• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
meraba kızlar bennde uzun zamandır aranızdayım Allah izin verirse bende 2013 mart annesiyim sat 29 mayıs 3.gebeliğim bu ilkinin kalp atışını duyamamıştık düşük yaşamıştım ikinciside kimsyasal gebelikti umarım bunda bi aksilik olmaz:( 5,5 hatalıken gittğmde bhcg değerim 4634 tü 48 saat tam geçmeden bir daha test yaptrdık ondada değerim ilknden 200 felan artmştı doktor bhcg değeri istedğmz gibi artmamış ama iki gebelk aybı olmuş bekleyelm dedi karından ultrasonla baktı keseyi gördü olması gereken boyutta kese dedi ama bebeği göremedi kahve akıntm felan hiçbişeym yok diğer ikisindede vardı progestan ve bebek asprni verdi 10 gün sonra gel dedi dua edin bana bebişmi göreym:(:(

meraba kızlar bennde uzun zamandır aranızdayım Allah izin verirse bende 2013 mart annesiyim sat 29 mayıs 3.gebeliğim bu ilkinin kalp atışını duyamamıştık düşük yaşamıştım ikinciside kimsyasal gebelikti umarım bunda bi aksilik olmaz:( 5,5 hatalıken gittğmde bhcg değerim 4634 tü 48 saat tam geçmeden bir daha test yaptrdık ondada değerim ilknden 200 felan artmştı doktor bhcg değeri istedğmz gibi artmamış ama iki gebelk aybı olmuş bekleyelm dedi karından ultrasonla baktı keseyi gördü olması gereken boyutta kese dedi ama bebeği göremedi kahve akıntm felan hiçbişeym yok diğer ikisindede vardı progestan ve bebek asprni verdi 10 gün sonra gel dedi dua edin bana bebişmi göreym:(:(

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah iyi haberlerini alırız pozitif düşünmeye çalış dualarım seninle

teşekkür ederm canım benimde en çok dualarm bütün bebek isteyenlerle senin sat kaç canım ilk gebelkmi inşallah herşey yolundadır

teşekkür ederm canım benimde en çok dualarm bütün bebek isteyenlerle senin sat kaç canım ilk gebelkmi inşallah herşey yolundadır

Evet canım ilk bebiş düşük tehlikem vardı atlattım çok şükür dinleniyorum şimdilik yolunda gibi :16: tam olarak 7 haftalık bebeğim

Son düzenleme:
Bir kaç günlüğüne rapor alamaz mısın? belki iyi gelir bi süre evde durmak

keşke olsa doktor randevularını bile c.tesiye al hafta içine denk gelmesin diyorlar,haftaya yıllık izine ayrılıcam sabrediyorum,zor böyle olmak hem iş hem ev hem kendim birde miniğim eklenecek allah hepimize kolaylık versin....

keşke olsa doktor randevularını bile c.tesiye al hafta içine denk gelmesin diyorlar,haftaya yıllık izine ayrılıcam sabrediyorum,zor böyle olmak hem iş hem ev hem kendim birde miniğim eklenecek allah hepimize kolaylık versin....

Amin canım bir haftan kalmış rahatlayacaksın sonra

kızlar doktordan geldim şimdi kese görme ümidiyle gittim bebeğimide gördüm çok mutluyum kalbide atıyordu sesini duyamadım ama olsun atışları gördüm çok tuhaf oldum ağlamamak için kendimi tuttum Allah herkese nasip etsin gerçekten tarifsiz bir duyguymuş anne olmak annemi şimdi anlıyorum

Slm kızlar bende 2012 mart annesiyim sizin topiği gördükçe girip bi iki satır okumak çok hoşma gidiyor geçen sene yaşadıklarmın hemen hemen aynısı mide bulantıları çok uyumlar hele o dönemde çalışıyorsan daha da zor ama şimdi minik kızım dünya tatlısı Gülnihal'im benimle daha 4 ay oldu geleli ama sanki bi ömürdür benimle onsuz bi an bile düşünemiyorum seneye sizin minişlerde kucağınızda olacak 2014 mart anneleri başlığı açılırken hepnize sağ salim keyifli bi hamilelik diliyorum bi avazda kucaklayın minnoşlarınızı inş..:54:
çok teşekkürler tatlım dualarına desteğine ALLAH razı olsun :29::54::54::54: sende bebeğini sağlıkla huzurla büyüt inşallah yerime de bi öpücük kondur :54::29::nazar:

