- 27 Eylül 2010
- 1.762
- 5
çok kötüyyüüüümmm... gribin yanında bir de göz nezlesi var... 24 saat ağlar vaziyette geziyorum... ne minoset işe yaradı, ne nane limon, ne viks ne de pekmez...(( her yanım dökülüyor...bir insan üst üste kaç defa hapşırabilir.? 12 defa hapşırdım sabah uyanır uyanmaz.:'( :'( zavallı kızım yaaa :'( :'( kaç şiddetind e deprem yaşadı içeride acaba :'( :' 43:
Günaydın kızlar...
Bu ara nedense bi mutsuz huzursuzluk var üstümde...Belki de bu halimden sıkıldım..Bebeğimi düşündükçe heyecanlanıyorum ama hemen bitsin şu hamile modu istyorum..
Artık koltukta oturamıyorum, yatakta yatamıyorum.Karnımı nereye devireceğimi şaşırdım..
İnanılmaz bi iştahım var.gözümde uçuyo baklavalar börekler, ama yiyeyimiyorum ..şimdiden 10 kilo aldım 10 kilo daha almak istemiyorum.
Ama yiyemediğim için de sinirli ve mutsuz geziyorum.
Koltuktan kalkarken zorlanmaya başladım ve merdiven çıkarken.Sanırım bu 3 ay bi hayli zor geçecek.
Günaydın kızlar nasılsınız bugün dün cenazemiz vardı babamın teyzesi vefat etti akşam iş çıkışı oraya gittik . Eve geçince yarım kalan işlerim vardı kolilencek eşyalarım biraz onları yaptım ve hemen uyudum bugün dinlenmiş bir şekildeyim nihayet
Sizler neler yaptınız nasılsınız
geçmiş olsun nifadooooooooooo
en iyi yolu sanırım bol bol istirahat
öğretmendin değil mi?
okula gitmeyip,
evde güzelce dinlenirsen, kendini sıcak da tutarsan sanırımmm
daha rahat atlatabilirsinnnnnnn
günaydın bayanlar nasılsınız ???
lolo hayırlı haberlerle gel cnm şekerin inş. güzel çıkar
nifako çok geçmiş olsun
papatyacım hadi gör bebeklerini de gel
gıda pınar ben de göbeğimi nereye koysam koyacak yer bulamıyorum artık çamaşırların içinde bile daralıyorum hakkaten son aylar ne yapcaz daha çok büyüyecekler
günaydın pınarcımmmmmmmmm
ben de sıkıldımmmmmmm aynı durumdan
yattığım yerden kalkmak çok zor geliyorrr
yatakta her dönüşümde uyanıyorum
göbeğin devrildiği yer acıyorrrrr
merdiven niye çıkıyorsun canım, çıkma
ben yürürken bile nefes nefese kalıyorummmm
merdiven çıkmaya çalışmıyorum bile
bir kat bile olsa asansör ile çıkıyorum
günaydın bayanlar nasılsınız ???
lolo hayırlı haberlerle gel cnm şekerin inş. güzel çıkar
nifako çok geçmiş olsun
papatyacım hadi gör bebeklerini de gel
gıda pınar ben de göbeğimi nereye koysam koyacak yer bulamıyorum artık çamaşırların içinde bile daralıyorum hakkaten son aylar ne yapcaz daha çok büyüyecekler
Hoşbulduk canım. Kocişim hiç yalnız bırakmıyor sağolsun. Limonu öğrendiğim iyi olduGünaydın karındaşlar
Yol yorgunluğunu anca attım.Dün doğru düzgün giremedim buralara. Herkes iyidir umarım. Arkadaşlar haklısınız vücudumuz ağırlaştıkça herşey zor gelmeye başlıyor. Ama inanın bizi daha zor zamanlar bekliyor. Onun için bugünün kıymetini bilin sıkılmayın darlanmayın. Bende hemen zaman geçsin bebeğimi kucağıma alayım istiyorum ama annelerden duyuyorum ki anne karnındaki o anlar paha biçilemez oluyırmuş. Hele o tekmişler… :122:
Ebah’cım ve Nifado’ cum geçmiş olsun canlarım. :13:
Şifa sen ne kadar becerikli bir hatunsun ya.Sayfaları not aldım. İlk işim bugün ip almak olacak
Çilek ellerine sağlık tatlım.Allah kabul etsin. Ama çok yeme aşureyi. Sonra tombik olursun
Papatya’cım canım benim ayyy ne güzel kuzucuklarını görücen. Güzel haberlerle gel canım
Baharcım mutlu yıldönümleri tatlım:123: Allah mutluluğunuzu bozmasın evladınızla birlikte güzel yıllar diliyorum
Candaş’cım detaylının güzel geçmesine çok sevindim.Hadi sende atlattın gözün aydın...
Brc hoş geldin canım.Ben Cumartesi günü 75’lik yaptırdım. İçinde limon olduğu için miğdem çok bulanmadı. Birde yalnız gitme. Beklerken yanında konuşup stres atacağın biri olsun. Güzel haberlerle gel
Hoşbulduk canım. Kocişim hiç yalnız bırakmıyor sağolsun. Limonu öğrendiğim iyi olduHemen haberleri veririm ztn anlatmazsam içimde patlar Burası ne güzel yermiş ya enerjik,hareketli kendime geldim valla
canım ne güzel gezdin, dolaştın, aileni gördün,
en önmelisi bebeğini gördün mutlu döndünnnn
olsun artık o yorgunluk atılır
yeter ki kafamız rahat olsun di mi canım?
mobilyana karar verdin mi?