• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benimde öyle yaa acıkıyorum ama yemeği görünce direk tiksinme hissediyorum özellikle de kokusunu duyunca yiyemiyorum :31:

Herkese merhaba..Allah izin verirse ben de mart annesi olma yolunda ilerliyorum.SAT 27 Mayıs.Kesemizi 2 gün evvel gördük ve 2 hafta sonrası içinse kalp atışlarımızı izleyebilmek için randevu aldık.Rabbim herkese hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada arkadaşlar,bu benim ikinci gebeliğim.12 yaşında bir kızım var,ilk hamileliğime nazaran çok farklı belirtiler yaşıyorum.Kızımda miğde bulantıları benim için ızdırapken,bu hamileliğimde çok küçük ve kısa süreli bulantılar dışında bir sıkıntı yaşamadım.İlkinde kasık ağrısı yaşamamıştım,bunda acı vermeyecek derecede sızı diye tabir edilebilecek bir ağrı yaşıyorum sıklıkla.Halsizliğim ve uykuya düşkünlüğüm had safhada.Bu farklılıklar nedense huzursuz ediyor beni.Özellikle bulantılarımın başlamayışı.Bunca yıl aradan sonra cesaret edebilmiş ve ilk ayda kalabilmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla,daha bir üzerine titriyor ve endişeleniyorum sanırım.Belki de 20 yaş ile 32 yaş anneliğin farklılıkları mıdır bilmiyorum :)Sorunsuz bir hamilelik olabilmesi için dua ediyorum.Gelişmelerimizi burada paylaşalım lütfen.Herkese sağlıklı ve keyifli hamilelikler ...

selam güzel anne adayları nasılsınız,ufaklıklar rahatsız ediyormu çok benim midem çok fena yemek yesemde yemesemde bi acayiplik var,devamlı bulantı var sankiii....
ben dayanamayıp bu hafta başka dra gidicem meraktan ölüyorum inş yavrumun kalbi atmaya başlamıştır...
rabbim melekleerimizi korusun....

kızlar ya bana bi yardım edin baya korku sardı beni.8-9 gündür ağrım var doktorum normal yakında geçer dedi ama hala devam ediyo dün baya azalmıştı bugün yine coştu.Adet olcak gibiyim her an kan geldi gibi hissediyorum bi bakıyorum akıntı gelmiş ama kan görmekten korkuyorum baya.daha 5 haftalık hamileyim ama 9 aylık hamile gibi bel ağrısından belimi karın ağrısından karnımı tutuyorum.Yemek sofrasını kaldırırken bile ağrım başlıyor yatağı bile toplayamıyorum niye böyleyim ben :43: bir de ayıptır sorması hamilelikte korunmak gerekir mi düşük tehlikesi olanların korunması lazımmış sanırım ama internette doktor yazılarında tehlike yoksa sorunmaya gerek yok yazıyor ?:17::17:

canım merak etme 2 gün öncesine kadar seninle aynı durumdaydım dediğin gibi 9 aylık gibi belimi tıtamıyor eğilip birşeye uzanamyırdum karın ağrısıda arada oluyorda kramplar şeklinde ama elhamdülillah 2 gündür çok iyiyim normal olduğunu geçince anladım bende çok korkmuştum en büyük ilaç dinlenmek 1 hafta boyunca yattım ben .rahat ol inşaallh dinlendikçe geçeceğini göreceksin.ilişki konusunda doktor engellemediği sürece sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama yinede dikkat etmek lazım tabi ...Allah şifa versin

Allah izin verirse bende mart annesiyim.şu an bulutların üzerindeyim.

selam güzel anne adayları nasılsınız,ufaklıklar rahatsız ediyormu çok benim midem çok fena yemek yesemde yemesemde bi acayiplik var,devamlı bulantı var sankiii....
ben dayanamayıp bu hafta başka dra gidicem meraktan ölüyorum inş yavrumun kalbi atmaya başlamıştır...
rabbim melekleerimizi korusun....

