2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canımsın allah razı olsun.hepimiz tatlım hepimiz inşallahhhhhhh.sanada geçmiş olsun......

erkek bebek daha gazlı,az uyur çok ağlar.büyüyüncede tam bir canavar olur.ben 3 yıldır neredeyse uyumuyorum dersem olur...

hahab anaaaa yandık cokta rahata alışmıştık
napalım yavrucugum sağlıcakla gelsın de ana oğul beraber aglarız artık
bak senın yıne ara az yanı daha ıdmanlısın aynı hızla devam edersın benım kızım 2 aylık bı oldu sabah 11 den önce kalkmaz oldu sakın bı bebge burundu ondan ıdman sıfır bızde ama hareket konusunda bı erkekten aşağı yönu yok desem yerı

bizim doğduğundan beri en uzun uykumuz 2 saat....allah kolaylık versin zorlanmıcam alışkanlıkkkk

sağol canım çok geride kaldı o günler, allah çaresiz dert vermesin..

amin canım aminnnnnnnnnnn

Olacağı varsa olur, en güzelini yapıyorsun :) alışsın mercimek :)

Herkese iyi geceler...
Bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma Allah sabır versin...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar HOŞGELDİNİZ!!!
Bütün yorumları okudum...
O kadar yorgunum ki yorum yapamıyorum. Tatil beni çok yoruyor. Olsun, buna da şükür... Gidemeyenler de var...
Kendinize iyi bakın... En kısa zamanda görüşmek üzere...

keyfini çıkar tatilin,ben tam tatil planı yaparken öğrendim hamileliğimi,birde düşük tehlikesi yaşayınca gidemedim kaldım evde..12.haftayı tamamlayıp kaçıcam hemen :)

aaa hayırdır inşallah ben bu işleri sizlerden öğreneceğim valla sağ sol yön yerleşme filan

amın attlım benım darısı tum ısteyenlerın başına ınşalla
amin inşallah canım

teşekkür ederim canım.. bugün mercimekle (!) su kaydıraklarında bol bol kaydık... şimdiden adrenalin tutkusu aşılıyorum...
ohh sefanız olsun ne de olsa dede detaylıca muayene etti demi onun rahatlığıyla devam tatlım iyi eğlenceler

ölüyorum mide bulantısındannnn
ahh canım yaa geçmiş olsun sadece bulantı mı :18::18::18::18::18::18:

anlaşılan kimse yok buğün..
valla ben gececi üyeydim genelde kk da ama işte keyfim yerine bi gelsin de sohbetin hasını yapalım inşallah

herkese slm..

üç gün önce büyük bi süprizle hamile olduğumu öğrendim.. muhtemel doğum tarihimiz 19 mart.. 2,5 yaşında bi kızım var şuan şaşkınlık içindeyim..

Kızlar merhaba bende Mart annesi olucam
sat10 Haziran ,10 Temmuz'da öğrendik Bebisimiz olduğunu .iki gun arayla uc test yaptidim ilk testte :3,25 ;ikinci:46;üçüncü : 135 çıktı ilk randevu cuma gunu ins kalp atışlarını da duyarım 5+5 oluyoruz ama benim muhtemelen daha küçüktür.dun cok ağrım vardı düşecek sandim ama topiginizi okuyunca ve herkeste olduğunu öğrenince icim rahatladı insallah sonuna kadar saglikla doguma da gideriz

anlaşılan kimse yok buğün..

Günaydın sürmeli giremiyordum ne zamandır. Çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına bizde geçen cuma keseyi ve mercimeği gördük. Kalp atışları için 3 hafta sonraya çağırdı.. Şimdilik bir sorun yok şükür..

Günaydın kızlar

selam alya
sat tarihin ve değerlerin benimkine çok yakın doktora gittinmi hiç değerlerin düşük dedi doktor bana sana söylenen her hangi bişey varmı ?

ben daha doktora filan gitmedim valla.. benim sat 12 haziran.. ilk hamileliğim okadar zor geçtiki benim şuan sevinemiyorum bile

selam alya
sat tarihin ve değerlerin benimkine çok yakın doktora gittinmi hiç değerlerin düşük dedi doktor bana sana söylenen her hangi bişey varmı ?
Canım Dr la telefonda görüştük kimyasal olup olmadıgını anlamak icin 3 kez kan verdim yükselmeleri iyi Dr da guzel dedi bakma sen Dr una bana degerlerini yaz istersen.cuma ilk randevum

ben daha doktora filan gitmedim valla.. benim sat 12 haziran.. ilk hamileliğim okadar zor geçtiki benim şuan sevinemiyorum bile
Oyle düşünme her gebelik farklı diyorlar ins iyi gecer bulantılar var mı

Alya
sat 9 haziran
10 temmuz da 53
12 temmuzda 113 çıktı
doktor ümitlenme dedi bende hala sevinemiyorum. Bu akşam inşallah tekrar test yaptırcam. Ama doktor öyle dedikten sonra canım çok sıkkın hiç ümidim yok.
Senin doktorunun dedikleri ne güzel ümitli konuşmuş. çok hoşuma gitti benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…