onu dusunmekten konsantre olamazsınkı ay bızde cok korkagız ya ay bılmıorum valla
benmi çok kılım acaba..sanki bişey olacak doktor öyle bişey demeseydi normal devam edecekti işte doktor eşeğin aklına karpuz kabuğunu soktudaha dakka bir gol bir eşimden kaçıyorum yazık gözümün içine bakıyor bugün nasılım diye
SELAM
Sürekli takip ediyorum sizi pek keyfim yokgaliba kimyasal gebelik yaşıyorum.
sat 9 haziran
10 temmuzda beta 53
12 temmuzsa beta 113 çıktı.
Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi tekrar test yaptır dedi.
Hala bi kanama yok ama hiç ümidimde yok.
Siz ne dersiniz varmı böyle bi durumla karşılaşan.
tuz komasına giricem ödem yapıcak heryerim neler yaptım ama mide bulantım geçmiyor çok zormuş
keşke olsa doktor randevularını bile c.tesiye al hafta içine denk gelmesin diyorlar,haftaya yıllık izine ayrılıcam sabrediyorum,zor böyle olmak hem iş hem ev hem kendim birde miniğim eklenecek allah hepimize kolaylık versin....
kızlar doktordan geldim şimdi kese görme ümidiyle gittim bebeğimide gördüm çok mutluyum kalbide atıyordu sesini duyamadım ama olsun atışları gördüm çok tuhaf oldum ağlamamak için kendimi tuttum Allah herkese nasip etsin gerçekten tarifsiz bir duyguymuş anne olmak annemi şimdi anlıyorum
selam canım.bende 6 haziran.kese için gittiğimdede aynıydı.seninki geç döllenmiştir.kısa zamanda yakalar merak etme.bir önceki bebeğim öleydi ama sonra 2 hafta önden gitmeye başladı.merak etme canım sıkıntı olmaz....
geç döllenme olmuştur bitanem biz adetten hasaplıyoruz döllenmenin tarihini bilmiyoruz ya bizimki ortalama oluyo ama doktorun dediği doğrudur geç döllenmeden dolayı daha az büyümüş sende ancak kese vardır henüz ölçmüştür doktor onu kesenin gelişimine göre haftalandırmıştır içini ferah tut önümüzdeki haftalar fazla büyücek ve doğumun zamanını ayarlamak için bizim haftalarımıza denk gelcek anlıcan geç döllenmeden dolayı 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık büyüklüğünde ama 2-3 haftaya dengeler kendini bebeğin benimde benim hesabıma gör bugün 6+0 ama doktorum 5+4 diyo ve benimde belirtilerim aynı senle bir gram bulantı yok göğüslerim büyüdü sadece bide dün yeni yeni bel ağrılarım ve uyuklamalarım başladı yakında gözükür sendede tatlım merak etme
kimsecikler yazmıyo.
tabi çalışanlarda var.
aşermeye başladınızmı?
bende ara ara oluyo
kızlar bugün bir daha betaya bakmamızı istemişti doktor çarşamba 317ydi bugün 816 ya çıkmış çok şükür dış gebelik filan değil gayet iyi dedi inşallah pazartesi kesemizi görcez
göğüslerim acıyor ve iğrenç karardılar..ıyyyy çok çrkin valla.etrafı kapkara halka oldu çok kötü ya çokkkk
olacak o kadar karnım benim belirginleşmeye başladı yani şeklini aldı sende var mı öyle bir şey
6 aylık mı hamilesinnnnnnnn
o kadar erken şekilleniyor mu 3. Ayda filan sanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?