Canim mrb oncelikle cok guzel bir duygu burada bir yurek olmak ayni hisleri yasamak ve ayni duygulari paylasmak. Benim de cok midem bulaniyor ama coook aseriyorum.az once canim tursu istedi tursu yedim bir tabak. Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ben de 2 hafta sonra gidicem kalp atislarini duymak icin simdiden cok heyecan verici.

Canim mrb oncelikle cok guzel bir duygu burada bir yurek olmak ayni hisleri yasamak ve ayni duygulari paylasmak. Benim de cok midem bulaniyor ama coook aseriyorum.az once canim tursu istedi tursu yedim bir tabak. Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ben de 2 hafta sonra gidicem kalp atislarini duymak icin simdiden cok heyecan verici.

evet canım,dünyanın en güzel duygusu anne olmak... ve burda paylaşımlarda bulunmak aynı duyguları yaşamak....:nazar::nazar::nazar::nazar:
bazen korkuyorum ya kalp atışlarını duyamazsam diye normalde ayın 24üne çağırdı dr beni ama,dayanamıcam galiba heran bişey olcak korkusu başladı nedense...
mide bulantılarını hiç sorma özellikle sabahları çok fena oluyorum hem midem bulanıyor hem kazınıyor sanki:1::1::1::1::1:
inş sağ salim kucaklarımıza alırız yavrularımızı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Herkese merhaba..Allah izin verirse ben de mart annesi olma yolunda ilerliyorum.SAT 27 Mayıs.Kesemizi 2 gün evvel gördük ve 2 hafta sonrası içinse kalp atışlarımızı izleyebilmek için randevu aldık.Rabbim herkese hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada arkadaşlar,bu benim ikinci gebeliğim.12 yaşında bir kızım var,ilk hamileliğime nazaran çok farklı belirtiler yaşıyorum.Kızımda miğde bulantıları benim için ızdırapken,bu hamileliğimde çok küçük ve kısa süreli bulantılar dışında bir sıkıntı yaşamadım.İlkinde kasık ağrısı yaşamamıştım,bunda acı vermeyecek derecede sızı diye tabir edilebilecek bir ağrı yaşıyorum sıklıkla.Halsizliğim ve uykuya düşkünlüğüm had safhada.Bu farklılıklar nedense huzursuz ediyor beni.Özellikle bulantılarımın başlamayışı.Bunca yıl aradan sonra cesaret edebilmiş ve ilk ayda kalabilmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla,daha bir üzerine titriyor ve endişeleniyorum sanırım.Belki de 20 yaş ile 32 yaş anneliğin farklılıkları mıdır bilmiyorum :)Sorunsuz bir hamilelik olabilmesi için dua ediyorum.Gelişmelerimizi burada paylaşalım lütfen.Herkese sağlıklı ve keyifli hamilelikler ...

öncelikle hayırlı olsun canım...rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip eder inş...
benim duyduğum kadarıyla aynı insanın hamilelikleri bile biririnden farklı oluyormuş...
inş sorunsuz bir hamileleik geçirirsin...

Herkese merhaba
Geçen hafta ben de 2013 Mart annesi olacağımı öğrendim:) SAT 5 Haziran ve 31 yaşındayım.Ayrıca 21 aylık bir de oğlum var.
Kese göründü ve 10 gün sonra da kalp atışları için doktora gidicem:)
Herkese sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik serüveni diliyorum:49:

öncelikle hayırlı olsun canım...rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip eder inş...
benim duyduğum kadarıyla aynı insanın hamilelikleri bile biririnden farklı oluyormuş...
inş sorunsuz bir hamileleik geçirirsin...

