2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canımsın sağol.bir bebeğim oldu elhamdülillah kaybımdan sonra.adını okur okumaz erkek dedim erkek çıktı hislerime çok güvenirim.sanırım hep erkek.2013 erkek yılı bence.bebeğim şimdilik iyi rabbim bağışlarsa bu hafta kalp atışına gideceğim cnm.bulantım yok dedin değilmi??belirtilerin neydi??

henüz dr gitmedim ve bu hafta gidicem tedirgen eden tek şey ilk muayane doktorum öğrendiğinde şok olucak...

neden tatlım sok olucak anlamadım cnm benım gıttıgınde bebgın ne kadarlık olucak ben bu bebgımde acele etmedım 5+4 te gıttık kesemızı görduk gercekten erken gıtmek stres kese görundumu göruncekmı
pekala ne kadar sure sonra hamıle kaldın cnm ben bı kere adet oldum yenıden hamıle kaldım

oh cnm sevvındım o zman bu ıkıncı bebk değilmı
benım nasıp olursa bebım ekım 29 da olucak 2012 erkek senesydı bakalım 2013 te öle olucakmı cnm hıslerın senın ıcın ne dıo mesel kız erkek olarak
kalp etışı ıcın gıdıceksen kese görundu demek maşalla cnm benım ben hıc bulantı yaşamadım su 5.5 ayda belırtılerım kasık ve gögus sızlamasıydı
ama kızımda 7 ay kusmaktan telef olmuştum

evet çok şükür.kıyaslamak için sordum.ikinci bebeğim.kesemiz göründü tam ortada ne sağ ne sol.göğüs sızlaması ve sağ kasıkta ağrı var o kadar bulantım yok aşermem yok uykusuzluk yok yorgunluk yok...erkek hissediyorum ama kız bebeğim olduğunu görüyorum...ama rüyalar bebek olunca ters çıkıyor sanırım.senin içinden ne geçiyor:)))

haha acaba istedıgım ıcın mı hıssettıgım ıcınmı bıleemedım ama içimden kız gectı tatlım
hımmmmm bıde yazınca aklıma gedlı bı an ınannılmaz uyku halı ve yorgunluk hıssı vardı bende ve cok cokkkkkkkkkk ekşi yedımm
anlatılmaz derecede

hoşgeldin cnm.nasıl geçiyor bebeğinle hamilelik???diyorum ki rabbim ne kadar büyük çok şükür yorgunluk uyku falan vermedi evdeki yavruma acıdı??sağlıkla gelsinlerde süper anneler oluruz iki elde iki çocuk....[/QUOTE]

hoşbulduk teşekkür ederim:) şimdilik bişey hissetmiyorum ilerleyen günlerde kalp atışları olduğu zaman belki bulantılar başlar.oğlumda sabahları öğürürdüm öğlen geçerdi bakalım bu nasıl olacak? zaten ne zamandır uykuya hasretim çok da bişey değişmeyecek gibi bakalım

kızlr bu arada topiğiniz hayırlı olsun hepınız saglıcakla lın ınşalla bebelerınızı kucagınıza
amin canım ALLAH razı olsun aynı dileklerimiz senin içinde geçerli vaktinde sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz

waaayy 2013 yılı erkek yılı ha hepimizin bebekleri sağlıklı-hayırlı olsun inşallah en önemlisi bu

henüz dr gitmedim ve bu hafta gidicem tedirgen eden tek şey ilk muayane doktorum öğrendiğinde şok olucak...
tebrik ederim tatlım önceki için geçmiş olsun ama Rabbim çektiğin o acıyı unutturacak bir melek göndermiş göbeğine lütfen bebeğin için sitrese girme Rabbime emanetiz hepimiz

teşekkür ederim canım içimi rahatlattınız valla tecrübe farklı oluyor tabi bilmeyince herşeyde bi sebep arıyorum ve haliyle korkuyorum

hayırlı olsun canım hoşgeldin

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun

Allah izin verirse bende mart annesiyim.şu an bulutların üzerindeyim.

ben hala inanamıyorum zamanla alışırız herhalde hayırlı olsun hoşgeldin

her hamilelik aynı kişi bile olsa farklı oluyor diye biliyorum belki de cinsiyeti farklıdır ondan farklı hissediyorsun hayırlı olsun

öncesini boşver canım çoğumuz yaşadı yaşadığın kötü şeyleri hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

bakalım:)))hislerimde çok yanılmam ama...gönlümden geçen rabbimi kızdırır die dillendiremiyorum.bir oğlum var ömrümmmmmmmmmm rabbim ömür versin..hayret ben erkekte acaip tatlı yedim ve çok enerjiktim.
Kız anneyi yorar ağırlaştırır die bilirim ben oğlumda kanepe koltuk silerdim:)))

Rabbimden gelene razıyız tabi ki başta sağlıklı-hayırlı olması için dualarla bekliyoruz ama inşallah hepimizin gönlünce sağlıklıca nasip olsun inşallah

teşekkürler hayırlı olsun size de:)

valla cnm bende anlamadım benım gebelıklerımde hep ters ıslıyo nedense yanı ben kızımda okadar cok tatlı yedımkı normalde sevmem oğlumdada tam tersı kızımda cıldım cok guzelleştı oğlumda bozuldu
yorgunluk uyku desen ayrı yqnı herşey tamtersı
cnm dıllendırme pek doğru olmayabılır haklısın ama inşalla sağlıklı uzun ömurlu bı kızın olur
bu aralar dıleklerım gercekleşiyo ona göre

çok ilginç şeyler yaşıyorum.oğlum bugün bana anne kardeşimin adı hamza olsun mu dedi???hamza kim dedim bilmem uykumda gördüm dedi:)))
arkadaşımın 11 aylık bir kızı var normalde bana gelmez bugün dibimden ayrılmadı...
Birde karnımın üst tarafı sağ kasığımın üstü ağrıyor geriliyor kan akışında pıt pıt atıyor iki gündür hemde sanırım bebeğim sağıma yerleşmeye çalışıyor:)))

amın attlım benım darısı tum ısteyenlerın başına ınşalla

cnm benım banada karşına cıkan ılk cocuga sor dedıler cınsıyetını erkek dedı ve erkek cıktı sende denesene tatlım hatta oğluna sorabılırsın kızmı erkek mı dıe
bu arada benım kızmda kara kıvırcık saclı bı kız görmuştu kardeşini

hayırlısı elbette.rabbim neylerse güzel eyler ama çekirdek ailemde ya iki oğlum ya iki kızım olsun istiyorum.ben tek kızım ve herşeyde öyle zorlanıp yalnız kaldım ki....oğlum hayatı kardeşiyle sırtlasın yoldaş olsunlar istiyorum ama rabbim kız verirse başımla gözüm üstüne.üzülmem sevinirim.hayırlısı ondan.ona sığındım ne derse o....işte ben ne tatlı ne ekşi yiyorum bu kez sadece çok tuzlu ve acı seviyorum...

ilk duyduğu an sarılıp erkek geliyor adıda pepe diyor ilk günden beri:))))

cnm ben 14 mayısda kürtaj oldum bebeğin kalbi atmıyordu ve bana en az 3 ay çocuk olmaması lazım dedi o yüzden beni gördüğünde şok olucak...rahimin kendini toparlaması lazım dedi kürtajdan 27 gün geçti regl oldum farkında olmadan ovulasyon döneminde birlikte olmuşuz eşimle sonuç hamileyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…