2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ya öyle yemeklerde bir tutam kullanabilirsiniz diyor doktor ama ben yine hiç kullanmadım araştır içtiğin için de kaygılanma olsa şimdiye belirti verirdi Alalhım esirgesin bebişini

günaydın arkadaşlar.bende sabaha karşı uyanıyorum gözüme uyku girmiyor ama gündüz olsa hemen uykum geliyor ayaklarım çok yanıyor gece kaç kez kalkıp ayaklarıma soğuk su tuttum sizde de öyle mi arkadaşlar?

ben hamile olduğum ilk günden beri öyleyim geberlikte normalmiş canım hormonal değişim ve sters kaygı gibi şeyler etkiliyor

buldum...
nane yağı-yüksek dozlarda rahim kasılmalarına uyarıcı etkisi vardır ancak kuru nane ve nane yaprağı yemeklerde kullanılabilir,nane yağı ise kullanılmamalıdır...

çok teşekkür ederim canım demekki yanlış bişey yapmamışım evde papatya çayımda var arada onuda deneyeyim yoğun geçen günün akşamlarında sakinleşip rahat uyumak için içerdim şimdi bunuda deneyeyim iş yerine nane ve limon getireyim arada çay niyetine içeyim...ve sabah kalkarken kraker yemeği deneyeyim...her geçen gün herşeyden tiksinmeye başladım yemek seçeneğim kalmadı böyle giderse 9 ay sonunda hiçbir şey yiyemicem sanırım yalnız videoyu izlerken kadın baklava yiyordu o an koptum ve şuan baklavaya aşeriyorum

:)) kesinlikle deniycem emin ol cnm yoksa bulantılarla başım dertte hem çalış hem mide bulantısı hem uyku hali bitik haldeyim yani

Kalbini pit pit gördük arkadaslar. Karından gözükmedi, vajinal bakıldı. Daha çok küçükmüş, bugün ilk defa görünüyor olabilir dedi.
Sabah mesaj yazan arkadaslara da çok teşekkürler.

Dur şimdi benimde canımı çektirdin

Kalbini pit pit gördük arkadaslar. Karından gözükmedi, vajinal bakıldı. Daha çok küçükmüş, bugün ilk defa görünüyor olabilir dedi.
Sabah mesaj yazan arkadaslara da çok teşekkürler.

tatlım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bişi sorcam sen kaçıncı haftanda kalp atışını duydun.

Günaydın arkadaslar,
Bugün 5+6 oldum. Kendi doktorum dısında yuksek riskli gebelik doktoruna gideceğim bugün. Beğenirsem bu doktorla devam edeceğim. Kalp atışını görme ihtimalimiz var mı sizce?

merhaba geceyim ben doktora gidcem demiştin göründümü kalp atışı bebişinin.benim randevu günümde 6+5 olacak normal ulttan görünürmü acaba kalp atışları fikri olan varmı arkadaşlar.herkese kolaylıklar ve sağlık diliyorum

kızlar bu hamilelik bu kadar zor bişey mi yaa...canım hiçbişey istemiyo,karnımda sürekli ağrı,yerimden kalkamıyorum.ne zaman biticek bu durumlar.ne zaman normale dönücem ben

Selam kizlar yeni gelenler varmi bilmiyorum ama varsa bilgilerini özel mesajla yollasınlar

kızlar bu hamilelik bu kadar zor bişey mi yaa...canım hiçbişey istemiyo,karnımda sürekli ağrı,yerimden kalkamıyorum.ne zaman biticek bu durumlar.ne zaman normale dönücem ben

canım, bu benim 2. gebeliğim. ilkinde hamile olduğumu çevremdekiler hatırlatıyordu. oysa bu hamilelikte kasık ağrıları ve halsizlik bende de var. ben de bir an önce normal dönmek istiyorum.

selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz

aleyküm selam canım ...
ben çok kötüyüm baş dönmesi mide bulantısı halsizlik sinirlilik...
çok bunaldım çokkk...
kalkamıyorum bile..ondan fazla da giremiyorum topiğe.merak da ediyorum sizi...

yhaa benim karnım çok fena yhaaaaa
gören hamilemisin diyor yüzüm yerde evet diyorum kaç aylık diye sorunca araya laf karıştırıyorum yhaa 2 aylık desem asssssslllaaaa inanmazlar...
ne olcak bu halim benim nolur bişey diyin:2:

Allah yardım etsin... yat dinlen.... bulantı için çubuk kraker atıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…