Umarım..Cümlesiyle birlikte inşallah.Teşekkürler güzel dilekleriniz için.

ya canım sanki göbek deliğimden yukarı (göğsüme) doğru çıkan bir damar var da onu çekiyorlar gibi bugün pazar olduğu için doktora gidemedim korkuyorum önemli bişeyse diye yaa :18:

canım iletini okumuştum ama eşimle dışarı çıkıyorduk dönemedim.deneyimli bir hamile olarak yaşadıkların normal sakın korkma.ister istemez karnın geriliyor damarlar bebeğini besliyor olacak yani bunlar daha çok başındayız daha neler olacak.korkma canım sorun olmaz..

ya anlamıyorumki çünkü kese görünmesi için okadar olması gerekiyomuş aklım karışık düşük riski oldugu için korkuyorum

hoşgeldin canım.iyide kese görünmeden değerlerini kontrol etmeden kim sana düşük riskin var dedi analayamadım...

amin canım aminn inşallah canım tüm hepimizin keyifli devam etsin gebeliklerimiz inşallah :49::emir_bebek::nazar: vaktinde sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin

çok sağol tatlımm bugün daha iyiyim inşallah bi daha gelmesin ataklarım :50::31::16::16::16:

bana müsade baş ağrım başladı biraz uzanayım ben kızlar hoş sohbetler sizlere :16::10:

kıyamam sana geçmiş olsun.bende 2 gündür berbat baş ağrısı yaşıyorum.bebeğimde çok hastaydı sıfır uyku başında nöbet.uykusuzluk....deli olacaktım yavrum çok kötüydü...

kızlar ya bana bi yardım edin baya korku sardı beni.8-9 gündür ağrım var doktorum normal yakında geçer dedi ama hala devam ediyo dün baya azalmıştı bugün yine coştu.Adet olcak gibiyim her an kan geldi gibi hissediyorum bi bakıyorum akıntı gelmiş ama kan görmekten korkuyorum baya.daha 5 haftalık hamileyim ama 9 aylık hamile gibi bel ağrısından belimi karın ağrısından karnımı tutuyorum.Yemek sofrasını kaldırırken bile ağrım başlıyor yatağı bile toplayamıyorum niye böyleyim ben :43: bir de ayıptır sorması hamilelikte korunmak gerekir mi düşük tehlikesi olanların korunması lazımmış sanırım ama internette doktor yazılarında tehlike yoksa sorunmaya gerek yok yazıyor ?:17::17:

adet ağrıları olması normal ama şiddetliyse dinlen ve cinsel ilişkiden sakın.bir önceki hamileliğimde şiddetli adet sancılarım vardı ve yasaklanmıştı.doktoruna sorarsın ama dikkatli ol cnm.ağır iş falanda yapma sakın.allaha emanet...

Kizlarmerhaba allahin izniyle bende mart annesi olucam. Ogrenmem gereken coook sey var

hoşgeldin canım....hayırlı olsun...

keseyi gördüm ama kalp atışlarını duyamadım.5 ağustosta gel dedi dr.ama ben ozamana kadar sabredemiyce.çarşamba başka dr gidip kalp atışlarına baktırcam.bende 6 ay önce 2 aylık hamileyken kalp atışları normalken 2 kontrole gittiğimde kalp atışlarının azaldığını öğrendim.zaten ondan 2 gün sonrada aldılar onu.allah kimseye yaşatmasın.o yüzden kalp atışını duymak içimi biraz rahatlatcak.bu sefer inş hepimiz
sağlıkla alırız kucağımıza

canım benim ya ilk hamilelikte yaşadıklarını unut sakın kıyaslama yapma.hem sen benden öndesin beni cumaya çağırdı doktorum.sen görürsün bebeğinin kalp atışlarını...

Kızlarrrrrrr oruç tutacakmıyız ben doktoruma sormayı unuttum

bebeğin suyu ve malum sıcaklar için doktor bana izin vermedi...

hoşgeldin canım hayırlı olsun.benimde bir bebeğim var 17 temmuzda 3 olacak inşallah.aksine bu hamileliğimde bende aşırı rahatım maşallah ve mutlu oluyorum.korkma herşey iyi olur inşallah..

