2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hoş buldum tatlım bende aynı düşünceye kapılmıştım :18: çünkü ablacığım da bel fıtığı var :KK5: sırt üstü yatmak ne mümkün kıpırdadıkça :KK25::KK25::KK25::KK25:

günaydın canım hoş geldin sen yüzüstü yatabiliyor muydun :KK53::KK53::KK53::KK53: bebek için tehlikeli değil mi :26: inşallah tatlım vaktinde ve sağlıklıca gelsin tüm yavrular :emir_bebek::nazar::KK16:

ilk aylar karnım belli değilken yatıyordum :KK1:
aslında bi bacağımı kırmış bi şekilde yattığım için karnıma yük gelmiyordu yatabiliyordum tabi.çift yastık olursa sırt üstü de yatıyorum belim için doktor iyi olacağını söylemişti.ama son haftalar bunları yapamıyorum birden karnım büyüdü :44:

benim de belim fena sanırım kendimizi sakınmıyoruz:26: ben işe girişince bitirene kadar gözüm hiçbişeyi görmez sonunda farkederim incindiğimi.kramplarım henüz başlamadı ama yakındır gelmeleri :KK9: oğlumda olmuştu bi kaç gün sürüyor acısı.tetanoz aşısından sonraki ağrımla başabaş giderler :KK22:

aaa çok güzel bende birşeyler örmeye başladım gerçi pek bilmem örnek filan :KK34:
ama inatçıyımdır öğrenme konusunda :KK1::KK1::KK1:
bunlardan faydalanabilirim.teşekkürler :KK9::KK9::KK9:
aynen bende inatçıyımdır :KK15::KK23: uzun süredir yoktum ama bugünden itibaren güncel tutarım bu tarifli topiği :KK15::KK6: arada bir bakınırsınız inşallah vesile olurum :KK19::KK54:

kızlar benim son 15 haftam kaldı sizce zezeryan olsam kaç hafta önce doğururum =)????? sezeryan olunca 3 hafta önce oluyor muşşş???

ilk aylar karnım belli değilken yatıyordum :KK1:
aslında bi bacağımı kırmış bi şekilde yattığım için karnıma yük gelmiyordu yatabiliyordum tabi.çift yastık olursa sırt üstü de yatıyorum belim için doktor iyi olacağını söylemişti.ama son haftalar bunları yapamıyorum birden karnım büyüdü :44:
haa şimdi anlaşıldı :44: yaa bende çok severim yüzüstü yatmayı ama çok özlesem de bebek doğana kadar dikkat etmeliyim sırt üstü de zor oluyor ben sağa-sola yatmaya çalışıyorum :KK31:

kızlar benim son 15 haftam kaldı sizce zezeryan olsam kaç hafta önce doğururum =)????? sezeryan olunca 3 hafta önce oluyor muşşş???
yaaa ben saymadım kaç haftam kaldığını :18::18::18: işin açığı tatlı tatlı korkular başladı :18::18::18::18: tam 3 hafta öncemiymiş sezeryan olduğunda :26: sağlıkla gelsin yavrucaklar inşallah:emir_bebek::nazar:

ayy harikaymışş yaaaa..
Kızlar bebeğiniz için böle bir günlük felan tuttunuzmu?olanları yazdınızmı?
ben tutmaya başladım canım çok tatlı pembe bir defter aldım içine de ultroson kağıtlarını yapıştırıcam ama işte her zaman elime alıcak vaktim olmuyor :KK49:

ne kadar guzel bı yazı aglıyorumm su anda benımmı psıkolojımm bozukk yoksa baska aglayan varmı... o kadar zor bı hamılelık gecırdımkı aglıyorumm sureklı cok yalnız hıssedıyorum kendımı

neden yanlız hissediyorsun ki canım böyle şeyleri okuyunca hepimiz duygusallaşıyoruz bu çok normal biz hamileyiz çünkü :emir_bebek::emir_bebek:

ben iyi değilim yaaaaa midem halaaa hassas ben hergün yaşıyorum bulantı-kusma :KK25::KK25::KK25::KK25: afedersiniz az evvel istiğfar ettim :KK37: biraz dinleneyim kızlar bana müsade :KK42: hadi sizlere hoş sohbetler :KK16::KK16::KK16::KK55:

benim bildiğim 38.haftayı doldurunca alıyorlar sezaryenle.ama benim doktorum 40.haftayı bekliyor.yani bebeğin gelişimini tamamlaması için.erken gelişen bi bebekse erkende olabiliyor.akciğerler son haftalarda geliştiği için sezaryen isteyenlere iğne yapılıyor.solunum sıkıntısı yaşanması ihtimali kalmasın diye.yani 40 hafta gerekli gibi.ne kadar gelişsede akciğerler son haftalara kalıyor.tabi bunu ayrıntılı araştırmak lazım kararın bu yönde ise.ama neden sezaryen düşünüyosun canım bi sebebi mi var?

kızlar benim son 15 haftam kaldı sizce zezeryan olsam kaç hafta önce doğururum =)????? sezeryan olunca 3 hafta önce oluyor muşşş???[/QUOT

3 hafta değil canım 1 hafta önce alıyorlar.Bazısı 38 bitince alıyor ama oda iyi değilmiş kimi bebekte solunum sıkıntısı oluyormuş benimde yakın bir arkadaşım yaşadı oğlu 2 gün küvezde kaldı yok yere.38+5 ten sonra genelde sezeryanla alındıkları tarih.

