• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ah cnm benım buyuk gecmış olsun sana tatlım bı ınan olkı bu yenı bbeişin sana ılaç gıbı gelıcek
cnm nasıp olursa bı oğlumuz olucak aslında yanı bu senekı doğumların yuzde 80 ı erkek desem daha ıyı olur mesela bızımde kasım topiğimiz var 5 6 kışı dışında herkezın oğlu oluyo
sende durumlar nasıl cnm n ekadarlık bebış kese kalp atışı ne durumda

canımsın sağol.bir bebeğim oldu elhamdülillah kaybımdan sonra.adını okur okumaz erkek dedim erkek çıktı hislerime çok güvenirim.sanırım hep erkek.2013 erkek yılı bence.bebeğim şimdilik iyi rabbim bağışlarsa bu hafta kalp atışına gideceğim cnm.bulantım yok dedin değilmi??belirtilerin neydi??

henüz dr gitmedim ve bu hafta gidicem tedirgen eden tek şey ilk muayane doktorum öğrendiğinde şok olucak...

neden tatlım sok olucak anlamadım cnm benım gıttıgınde bebgın ne kadarlık olucak ben bu bebgımde acele etmedım 5+4 te gıttık kesemızı görduk gercekten erken gıtmek stres kese görundumu göruncekmı
pekala ne kadar sure sonra hamıle kaldın cnm ben bı kere adet oldum yenıden hamıle kaldım

canımsın sağol.bir bebeğim oldu elhamdülillah kaybımdan sonra.adını okur okumaz erkek dedim erkek çıktı hislerime çok güvenirim.sanırım hep erkek.2013 erkek yılı bence.bebeğim şimdilik iyi rabbim bağışlarsa bu hafta kalp atışına gideceğim cnm.bulantım yok dedin değilmi??belirtilerin neydi??

oh cnm sevvındım o zman bu ıkıncı bebk değilmı
benım nasıp olursa bebım ekım 29 da olucak 2012 erkek senesydı bakalım 2013 te öle olucakmı cnm hıslerın senın ıcın ne dıo mesel kız erkek olarak
kalp etışı ıcın gıdıceksen kese görundu demek maşalla cnm benım ben hıc bulantı yaşamadım su 5.5 ayda belırtılerım kasık ve gögus sızlamasıydı
ama kızımda 7 ay kusmaktan telef olmuştum

oh cnm sevvındım o zman bu ıkıncı bebk değilmı
benım nasıp olursa bebım ekım 29 da olucak 2012 erkek senesydı bakalım 2013 te öle olucakmı cnm hıslerın senın ıcın ne dıo mesel kız erkek olarak
kalp etışı ıcın gıdıceksen kese görundu demek maşalla cnm benım ben hıc bulantı yaşamadım su 5.5 ayda belırtılerım kasık ve gögus sızlamasıydı
ama kızımda 7 ay kusmaktan telef olmuştum

evet çok şükür.kıyaslamak için sordum.ikinci bebeğim.kesemiz göründü tam ortada ne sağ ne sol.göğüs sızlaması ve sağ kasıkta ağrı var o kadar bulantım yok aşermem yok uykusuzluk yok yorgunluk yok...erkek hissediyorum ama kız bebeğim olduğunu görüyorum...ama rüyalar bebek olunca ters çıkıyor sanırım.senin içinden ne geçiyor:)))

evet çok şükür.kıyaslamak için sordum.ikinci bebeğim.kesemiz göründü tam ortada ne sağ ne sol.göğüs sızlaması ve sağ kasıkta ağrı var o kadar bulantım yok aşermem yok uykusuzluk yok yorgunluk yok...erkek hissediyorum ama kız bebeğim olduğunu görüyorum...ama rüyalar bebek olunca ters çıkıyor sanırım.senin içinden ne geçiyor:)))

haha acaba istedıgım ıcın mı hıssettıgım ıcınmı bıleemedım ama içimden kız gectı tatlım
hımmmmm bıde yazınca aklıma gedlı bı an ınannılmaz uyku halı ve yorgunluk hıssı vardı bende ve cok cokkkkkkkkkk ekşi yedımm
anlatılmaz derecede

