Gunaydın arkadaşlar,
Dün cep tel ile kısaca yazdım, sonra da telefondan okudum ancak alıntı yapamadım ve cevap veremedim.
Dün doktor kontrolümde bebeğin kalp atışlarını gördük ve duyduk demiştim. Bir arkadaş ne kadarlıkken gördünüz demiş, 5+6 idik dün. Ama biraz da şanstı. Doktor bile göremeyiz demişti. Karından göremedik bu arada, vajinal gördük.
Ayrıca dün muayeneden hemen önce kahverengi lekelenme fark ettim. Allah'tan orada fark ettim, yoksa günlerce içim içimi yiyecekti. Doktor uzun uzun baktı, ve hiç sorun olmadığını lekelenmelerin hormonlardan olabileceğini söyledi. 3 hafta sonraya kontrol verdi.
Benim için güzel haber seyahatime izin verdi. Bir önceki doktorum izin vermiyor diye bu doktora gitmiştim zaten :) Yani kısmet olursa gelecek cumartesi günü 6 günlüğüne İskoçya'ya gidiyoruz.
Kalp atışı göründükten sonra bebeğin düşme olasılığı "istatistiksel" olarak %3'e düşüyormuş. Sürekli aklım bu %3'te. Nedense geri kalan %97'i görmüyor gözüm :) Allah hayırlısını versin inşallah.
Şimdiden iyi tatiller canım... Hayırlısıyla ben de mercimğin kalp atışlarını duyabilsem... Daha duymadan yani düşürme riski azalmadan su kaydıraklarında kayıyorum.. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...