Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buldum...
nane yağı-yüksek dozlarda rahim kasılmalarına uyarıcı etkisi vardır ancak kuru nane ve nane yaprağı yemeklerde kullanılabilir,nane yağı ise kullanılmamalıdır...
Hamilelikte mide bulantısı nasıl geçer? - UZMANTV İZLE canım uzman doktor söylüyor
valla şu saatte bana günaydın olduguna göre gerisini sen düşün :) bu arada bişey sölicem akşama mıdem bulanıyordu soda içtim bulantımı kesti ve sabaha bulantım olmadı ki bu ara sabahları oluyordu denemekte fayda var :)
çok teşekkür ederim canım demekki yanlış bişey yapmamışım evde papatya çayımda var arada onuda deneyeyim yoğun geçen günün akşamlarında sakinleşip rahat uyumak için içerdim şimdi bunuda deneyeyim iş yerine nane ve limon getireyim arada çay niyetine içeyim...ve sabah kalkarken kraker yemeği deneyeyim...her geçen gün herşeyden tiksinmeye başladım yemek seçeneğim kalmadı böyle giderse 9 ay sonunda hiçbir şey yiyemicem sanırım yalnız videoyu izlerken kadın baklava yiyordu o an koptum ve şuan baklavaya aşeriyorum
Dur şimdi benimde canımı çektirdin
Kalbini pit pit gördük arkadaslar. Karından gözükmedi, vajinal bakıldı. Daha çok küçükmüş, bugün ilk defa görünüyor olabilir dedi.
Sabah mesaj yazan arkadaslara da çok teşekkürler.
Cümlemizinkini inşallah.tatlım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bişi sorcam sen kaçıncı haftanda kalp atışını duydun.
Günaydın arkadaslar,
Bugün 5+6 oldum. Kendi doktorum dısında yuksek riskli gebelik doktoruna gideceğim bugün. Beğenirsem bu doktorla devam edeceğim. Kalp atışını görme ihtimalimiz var mı sizce?
kızlar bu hamilelik bu kadar zor bişey mi yaa...canım hiçbişey istemiyo,karnımda sürekli ağrı,yerimden kalkamıyorum.ne zaman biticek bu durumlar.ne zaman normale dönücem ben
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
aleyküm selam canım ...
ben çok kötüyüm baş dönmesi mide bulantısı halsizlik sinirlilik...
çok bunaldım çokkk...
kalkamıyorum bile..ondan fazla da giremiyorum topiğe.merak da ediyorum sizi...
yhaa benim karnım çok fena yhaaaaa
gören hamilemisin diyor yüzüm yerde evet diyorum kaç aylık diye sorunca araya laf karıştırıyorum yhaa 2 aylık desem asssssslllaaaa inanmazlar...
ne olcak bu halim benim nolur bişey diyin:2: