2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Şimdiden iyi tatiller canım... Hayırlısıyla ben de mercimğin kalp atışlarını duyabilsem... Daha duymadan yani düşürme riski azalmadan su kaydıraklarında kayıyorum.. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...

aslında söle bı durum ılk hamılelgımde cınsıyette daha heyecanlıyıdm
ama 2.de şöle duşunuyodum bı kız olması yarenıme arkadaş olmasıydı
erkek olması değişiklık bide ıkıtaraftada bı erkek torun beklentısı vardı o sebeple yanı kızımda olsa oğlumda olsa hep hep cok mutlu olacagıma ınanıyodum
bu arada bakalım kuck pepemı gelecek şilamı

tabiki dediğim gibi mevlam sağlıklı salih evlatlar nasip etsin gerisi boş...bakalım artık:))))

hadı ya ama en azından bı adet dönemı gecırmısın yan ı hıc adet olmadan gebe kalnlarda var bence cok ıyı olmuş ınan kaybedılenın acısı yenı bı bebkle daha cabuk unutuluyo dr unda verebılcek tepkısı tebrık etmekten baika bışey olmalı
ben kurtaj olmadım ondan kornma vermedı dr um

tabiki dediğim gibi mevlam sağlıklı salih evlatlar nasip etsin gerisi boş...bakalım artık:))))

oğlun kayea heralde ben cok severım kayra ısmını bıde kızkardeş oldummu azra yanı kayra ıle azra

eşimin kuzenınde olmasa kayra ısmını duşunurdum

günaydın kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum.inşallah sizlerde iyisinizdir.bende göndereyim bilgilerimi sat 14 haziran yaşım 26 ilk bebeğim olacak nasip olursa bebeğin muhtemel doğum tarihi 22 mart 2013.

aramıza hoş geldin canım.. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallahhh....

oğlun kayea heralde ben cok severım kayra ısmını bıde kızkardeş oldummu azra yanı kayra ıle azra

eşimin kuzenınde olmasa kayra ısmını duşunurdum

yok canım kaybettiğim oğlumun ismi kayra efe idi(7 aylık doğdu ve 4 gün yaşadı sadece((oğlumun ismi ömürrrrrabbim ömür versin die

yok canım kaybettiğim oğlumun ismi kayra efe idi(7 aylık doğdu ve 4 gün yaşadı sadece((oğlumun ismi ömürrrrrabbim ömür versin die

cok pardon cnm ya bılmıyodum hanı böle bı aıklam yapmak durumundaa kalmanı ıstemezdım kusura bakma cnm
ömurde guzel ısım kk dan bı arkadaşın bebegıne koymasına vesıle olmuştum ömur kaç yaşında

me kusuru canım olur mu??oda evladım....üzülmem o benimle biliyorum.ömrüm 17 temmuzda 3 yaşını bitirecek inşallah..........

evet bende onu düşünüyorum neticede regl oldum... rahmin çabuk toparlandığını düşünüyorum ve düzenli bir şekilde oldum kürtajdan 27 gün sonra ve yine netten hesapladığımda ovulasyon dönemindede tutması kendimce fikrim:)

me kusuru canım olur mu??oda evladım....üzülmem o benimle biliyorum.ömrüm 17 temmuzda 3 yaşını bitirecek inşallah..........

ah cnm benım demek araları az olucak ne guzel kardeş kardeş buyurler bızım 6 yaş olucak bızım kız tam abla olcak anlatyacagın

olsun gatlım herşeyın hayırlısı bebışın sana ilaç olmak ıcın geldı annesı

sana yardımcıda olur işte ne güzell şanslısın..erkek bebek zordur kız bebeğe göre.....

ay gercekten mı cnm ne gıbı zorlukları var
kızımın ılk 2 ayı bıraz alışana kadar zordu ama sonra cok rahat ve duzenlı bbek oldu kolay buyudu yanı erkek daahmı zor buyuyo dersın
ay bızım ailede hıc erkek te olamdı mesela bız 3 kızkardesız ve 3 umuzun toplamda 5 kızı var oğlum ılk erkek olcak eşimin taraftada öle 3 kız torun var

erkek bebek daha gazlı,az uyur çok ağlar.büyüyüncede tam bir canavar olur.ben 3 yıldır neredeyse uyumuyorum dersem olur...

Aşağı yukarı her kadın düşük yada kayıp yaşıyor anlaşılan ben de ilk hamileliğimde ikiz bebek düşürmüştüm..Allah yine verdi bir oğlum oldu,şimdi de kısmetse yine gelecek:)
Kayra42
Özpolat
kayıplarınız için üzüldüm, inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..
ve buradaki herkes için tabii dileklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…