekme yiyorum gülyrm=) şimdi tek korkum doğum anı =(((( şöyle gözümü kapasam da 3 ay 10 gün geçmiş olsa bide baksam bebeğim kucağımda =))

Günaydın kızlar çok yorgunum bugün pazar günü taşıncağım evi temizledik şuan oturduğum evde herşeyi topladık sadece kıyafetlerim kaldı mutfak eşyalarını götürüp yerleştirdik yeni eve sağ salim atlatsam bu işi allahtan başka hiçi bişi istemicem. Sizler nasılsınız....

selam kızlarr,

yorucu bir haftasonu geçirdim. temizlik yaptım, pazar günüde beşik baktık mobilyacılar çarsısında. resmini atacağım size.

benim gibi beli kitlenen var mı? biraz iş yapınca ya da biraz ayakta durunca bel fıtığı gibi kalıyorum kıpırdayamıyorum.

bir de geçen gece bacağıma kramp girdi çığlık atarak uyandım eşimi kaldırdım kıpırdayamıyodum hemen ovdu. 3 gündür kramp yeri

ağrıyor. topallayarak yürüdüm resmen. eskiler doğum yeli derlermiş :26:

günaydın arkadaşlar güzel sağlıklı keyifli bir hafta geçirmemiz ümidiyle
çalışan arkadaşlara bol bol güç ve sabır diliyorum

aynen tatlım çok kötü oluyorum yatamıyorum oturamıyorum bel sıkıntım çok ciddi geçmiş olsun sanada

ayrıcaa bebeğime atkı bere öreceğim. ip aldım krem renk başladım.

eğer benim gibi heveslenen varsa hemen tarif edeyim çok basit çünkü.

25 ilmek atın. bir sıra komple ters, 1 sıra komple düz örün. çok güzel oluyor.

örnek çıkınca anlıyorsunuz atkının bi tarafı tersi bi tarafı düzü oluyor. tabi ben

düz bişi olduğu için örebiliyorum. yoksam patik, yelek vs. örmeyi bilmiyorum

aynen tatlım çok kötü oluyorum yatamıyorum oturamıyorum bel sıkıntım çok ciddi geçmiş olsun sanada

oo şifacımm hoşgeldin iyisin inşallah...

acaba bende bel fıtığımı var diye korktum:18: hamilelikten gerçi biliyorum ama sanki benimki abartı gibi geldi. özellikle sırt üstü yatınca öyle kalıyorum.

Baharcım ne kadar güzel bi yazı okumaya başladım ve gözlerimden yaş geldi hemen ayyy bizim minik yavrularımız rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

canım bende kendimi tutmaya çalışıyorum şu anda.yazıyı okuyunca ağlamamak elde değil

herkese günaydın
1 hafta sonra kontrolüm var.sanırım bu sefer 2 kilo almış olarak gidicem garip bi şekilde iştahım açıldı
canım çekti diye yemekten ziyade açlık hissi ile yemek yiyorum ki bu da kilo artışına delalettir benim için :18:
uyku konusunda da değişimler başladı artık sağa yada sola da yatsam kızım yatağı tekmeleyip duruyor yüzüstü yada sırtüstü de yatamıyorum haliyle.tekmelerin hafiflemesini bekliyorum bende
bir de geçen hafta pubik ağrı olduğunu öğrendiğim bi ağrı yaşadım yürüdükçe.yorulduğumda da oldu.sanki rahmin altında kalan kemikler ayrılcakmış gibi ağrıdı şimdi daha hafif ama belim ağrıyor.gerçi hafta sonu hiç dinlenemedim onun da etkisi vardır:44:
oğlumda son iki hafta böyle olmuştu daha hafifti.ama karnım hiç aşağı inmemişti ve bebekte yola girmemişti sezaryen olmuştum.umarım kızımda erkenci bebişlerden değildir :18:
kalabildiği kadar kalsın istiyorum zaten sezaryenle doğacak en azından haftasını tamamlasın yavrum

ohhh bebeişlerimiz kış bebişleri olacağı için örgüler hazırlamaktayız canım tarif edildiğinde yapabilirsin eminim yelek , süveter, patik ben sana yardımcı olurum elimden geldiğince hem bende tek başıma çok başarılı olamıyorum ama yapabileceğim tarifleri rahatlıkla örüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/alint...guleri-resimleri-tarifleriyle-paylasalim.html burda nette bulduğum tarifler ve resimlerle yayınlıyorum ciciler

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/526320-bugun-orsem-6.html burda da pembe patik tarifi var tabi bilmiyorum kızın mı olacaktı :26:

ayyyy yaşasın hemen inceliyorumm yardımcı olacak kimsem olmadığı için araştırdım internetten bir türlüde bulamadımmm artık sen varsınnn

hoş buldum tatlım bende aynı düşünceye kapılmıştım :18: çünkü ablacığım da bel fıtığı var sırt üstü yatmak ne mümkün kıpırdadıkça

günaydın canım hoş geldin sen yüzüstü yatabiliyor muydun bebek için tehlikeli değil mi :26: inşallah tatlım vaktinde ve sağlıklıca gelsin tüm yavrular

benim de belim fena sanırım kendimizi sakınmıyoruz:26: ben işe girişince bitirene kadar gözüm hiçbişeyi görmez sonunda farkederim incindiğimi.kramplarım henüz başlamadı ama yakındır gelmeleri oğlumda olmuştu bi kaç gün sürüyor acısı.tetanoz aşısından sonraki ağrımla başabaş giderler

aaa çok güzel bende birşeyler örmeye başladım gerçi pek bilmem örnek filan
ama inatçıyımdır öğrenme konusunda
bunlardan faydalanabilirim.teşekkürler

ayyyy yaşasın hemen inceliyorumm yardımcı olacak kimsem olmadığı için araştırdım internetten bir türlüde bulamadımmm artık sen varsınnn
anlıyorum bende bu konuda dertliyim hatta bikaç tane bebek örgü dergileri almışlığım bile var kafaya takmıştım yani çoğu kişi nette satış amaçlı ördüklerinden tarif bile vermiyorlar bende bu duruma el atmak istedim nette buldukça eklemeler yapacağım bol bol ciciler olacak hepimizin bebişlerinin inşallah yeter ki sağlığımız ve keyfimiz yerinde olsun canım hepsi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…