• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın arkadaslar,
Bugün 5+6 oldum. Kendi doktorum dısında yuksek riskli gebelik doktoruna gideceğim bugün. Beğenirsem bu doktorla devam edeceğim. Kalp atışını görme ihtimalimiz var mı sizce?

günaydın anneler :16:
ben bu aralar sık giremiyorum annemlere geldim dün tek başıma olmuyo baktım yapamıyorum yorgunluk var yemek yiyermiyorum tiksiniyorum çoğu şeyden annem bakarım gel dedi bende geldm :1:

Günaydın arkadaslar,
Bugün 5+6 oldum. Kendi doktorum dısında yuksek riskli gebelik doktoruna gideceğim bugün. Beğenirsem bu doktorla devam edeceğim. Kalp atışını görme ihtimalimiz var mı sizce?

canım ben tam 6+0 da gittim görünmedi karından ama seninki belki görünür :34:

Canım naneli cacık yemeği dene bana iyi geliyor üstüne de biraz zeytin yağı damlat

aman vcanım sakın nane yeme rahim kasılmasına ve düşüğe neden oluyor yemeyin sakın hanımlar nane maydanoz ve dereotu bi de çörek otu bunlardan kaçının ilk 3 ay yemeyin :34:

Gunaydin kizlar

Yeni gelenler hosgeldiniz. Listeyi öğlene dogru duzenlerim

Mide bulantilarim azaldı gibi sanki

Cok ayakta durunca karnım ağrıyor dikkat etmeye çalışıyorum

Sizler nasılsıniz

beni de eklememişsin canım :14: bizim de kesemiz göründü :17:

Günaydın arkadaslar,

sanırım görünmez canım en erken 6+3 die biliyorum ama inşallah görünğr...

günaydın cici anneler,

nasılsını bakalım bu sabah varmı bulantı uyku hali bende çok fazla mevcut ama olsun:50:

günaydın cici anneler,

nasılsınız bakalım bu sabah .varmı bulantı uyku hali .bende çok var daha ne kadar sürecek bu böyle acaba :50:

merhaba tatlı anneler
aranıza yeni katıldım.6 haftalık gebeyim.henüz yeniyim.bana engin tecrübelerinizden bahsedermsnz günleriniz nasıl geciyor,bebiş sizlerin gündelik hayatlarınızı nasıl etkiledi.ben çalışan bi anne adayıyım.dinlenemiyorum ve stres oluorum dolayısıyla.neler yiyip içiyorsnz.benm canım hiç bişi çekmiyor.

merhaba tatlı anneler
aranıza yeni katıldım.6 haftalık gebeyim.henüz yeniyim.bana engin tecrübelerinizden bahsedermsnz günleriniz nasıl geciyor,bebiş sizlerin gündelik hayatlarınızı nasıl etkiledi.ben çalışan bi anne adayıyım.dinlenemiyorum ve stres oluorum dolayısıyla.neler yiyip içiyorsnz.benm canım hiç bişi çekmiyor.

aramıza hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bende çalışan anneyim dinlenemiyorum ayrıca bende mide bulantısı çok fazla var ve işyerinde bu şekilde olmak hem beni hem işi etkiliyor nasıl başediyorum bilmiyorum allah yardımcı oluyor...

aman vcanım sakın nane yeme rahim kasılmasına ve düşüğe neden oluyor yemeyin sakın hanımlar nane maydanoz ve dereotu bi de çörek otu bunlardan kaçının ilk 3 ay yemeyin :34:

ya ben dün akşam nane limon içtim çünkü mide bulantısına dayanamadım ne yapıcam ben bişey olmaz herhalde :18::18:

Merhabalar, artık bende Allah'ın izni ile mart annesi olma yolunda hızla ilerliyorum. Çok güzel bir duyguymuş Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. Benide listeye eklerseniz çooooook sevinirim :) :49:
SAT-7 haziran
yaş 28 çok yakında 29 olucam :( :1:
yer newyork
doğum tarihi- 15.03.2013 görünüyor burda ama diğer hesaplamalarda ayın 14 ü çıktı anlamadım :37:
veeee ilk göznurum olacak İnşAllah :) :16:

Belirtilerimde gecikme dışında pek bişey yok sadece göğüste birazcık hassasiyet ve kasıklarımda nadiren ve ani harekette ağrı oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn
Şimdiden teşekkürler.

günaydın cici anneler,

nasılsınız bakalım bu sabah .varmı bulantı uyku hali .bende çok var daha ne kadar sürecek bu böyle acaba :50:

valla şu saatte bana günaydın olduguna göre gerisini sen düşün :) bu arada bişey sölicem akşama mıdem bulanıyordu soda içtim bulantımı kesti ve sabaha bulantım olmadı ki bu ara sabahları oluyordu denemekte fayda var :)

ya ben dün akşam nane limon içtim çünkü mide bulantısına dayanamadım ne yapıcam ben bişey olmaz herhalde :18::18:

Canım endişe etme bana bunları doktor söyledi nane hele de dere otu bebek için çok sağlıklı folik asit var içinde artı koruyucu özelliği var

iyi de canım benim de doktorum dedi ayrıca arkadaşım mide ağrısı vardı diye 2 bardak nane limon içmişti 2 saat sonra düşük yaptı doktorda nane rahim kaslarını kasıyor ve bebeği itiyor düşüğe neden olur sadece yemeğe baharat olarak b fskeden fazla kullanma demişti düşük tehlikesi ve kanaması olan arkadaşıma da nane ve dereotu en tehlikelisi demişti siz bilirsiniz ben söyleyim dedim tabi bünyeden bünyeye farkeder doktorum dediği için ben kullanmıyorum :34:

ayrıca bu dediğim ilk 3 ay için geçerli sonrasında problem oluşturmuyor düşük riskiniz yoksa tabi

Son düzenleme:
artık çok geç inşallah zararı değil faydası dokunur....ne düşünürsek o olur yaşatacağı varsa ne yapsam gitsem her zaman söylüyorum nasibi doğmak yaşamak değilse pamuk içinde yatsam yine gider...ben bir araştırayım çörek otunu maydanozu ve hurmayı biliyordum da dere oto ve naneyi bilmiyordum ama ben geçen günde yoğurtlu makarnanın üzerine nane döktüm ama araştırmakta fayda var....

Back