Allah izin verirse bende mart annesiyim.şu an bulutların üzerindeyim.

hoşgeldin canım.in ordan kız düşersin:)))

hoşgeldin...turşumu??:27:kız mı geliyor acep:16::9:

Herkese merhaba
Geçen hafta ben de 2013 Mart annesi olacağımı öğrendim:) SAT 5 Haziran ve 31 yaşındayım.Ayrıca 21 aylık bir de oğlum var.
Kese göründü ve 10 gün sonra da kalp atışları için doktora gidicem:)
Herkese sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik serüveni diliyorum:49:
hoşgeldin cnm.nasıl geçiyor bebeğinle hamilelik???diyorum ki rabbim ne kadar büyük çok şükür yorgunluk uyku falan vermedi evdeki yavruma acıdı??sağlıkla gelsinlerde süper anneler oluruz iki elde iki çocuk....:16::16::9::9::9:

sat 11 haziran muhtemel doğum tarihi 18 mart 2013 allahım izin verirse...25 yaşındayım 2.gebeliğim ilkini 14 mayısda son verdiler 2 aylıktı kalp atışarı oluşmamıştı kesede problem vardı.allahtan tek isteğim sorunsuz bir gebelik geçirmek...korkularım ve kaygılarım o kadar çokki.inşaallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız...:nazar:

sat 11 haziran muhtemel doğum tarihi 18 mart 2013 allahım izin verirse...25 yaşındayım 2.gebeliğim ilkini 14 mayısda son verdiler 2 aylıktı kalp atışarı oluşmamıştı kesede problem vardı.allahtan tek isteğim sorunsuz bir gebelik geçirmek...korkularım ve kaygılarım o kadar çokki.inşaallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız...:nazar:

hoşgeldin cnm hayırlı olsun.ilkini unut buna bak.iyi olacak güzel olacak inşşşş

cnm benım merhba sakın umutsuz bakma bende aralık ayında duşuk yaptım kımyasal gebelık yaşadım
şimdi ıse 5.5 aylık hamıleyım hıc bı sorun yaşamadım bgebelıgımde hatta bulantı bıle ılkı öle oldu dıe sakın 2.de kötu duşunme benım gıbı ıyı örneklerı gözönune al demek bebklerımız sağlıklı değilmiş vucut atmış dımı

cnm benım merhba sakın umutsuz bakma bende aralık ayında duşuk yaptım kımyasal gebelık yaşadım
şimdi ıse 5.5 aylık hamıleyım hıc bı sorun yaşamadım bgebelıgımde hatta bulantı bıle ılkı öle oldu dıe sakın 2.de kötu duşunme benım gıbı ıyı örneklerı gözönune al demek bebklerımız sağlıklı değilmiş vucut atmış dımı

hoşgeldin.sağlıkla kucağına al inş.bende erken doğumla kaybettim tabiki aynı olmaz.allah istedikten sonra.olumsuzluk olumsuzluk getirir.cinsiyetin ne merak ettim:(

kızlr bu arada topiğiniz hayırlı olsun hepınız saglıcakla lın ınşalla bebelerınızı kucagınıza

hoşgeldin.sağlıkla kucağına al inş.bende erken doğumla kaybettim tabiki aynı olmaz.allah istedikten sonra.olumsuzluk olumsuzluk getirir.cinsiyetin ne merak ettim:(

ah cnm benım buyuk gecmış olsun sana tatlım bı ınan olkı bu yenı bbeişin sana ılaç gıbı gelıcek
cnm nasıp olursa bı oğlumuz olucak aslında yanı bu senekı doğumların yuzde 80 ı erkek desem daha ıyı olur mesela bızımde kasım topiğimiz var 5 6 kışı dışında herkezın oğlu oluyo
sende durumlar nasıl cnm n ekadarlık bebış kese kalp atışı ne durumda

henüz dr gitmedim ve bu hafta gidicem tedirgen eden tek şey ilk muayane doktorum öğrendiğinde şok olucak...

Back