$SAM_1376.jpg $SAM_1373.jpg

kızlarr bunu beğendim ben. yatak odam çok küçük olduğu için 5-6 aylık olana kadar yatar.

şimdilik büyük beşik almayacağım.. bu hem sallanıyor, hemde alttan bi aparatı var onu takınca sabitleniyor.

nasıl sizce? herşey dahil örtüsü vs. 400 tl ye bıraktı resimde göründüğünden daha büyük içi.

Eki Görüntüle 561000 Eki Görüntüle 560999

kızlarr bunu beğendim ben. yatak odam çok küçük olduğu için 5-6 aylık olana kadar yatar.

şimdilik büyük beşik almayacağım.. bu hem sallanıyor, hemde alttan bi aparatı var onu takınca sabitleniyor.

nasıl sizce? herşey dahil örtüsü vs. 400 tl ye bıraktı resimde göründüğünden daha büyük içi.

merhabalar
resim görüntü olarak çok güzel 6 aya kadar kullanırım demişsin 6 aydan sonra ne yapacaksın yanında mı yatıracaksın.
Bence bu biraz kullanışsız gibi geldi ben kullanmadım ama yakın çevremde kullananlardan aldığım yorumlar memnuniyetsizlik yönünde.
Dünyaya geldikten sonra hızlı gelişimlerini düşünürsek,
Park yatak neden düşünmüyorsun... aynı işi o da görüyor ve daha uzun kullanabilirsin... Sadece bir tavsiye.
Sevgiler,

ben tutmaya başladım canım çok tatlı pembe bir defter aldım içine de ultroson kağıtlarını yapıştırıcam ama işte her zaman elime alıcak vaktim olmuyor :KK49:

neden yanlız hissediyorsun ki canım böyle şeyleri okuyunca hepimiz duygusallaşıyoruz bu çok normal biz hamileyiz çünkü :emir_bebek::emir_bebek:

esım yuzunden canım evde cok yalnız kalıyorum ve umrunda degılım önemsemıyor benı gunlerım aglamakla gecıyor sorunlarımızda cok fazla :KK43:(

Nasılsınız kızlar ağrılarla aranız nasıl benim gece kalbime şiş saplıyolar gibi oluyor bazen sizde durum ne?

selam anneler minnoş kızım ve ben evden sizleri selamlıyoruz...
cuma gününe kadar evdeyiz çünkü geçen cuma akşam üzeri wc.gittim kanama geldi
hemen doktora gittik.alttan muayene etti rahimde açılma varmı diye neyseki yoktu
ama o gün benim belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı doğumhane katına gittim NST bağladılar 20 dak.bağlı kaldım
kasılmalara baktılar...neyseki orada da sorun yoktu...plesentam aşağıda olduğu için kanama yapmış...
evde 1 hafta dinlenme verdi...ama minnoş beni çok korkuttu,bu arada karnımdan ultrasonda ona da baktık maşallah kocaman olmuş çok güzel bir kız bebek olmuş,bir de bir bebek ultrasonda bile bu kadar mı babaya benzer şaşırdım...
işin kısası cuma gününe kadar biz kızımla evde dinleniyoruz....birazdan annem gelecek yemek yapıcak bir süre böyle idare edicez....

ayy kızlar bugün oğlum hiç durmuyo çok oynuyo yaaa dün onuda çok yordum o yüzden pek oynamamıştı anlaşılan kurban olduğum yavrum dinlenmiş :KK16::KK16:

ebahcıım geçmiş olsun güselimm, prenses biras ilgi istemiş senden sanırım:KK16:
RABBİM şifa versin yat uzan dinlen, hiç bişey yapma evde olmanın keyfini çıkart bebişinle ilgilen:KK49::emir_bebek:
dikkat et kendine güselimmmm

hemen doktora gittik.alttan muayene etti rahimde açılma varmı diye neyseki yoktu
ama o gün benim belimde ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı doğumhane katına gittim NST bağladılar 20 dak.bağlı kaldım
kasılmalara baktılar...neyseki orada da sorun yoktu...plesentam aşağıda olduğu için kanama yapmış...
evde 1 hafta dinlenme verdi...ama minnoş beni çok korkuttu,bu arada karnımdan ultrasonda ona

da baktık maşallah kocaman olmuş çok güzel bir kız bebek olmuş,bir de bir bebek ultrasonda bile bu kadar mı babaya benzer şaşırdım...
işin kısası cuma gününe kadar biz kızımla evde dinleniyoruz....birazdan annem gelecek yemek yapıcak bir süre böyle idare edicez....