benimde mide bulantım çok fazla hiçbirşey yemek istemiyorum canımda çekmiyor aklıma yemek geldikçe midem bulanıyor,çıkaramıyorumda ne yapıcam ben böyle bilemiyorum...uyku halim çok kötü akşamları saniyede uykuya dalıyorum eşim sesleniyor bakıyorum yine içim geçiyor resmen rüya görüyorum eşimde kızıyor ama benim elimde değilki ben ne yapabilirim...şu 3 ay bi geçse vücut bir alışsa hamileliğe ne güzel olurdu...:26::26::26:

ay benimkide bana kızıyo.İki akşamdırfilm koyuyoruz ben ıkıncı yarıyı hatırlamıorum elimde diil:32: ama normaldede yoruluorum zaten napim yau:33: kızlar bu arada biz kardeş kardeş devam edioruz hala.Eşim çok korkuo o korktukca benbde sımdı ısrarımla bısı olur benden bılır dıe korkuoruz.sizde aynı durum varmı?Nolcak bu işin sonu yahu:17:

selam canım.
evde dinlenirsin bu zor dönemde iyi gelir sana.
bende 1,5 kilo falan aldım şimdi dengelemeye çalışıyorum akşam yediklerine dikkat et.neticede küçücükler ekmek arası yiyecek halleri yok :9::9::9:

ay o fasulye kadar karnım oldu karpuz kadar.ben yarın lcw den hamıle kaprısı alcam karnımı sıkıo normallerı zorlamak ıstemıyorum:24:

kızlarr ya halimi görseydiniz gülmekten ölürdünüz bana iş yerindeyim bilgisayara bakarken birden başım ağrır gibi oldu dedim az kafamı koyayım geçer anında ama sanıyede uykuya dalmışım tam yarım saat :53::53: kendime bi geldim arkadaşım gelmiş yanıma uyuyodun dokunmadım diyo :9: uyandım nerdeyim ben oldum şoka girdim resmen kendi kendime gülüyorum. nolcak bu halim bilmem...

birde bi mide kazıntısı var kiii napcam ben ya sürekli yeme hissiii anammm yandımm gelsin kilolar:56:

Son düzenleme:
kızlar doktordan geldim şimdi kese görme ümidiyle gittim bebeğimide gördüm çok mutluyum kalbide atıyordu sesini duyamadım ama olsun atışları gördüm çok tuhaf oldum ağlamamak için kendimi tuttum Allah herkese nasip etsin gerçekten tarifsiz bir duyguymuş anne olmak annemi şimdi anlıyorum

Fakem cok sevindim vajinal demi gördün kalp atışını benimde sat 1 haz Çarşamba randevumuz gorebilirmiyiz acaba normal ultrason dan?

SELAM
Sürekli takip ediyorum sizi pek keyfim yok :50: galiba kimyasal gebelik yaşıyorum.
sat 9 haziran
10 temmuzda beta 53
12 temmuzsa beta 113 çıktı.
Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi tekrar test yaptır dedi.
Hala bi kanama yok ama hiç ümidimde yok.

Siz ne dersiniz varmı böyle bi durumla karşılaşan.

ay benimkide bana kızıyo.İki akşamdırfilm koyuyoruz ben ıkıncı yarıyı hatırlamıorum elimde diil:32: ama normaldede yoruluorum zaten napim yau:33: kızlar bu arada biz kardeş kardeş devam edioruz hala.Eşim çok korkuo o korktukca benbde sımdı ısrarımla bısı olur benden bılır dıe korkuoruz.sizde aynı durum varmı?Nolcak bu işin sonu yahu:17:

biz kardeşliği2.defadır bozuyoruz ama ben kendimi veremiyorum nedense soracak kimsem de yok yorgunluktan mı mide bulantısından mı bişey olur endişensinden mi bilemiyorum 2 yıllık evliyiz hiç böyle olmamıştım :17::17:

biz kardeşliği2.defadır bozuyoruz ama ben kendimi veremiyorum nedense soracak kimsem de yok yorgunluktan mı mide bulantısından mı bişey olur endişensinden mi bilemiyorum 2 yıllık evliyiz hiç böyle olmamıştım :17::17:

onu dusunmekten konsantre olamazsınkı ay bızde cok korkagız ya ay bılmıorum valla:49:

Back