hoşgeldin cnm.nasıl geçiyor bebeğinle hamilelik???diyorum ki rabbim ne kadar büyük çok şükür yorgunluk uyku falan vermedi evdeki yavruma acıdı??sağlıkla gelsinlerde süper anneler oluruz iki elde iki çocuk....:16::16::9::9::9:[/QUOTE]

hoşbulduk teşekkür ederim:) şimdilik bişey hissetmiyorum ilerleyen günlerde kalp atışları olduğu zaman belki bulantılar başlar.oğlumda sabahları öğürürdüm öğlen geçerdi bakalım bu nasıl olacak? zaten ne zamandır uykuya hasretim çok da bişey değişmeyecek gibi bakalım:1:

kızlr bu arada topiğiniz hayırlı olsun hepınız saglıcakla lın ınşalla bebelerınızı kucagınıza
amin canım ALLAH razı olsun aynı dileklerimiz senin içinde geçerli :49::emir_bebek::nazar: vaktinde sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz :29::38::nazar:

waaayy 2013 yılı erkek yılı ha :31: hepimizin bebekleri sağlıklı-hayırlı olsun inşallah en önemlisi bu :31::16:

henüz dr gitmedim ve bu hafta gidicem tedirgen eden tek şey ilk muayane doktorum öğrendiğinde şok olucak...
tebrik ederim tatlım önceki için geçmiş olsun ama Rabbim çektiğin o acıyı unutturacak bir melek göndermiş göbeğine :49::nazar::emir_bebek: lütfen bebeğin için sitrese girme Rabbime emanetiz hepimiz :38:

canım iletini okumuştum ama eşimle dışarı çıkıyorduk dönemedim.deneyimli bir hamile olarak yaşadıkların normal sakın korkma.ister istemez karnın geriliyor damarlar bebeğini besliyor olacak yani bunlar daha çok başındayız daha neler olacak.korkma canım sorun olmaz..

teşekkür ederim canım içimi rahatlattınız valla :16: tecrübe farklı oluyor tabi bilmeyince herşeyde bi sebep arıyorum ve haliyle korkuyorum :17:

Herkese merhaba
Geçen hafta ben de 2013 Mart annesi olacağımı öğrendim:) SAT 5 Haziran ve 31 yaşındayım.Ayrıca 21 aylık bir de oğlum var.
Kese göründü ve 10 gün sonra da kalp atışları için doktora gidicem:)
Herkese sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik serüveni diliyorum:49:

hayırlı olsun canım hoşgeldin :16:

Canim mrb oncelikle cok guzel bir duygu burada bir yurek olmak ayni hisleri yasamak ve ayni duygulari paylasmak. Benim de cok midem bulaniyor ama coook aseriyorum.az once canim tursu istedi tursu yedim bir tabak. Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ben de 2 hafta sonra gidicem kalp atislarini duymak icin simdiden cok heyecan verici.

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :38:

Allah izin verirse bende mart annesiyim.şu an bulutların üzerindeyim.

ben hala inanamıyorum zamanla alışırız herhalde hayırlı olsun hoşgeldin :38:

Herkese merhaba..Allah izin verirse ben de mart annesi olma yolunda ilerliyorum.SAT 27 Mayıs.Kesemizi 2 gün evvel gördük ve 2 hafta sonrası içinse kalp atışlarımızı izleyebilmek için randevu aldık.Rabbim herkese hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada arkadaşlar,bu benim ikinci gebeliğim.12 yaşında bir kızım var,ilk hamileliğime nazaran çok farklı belirtiler yaşıyorum.Kızımda miğde bulantıları benim için ızdırapken,bu hamileliğimde çok küçük ve kısa süreli bulantılar dışında bir sıkıntı yaşamadım.İlkinde kasık ağrısı yaşamamıştım,bunda acı vermeyecek derecede sızı diye tabir edilebilecek bir ağrı yaşıyorum sıklıkla.Halsizliğim ve uykuya düşkünlüğüm had safhada.Bu farklılıklar nedense huzursuz ediyor beni.Özellikle bulantılarımın başlamayışı.Bunca yıl aradan sonra cesaret edebilmiş ve ilk ayda kalabilmiş olmanın verdiği şaşkınlıkla,daha bir üzerine titriyor ve endişeleniyorum sanırım.Belki de 20 yaş ile 32 yaş anneliğin farklılıkları mıdır bilmiyorum :)Sorunsuz bir hamilelik olabilmesi için dua ediyorum.Gelişmelerimizi burada paylaşalım lütfen.Herkese sağlıklı ve keyifli hamilelikler ...