evde 1 hafta dinlenme verdi...ama minnoş beni çok korkuttu,bu arada karnımdan ultrasonda ona da baktık maşallah kocaman olmuş çok güzel bir kız bebek olmuş,bir de bir bebek ultrasonda bile bu kadar mı babaya benzer şaşırdım...

geçmiş olsun canım :nazar: bebeğin iyiymiş ya gerisini atlatırsın.dinlenerek kendini çok yormadan geçirirsen günlerini daha iyi olur.hepimiz için şartlar değişicek sıkıntılar olucak artık kendimize daha fazla dikkat etmeliyiz :KK20: 38.haftayı sağlıkla görsek fazlası hediyedir :KK9:

Nasılsınız kızlar ağrılarla aranız nasıl benim gece kalbime şiş saplıyolar gibi oluyor bazen sizde durum ne?
canım ben henüz öyle bişey yaşamadım ama kaburga altına gelen baskılar var bende.tokken daha çok.belki de onu da yaşarım :44:
belli olmaz bebişlere :KK1: istersen netten bi bak için rahat etsin istiyosan doktorunu ararsın belki mühim bir şeydir.

esım yuzunden canım evde cok yalnız kalıyorum ve umrunda degılım önemsemıyor benı gunlerım aglamakla gecıyor sorunlarımızda cok fazla :KK43:(

canım benim yaa... sen böyle üzgün olmamalısın:KK20: çözülmeyecek sorun yoktur ölümden gayrı gerçi o da Allah tandır.hamilelik psikolojisiyle daha çok etkileniyor olabilirsin.iyi günleri anıları düşün canım.kötü hatırası olmayan mükemmel bi çift yada hayat yok ki zaten... ortak yollarla sakinliği birleştirip içine birazda iyi niyet ekleyip sevgin eşliğinde sunarsan tadından yenmez valla :KK16:

canım bende sepet beşik kullandım sonra 6 aylıkken filan odasına geçirdim asansörlü büyüyen beşiği var.odası varsa heves ettiğini almandan yanayım :KK34: burda ben 600 e bi de 980 e sormuştum fiyatı iyi bence.ama bebek odasını şimdi yapmayacaksan park yatak gibi bişe daha çok işini görür.seçim senin tabiki :KK42:

çok güzel bir görünüşü var canım ama bana biraz pahalı geldi o fiyata herşey içinde park yatak yada beşik de alabilirsin ama tabi yakından daha güzzzel gözükebilir :KK34:

aynı sorun bende de var bende çok yanlız kalıyorum sinirden ağlıyorum ama o duymuyo tabi kendi kendimi üzmüş oluıyorum üzme sende tatlı canını :KK34:

benim eşim ben hamile kalmadan kahveye gitmezdi şimdi kahve çıktı başıma iyice böyle kavgalı çağırıcam öyle geliyor bu sfer de maça gidiyor yada evde maç açıyor deli edior beni anca benim gözümden yaşlar akıcak ondan sonra aklı biraz başına geliyor nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa:KK50::KK50:
ama biz iki canlıyız onlardan önce kendimizi düşünmemiz lazım canım yqapacak bişi yok

ebahcım canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine sakın yorma kendini dinlen kalkma ayağa bile yokmu yakınında kimse çağır sana baksınlar gerçekten çok üzüldüm

hamaratttt çilağımmm benimm bekliyorus senide aramızaa:KK16:
yalnız o aşureden bize nie yok ben onu anlamadım:KK19: ne ayıppppppppppppppp:KK52:

afiyet bal şeker olsun yarasın tosuncuğunaaa hehehe inşallah.. dayanın çalışan arkdişilerim yakın zaferimizzzz:KK52:

GÜNAYDIN ANNELER VE MELEKLERİ
yeni bir hafta yeni bir pzt
şu face e üye olamadım hala grubu göremiyorum
takılıyorum burda
napim ya.
dün cok yoruldum
zaten cmt aksamı mısafırım vardı
dunde asure yaptım ılkkez esımle yaptık
ama guzel oldu
allah kabul etsın
cok keyıflı sonra aılelerı topladık eve
asureydı yemektı baya yoruldum ama değdi..
bugun pzt..iş olmasa iyiydi.
az kaldı ya sabır haydıkızlarrrrrrrrrrrr
ocakda yasa cıkıcak denılıyor ama dur bakalım:KK9:

X