o kadar erken şekilleniyor mu 3. Ayda filan sanıyorum ben
yoo cnm ya şişlik var...çok kötü valla bi görsen...
yoo cnm ya şişlik var...çok kötü valla bi görsen...
bir hafta sonra benim kisi 2 aylık olacak şişten mi bilmiyorum ama göbişim çıkmaya başladı
Günaydın arkadaslar,
Bugün 5+6 oldum. Kendi doktorum dısında yuksek riskli gebelik doktoruna gideceğim bugün. Beğenirsem bu doktorla devam edeceğim. Kalp atışını görme ihtimalimiz var mı sizce?
Canım naneli cacık yemeği dene bana iyi geliyor üstüne de biraz zeytin yağı damlat
Gunaydin kizlar
Yeni gelenler hosgeldiniz. Listeyi öğlene dogru duzenlerim
Mide bulantilarim azaldı gibi sanki
Cok ayakta durunca karnım ağrıyor dikkat etmeye çalışıyorum
Sizler nasılsıniz
Günaydın arkadaslar,
Bugün 5+6 oldum. Kendi doktorum dısında yuksek riskli gebelik doktoruna gideceğim bugün. Beğenirsem bu doktorla devam edeceğim. Kalp atışını görme ihtimalimiz var mı sizce?
merhaba tatlı anneler
aranıza yeni katıldım.6 haftalık gebeyim.henüz yeniyim.bana engin tecrübelerinizden bahsedermsnz günleriniz nasıl geciyor,bebiş sizlerin gündelik hayatlarınızı nasıl etkiledi.ben çalışan bi anne adayıyım.dinlenemiyorum ve stres oluorum dolayısıyla.neler yiyip içiyorsnz.benm canım hiç bişi çekmiyor.
günaydın anneler
aman vcanım sakın nane yeme rahim kasılmasına ve düşüğe neden oluyor yemeyin sakın hanımlar nane maydanoz ve dereotu bi de çörek otu bunlardan kaçının ilk 3 ay yemeyin
ya ben dün akşam nane limon içtim çünkü mide bulantısına dayanamadım ne yapıcam ben bişey olmaz herhalde :18::18:
günaydın cici anneler,
nasılsınız bakalım bu sabah .varmı bulantı uyku hali .bende çok var daha ne kadar sürecek bu böyle acaba
günaydın anneler
aman vcanım sakın nane yeme rahim kasılmasına ve düşüğe neden oluyor yemeyin sakın hanımlar nane maydanoz ve dereotu bi de çörek otu bunlardan kaçının ilk 3 ay yemeyin
ya ben dün akşam nane limon içtim çünkü mide bulantısına dayanamadım ne yapıcam ben bişey olmaz herhalde :18::18:
Canım endişe etme bana bunları doktor söyledi nane hele de dere otu bebek için çok sağlıklı folik asit var içinde artı koruyucu özelliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?