her hamilelik aynı kişi bile olsa farklı oluyor diye biliyorum belki de cinsiyeti farklıdır ondan farklı hissediyorsun hayırlı olsun :16:

sat 11 haziran muhtemel doğum tarihi 18 mart 2013 allahım izin verirse...25 yaşındayım 2.gebeliğim ilkini 14 mayısda son verdiler 2 aylıktı kalp atışarı oluşmamıştı kesede problem vardı.allahtan tek isteğim sorunsuz bir gebelik geçirmek...korkularım ve kaygılarım o kadar çokki.inşaallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız...:nazar:

öncesini boşver canım çoğumuz yaşadı yaşadığın kötü şeyleri hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :38:

haha acaba istedıgım ıcın mı hıssettıgım ıcınmı bıleemedım ama içimden kız gectı tatlım
hımmmmm bıde yazınca aklıma gedlı bı an ınannılmaz uyku halı ve yorgunluk hıssı vardı bende ve cok cokkkkkkkkkk ekşi yedımm
anlatılmaz derecede

bakalım:)))hislerimde çok yanılmam ama...gönlümden geçen rabbimi kızdırır die dillendiremiyorum.bir oğlum var ömrümmmmmmmmmm rabbim ömür versin..hayret ben erkekte acaip tatlı yedim ve çok enerjiktim.
Kız anneyi yorar ağırlaştırır die bilirim ben oğlumda kanepe koltuk silerdim:)))

bakalım:)))hislerimde çok yanılmam ama...gönlümden geçen rabbimi kızdırır die dillendiremiyorum.bir oğlum var ömrümmmmmmmmmm rabbim ömür versin..hayret ben erkekte acaip tatlı yedim ve çok enerjiktim.
Kız anneyi yorar ağırlaştırır die bilirim ben oğlumda kanepe koltuk silerdim:)))
Rabbimden gelene razıyız tabi ki başta sağlıklı-hayırlı olması için dualarla bekliyoruz ama inşallah hepimizin gönlünce sağlıklıca nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

teşekkür ederim canım içimi rahatlattınız valla :16: tecrübe farklı oluyor tabi bilmeyince herşeyde bi sebep arıyorum ve haliyle korkuyorum :17:

hayırlı olsun canım hoşgeldin :16:

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun :38:

ben hala inanamıyorum zamanla alışırız herhalde hayırlı olsun hoşgeldin :38:

her hamilelik aynı kişi bile olsa farklı oluyor diye biliyorum belki de cinsiyeti farklıdır ondan farklı hissediyorsun hayırlı olsun :16:

öncesini boşver canım çoğumuz yaşadı yaşadığın kötü şeyleri hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :38:

teşekkürler hayırlı olsun size de:)

valla cnm bende anlamadım benım gebelıklerımde hep ters ıslıyo nedense yanı ben kızımda okadar cok tatlı yedımkı normalde sevmem oğlumdada tam tersı kızımda cıldım cok guzelleştı oğlumda bozuldu
yorgunluk uyku desen ayrı yqnı herşey tamtersı
cnm dıllendırme pek doğru olmayabılır haklısın ama inşalla sağlıklı uzun ömurlu bı kızın olur
bu aralar dıleklerım gercekleşiyo ona göre:21::21:

çok ilginç şeyler yaşıyorum.oğlum bugün bana anne kardeşimin adı hamza olsun mu dedi???hamza kim dedim bilmem uykumda gördüm dedi:)))
arkadaşımın 11 aylık bir kızı var normalde bana gelmez bugün dibimden ayrılmadı...
Birde karnımın üst tarafı sağ kasığımın üstü ağrıyor geriliyor kan akışında pıt pıt atıyor iki gündür hemde sanırım bebeğim sağıma yerleşmeye çalışıyor:))):9::9::9::9::9::9::9::9:

amin canım ALLAH razı olsun aynı dileklerimiz senin içinde geçerli :49::emir_bebek::nazar: vaktinde sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz :29::38::nazar:

waaayy 2013 yılı erkek yılı ha :31: hepimizin bebekleri sağlıklı-hayırlı olsun inşallah en önemlisi bu :31::16:

tebrik ederim tatlım önceki için geçmiş olsun ama Rabbim çektiğin o acıyı unutturacak bir melek göndermiş göbeğine :49::nazar::emir_bebek: lütfen bebeğin için sitrese girme Rabbime emanetiz hepimiz :38:

amın attlım benım darısı tum ısteyenlerın başına ınşalla

çok ilginç şeyler yaşıyorum.oğlum bugün bana anne kardeşimin adı hamza olsun mu dedi???hamza kim dedim bilmem uykumda gördüm dedi:)))
arkadaşımın 11 aylık bir kızı var normalde bana gelmez bugün dibimden ayrılmadı...
Birde karnımın üst tarafı sağ kasığımın üstü ağrıyor geriliyor kan akışında pıt pıt atıyor iki gündür hemde sanırım bebeğim sağıma yerleşmeye çalışıyor:))):9::9::9::9::9::9::9::9:

cnm benım banada karşına cıkan ılk cocuga sor dedıler cınsıyetını erkek dedı ve erkek cıktı sende denesene tatlım hatta oğluna sorabılırsın kızmı erkek mı dıe
bu arada benım kızmda kara kıvırcık saclı bı kız görmuştu kardeşini

valla cnm bende anlamadım benım gebelıklerımde hep ters ıslıyo nedense yanı ben kızımda okadar cok tatlı yedımkı normalde sevmem oğlumdada tam tersı kızımda cıldım cok guzelleştı oğlumda bozuldu
yorgunluk uyku desen ayrı yqnı herşey tamtersı
cnm dıllendırme pek doğru olmayabılır haklısın ama inşalla sağlıklı uzun ömurlu bı kızın olur
bu aralar dıleklerım gercekleşiyo ona göre:21::21:

hayırlısı elbette.rabbim neylerse güzel eyler ama çekirdek ailemde ya iki oğlum ya iki kızım olsun istiyorum.ben tek kızım ve herşeyde öyle zorlanıp yalnız kaldım ki....oğlum hayatı kardeşiyle sırtlasın yoldaş olsunlar istiyorum ama rabbim kız verirse başımla gözüm üstüne.üzülmem sevinirim.hayırlısı ondan.ona sığındım ne derse o....işte ben ne tatlı ne ekşi yiyorum bu kez sadece çok tuzlu ve acı seviyorum...

cnm benım banada karşına cıkan ılk cocuga sor dedıler cınsıyetını erkek dedı ve erkek cıktı sende denesene tatlım hatta oğluna sorabılırsın kızmı erkek mı dıe
bu arada benım kızmda kara kıvırcık saclı bı kız görmuştu kardeşini

ilk duyduğu an sarılıp erkek geliyor adıda pepe diyor ilk günden beri:))))

neden tatlım sok olucak anlamadım cnm benım gıttıgınde bebgın ne kadarlık olucak ben bu bebgımde acele etmedım 5+4 te gıttık kesemızı görduk gercekten erken gıtmek stres kese görundumu göruncekmı
pekala ne kadar sure sonra hamıle kaldın cnm ben bı kere adet oldum yenıden hamıle kaldım

cnm ben 14 mayısda kürtaj oldum bebeğin kalbi atmıyordu ve bana en az 3 ay çocuk olmaması lazım dedi o yüzden beni gördüğünde şok olucak...rahimin kendini toparlaması lazım dedi kürtajdan 27 gün geçti regl oldum farkında olmadan ovulasyon döneminde birlikte olmuşuz eşimle sonuç hamileyim:))

Back