Çalışan ve de doğum iznine ayrılacak olan anneler . Bir sorum olacak ne zaman ayrılıyorsunuz izne. Bir de mesela hasta raporu falan alsak şimdi gitmemek için. Doğum iznini sıkıntıya uğratır mı acaba?
yılda 40 gün rapor hakkın var,32. haftaya kadar kullanırsın,sonra doum izninne ayrılabiliyorsun zaten. tabi rapor vericek doktor bulman lazım.ben öğretmenim,çalışabilir raporu alıcam,35. ve 36. hafta şubat tatiline geliyor,önceki 2 haftayı da idare ederim zaten son haftalar,sınav filan olur ağır olmaz ama 37. hafta 2. döneme denk geliyor, benim şubatta okul deiştirme ihtimalim de var ,anadolu lisesine geçebilirim,idare de istemez herhalde 1 hafta için program yap değiştir. bir yolu olmalı.hamilelik dışında rahatsızlanabilirsin de mesela.o zaman ne olucak??
aynen cnìm bìzdde kahve sorunu var sbh ckiyo aksam kcta geldgi belli dgl ne ariyo ne soruyo hamileym snucta hersey olblr.ve uzulunce hc bsey yiyemysm bunuda gruyo ve umrumda dgl diyor bebegme uzuluyrum cok.dua edn bnaçok güzel bir görünüşü var canım ama bana biraz pahalı geldi o fiyata herşey içinde park yatak yada beşik de alabilirsin ama tabi yakından daha güzzzel gözükebilir
aynı sorun bende de var bende çok yanlız kalıyorum sinirden ağlıyorum ama o duymuyo tabi kendi kendimi üzmüş oluıyorum üzme sende tatlı canını
benim eşim ben hamile kalmadan kahveye gitmezdi şimdi kahve çıktı başıma iyice böyle kavgalı çağırıcam öyle geliyor bu sfer de maça gidiyor yada evde maç açıyor deli edior beni anca benim gözümden yaşlar akıcak ondan sonra aklı biraz başına geliyor nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa
ama biz iki canlıyız onlardan önce kendimizi düşünmemiz lazım canım yqapacak bişi yok
Arkadasım dr bunu alttan bskarak mı ustten bakarakmı anladı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah seni ve bebegini korusunn
aynen cnìm bìzdde kahve sorunu var sbh ckiyo aksam kcta geldgi belli dgl ne ariyo ne soruyo hamileym snucta hersey olblr.ve uzulunce hc bsey yiyemysm bunuda gruyo ve umrumda dgl diyor bebegme uzuluyrum cok.dua edn bna
aynen cnìm bìzdde kahve sorunu var sbh ckiyo aksam kcta geldgi belli dgl ne ariyo ne soruyo hamileym snucta hersey olblr.ve uzulunce hc bsey yiyemysm bunuda gruyo ve umrumda dgl diyor bebegme uzuluyrum cok.dua edn bna
selam kızlar pek buraya giremiyorum vaktim olmuyo
bu aralar eşim ameliyat olucak yatış hazırlıkları yapıyoruz bu gün hep hastanedeydik
yarında kendim için gidicem şeker yüklemesi yaptırıcam
inşallah iyi çıkar
geçmişi pek okuyamadım aokuduğum kadarıyla hekez iyi
bebişlerde maşşallah iyiler
tetanoz aşısının ilkini oldum hala olsamıydım olmasamıydım kararsızım
doktoruma sormadığım için böyle düşünüyorum
aralığın 4 ünde kontrolüm var o zaman unutmazsam sorucam
ben çok komiğim doktora geçen sefer gittiğimde ne boyunu ne kilosunu hiç bişey sormadım
bebeğimi görünce aklımdaki bütün sorular uçtu gitti
inşallah bu sefer unutmam
benim bildiğim 38.haftayı doldurunca alıyorlar sezaryenle.ama benim doktorum 40.haftayı bekliyor.yani bebeğin gelişimini tamamlaması için.erken gelişen bi bebekse erkende olabiliyor.akciğerler son haftalarda geliştiği için sezaryen isteyenlere iğne yapılıyor.solunum sıkıntısı yaşanması ihtimali kalmasın diye.yani 40 hafta gerekli gibi.ne kadar gelişsede akciğerler son haftalara kalıyor.tabi bunu ayrıntılı araştırmak lazım kararın bu yönde ise.ama neden sezaryen düşünüyosun canım bi sebebi mi var?
kızzlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler...
şöyle açıklıyım durumumu size. benim evim çok küçük, bir salonum var 7-8 kişi anca alıyor. bu yüzden küçük bi odama köşe koltuk almıştım ve oraya beşik koymaya yerim yok malesef.
odayıda bozamam çünkü evim çok minik salona misafirlerim sığmıyor...
o yüzden 4-5 ay gözümün önünde olsun diye yatak odasındaki boşluğa ölçüye göre size resmini attığım bambu sepeti alacağım. yatamayacak kadar büyüdüğünde de. o ufak odamdaki köşe koltuğa
korkulup yaptırıp onu beşiğe çevirmek gibi bir hayalimiz var. koltuğun kalan kısmı da oturmak için kullanılabilecek...
bilmiyorum ki mantıklı mı :26::26::26: