2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Kızlar estrofemi kacinci hafta biraktiniz? Kalp atisini duyunca bıraktırıyorlar genelde ama benim merak ettigim kacinci hafta bıraktığınız ?

Degerin 2 kat artması önemli. Artmiş da zaten, adetin kac gun gecti? Belki ilk degerin dusuk gelmiştir. 2 gun sonra tekrarlarsın

tuz komasına giricem ödem yapıcak heryerim neler yaptım ama mide bulantım geçmiyor çok zormuş

slm cnm bende eylul annelrın topıgının kurucusuyumm.. ılk 4 ay hergun kustum bende. tek yıyebıldıklerım yogurtlu makarna ve cubuk krakerdıı bunlarıda yedıgımde 1 dk bıle ıcımde durmuolardı.. 2o haftadan sonra tamamenn kesıldıbenım hızla kg almaya basladım sımdı 31+4 umm 1o kg aldımm .. hepsı gecıoo zamanla.. bırz sabırlı olmanız lazım.. wcden hıc cıkamıyodum benn sureklı bulanıyodu ıcım hatta esımm bıle bana kokar olmustu... zor zamanlardı ama sımdı sona yaklastık... herseyı unuttuo ınsan sankı hıc kusmamısımm.. allah nasıp ederse kızım olucak.. artık herseyımız hazır onu beklıyorzz.. sımdı sızee bu cok uzun gıbı gorunen yoll aslındaa cok kıssa... oyuzden hergunun kıymetını bılınn kım nederse takmayın stres yapmayın.. pozıtıf olunn artık bundan sonraa bebegınızı dusunmek zorundasınızz.. hepınızee ıı bır hamılelık donemıı dılıyorumm... ben sık sık sızı takıp edıcem .. sımdılık ıı gunler ..saglıcakla kalın. allah sagsalım kucagımza almayı nasıpp etsın ınss amınnnnnnnnn

Kizlar selam. 5.5 hamileyim. Tup bebekle 4. Denemede oldu cok sukur. Yalniz 4 kez kirmizi ama az kanamam oldu. Yattim gecti. Cok korkuyorum. Atlatiriz insallah bugunleri. Saglikli bisekilde kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

cnm ben de senin gibi işten izin alıcam diye ödüm kopuyo..bnm randevular da hep çarşambaya denk geliyo.yıllık izni almamaya çalışıcam belki doğum iznimle birleştirim diye olur mu acaba?
Gerçi bana ne kadar doğum izni vereceklerini de bilmiyorum ya..

cnm seninle tarihlerimiz çok yakın ama doktor bana kalp atışları için 24 temmuz da gel diyor.Gerçi doktora göre 5. haftadayım nasıl oluyorsa?
Tebrik ederim bu arada darısı bize inş..

belki de geç döllenmedir dediğin gibi, görünmedi önce zaten alttan bakınca gördü.

ben doktora sordum aslında son adetin başlangıç tarihine göre dedi.Ama o bitirdiğim haftayı söylüyor. Ben şuan 5+2 yim aslında 6. hafta içindeyim ama o 5 haftalıksın diyo.
5,8 mm kese boyu haftasına göre iyi dedi.İnş bi sıkıntı olmasın da..

kimsecikler yazmıyo.

tabi çalışanlarda var.

aşermeye başladınızmı?
bende ara ara oluyo

Ben de işteyim çok sık yazamıyorum..ama sizi sürekli takip ediyorum.

Ben 1 hafta önce öğrenen kadar dietteydim aslında ama öğrenince birden bıraktım diyeti..ve iştahım da açıldı. ilk cnm çeken çevirme tavuk oldu.
ekşi ,tuzlu şeyler istiyor cnm. ki ben tatlı delisi, dondurma ve çikolata hastası biriyimdir ama önüme koysan yemem şimdi. hayatta aklıma gelmezdi böyle olacağı.

Merhaba arkadaslar.. Bende en ufacik bir belirti yok ne halsizlik, ne bulanti, nede goguslerde agri. Durum boyle olunca endiseleniyorum acaba bir sorunmu var die. Dr'da sali gunu gidicem ilk defa, Rabbim hayirli haberlerle kismet eder insallah.

cnm seninle tarihlerimiz çok yakın ama doktor bana kalp atışları için 24 temmuz da gel diyor.Gerçi doktora göre 5. haftadayım nasıl oluyorsa?
Tebrik ederim bu arada darısı bize inş..[/QUOTE]

canım bende daha sesi duymadım ama ekranda seğirme vardı hareket ediyordu doktor kalp atışlarını görüyor musun dedi sesi duyabilir miyiz dedim daha çok erken dedi bende inş 3 ağustosta tekrar gidicem o zaman duyarız inş

göğüslerim acıyor ve iğrenç karardılar..ıyyyy çok çrkin valla.etrafı kapkara halka oldu çok kötü ya çokkkk

kızlar bugün bir daha betaya bakmamızı istemişti doktor çarşamba 317ydi bugün 816 ya çıkmış çok şükür dış gebelik filan değil gayet iyi dedi inşallah pazartesi kesemizi görcez

Sürmeli nin ailesi geldi hollandadan anladık yokkk
hemşom nur sey nur nerde???
şifacım sorun yoktur inşallah keyfim yok demişsin.....
Diğer hatunlarda yokkkkk((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…