2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet dediğin gibi kimbilir daha ne ortak yönelrimiz var:):)hayırlısı bakalım..bi de bakıyosun aynı gün dogum yapıyoruz:

inşallah ama benimki ilki sezeryanm olduğundan ikincisini erken alırlar 10 u gibi tahmin ediyorum da hayırlısı bakalım kızım prematüre bizi neler bekliyor zaman gösterecek...

Valla rose gelsede öğrensek nasılmış durumlar, bebişi ne kadar olmuş, cinsiyeti ne acaba :) Çok heyecanlı :)

geldim canım bebişim 2 haftada 70 gram almış 165 gram olmuştu 5 gün öndeydi bende besleyemiyorum geri kalacak diye korkuyordum doktor maşallah dedi boyunu da dedi de unuttum inş 3lü testimizde sıkıntı çıkmaz hayırlısı bakalım darısı başına şekercik

Son düzenleme:
canım anketi demişsin sanırım ben oyladım KIZ diye bizi de ekle teyzesi listeye

takvime bakınca aklıma geldi gidemedim ben şimdi 16 haftayı tamamlıyorum yarın 4 ay bitiyor mu yoksa 18.haftada mı bitiyor 4er haftada ay dersek 40 hafta 10 ay yapıyor da aklım karıştı :44:

rose öncelikle tebrik ederim kızın olacakmış Allah herkese bir kız çouğu nasip etsin bambaşka bir duygu oğlum olmadığı için bilemiyorum ama kuzumla aramız çok güzel diyor ki anne allah bana iyiki seni verdi yoksa ben olamazdım demi diyor,sağlıkla eline alırsın inşallah bu arada gebelik 40 hafta ama 10 aya tekabül etmiyor bazi aylar 5 hafta olduğu için 9 ay 10 güne eşdeğer hafta olarak hesaplamak daha doğru olur senin 4.ay bitmiş 5 aydan gün almışsın :) öptümm

ayyy çok saol canım yorumun için o bıcırını öp yerime yerim o dillerini bende annemin ilkiyim annem hep derdi şanslıysan ilkin kız olur diye bende çok istiyordum ama sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız da erkek de farketmez elbette diyordum rabbim hayırlısıyla nasip eder inş doğduğu günleri de
bu arada şu ay olayını aydınlattığın iyi oldu canım kafam karışıyordu soranlar oluyor haftamı diyorum anlamıyorlar ay olarak ne diyorlardı teşekkür ettim

gözün aydın canım

beta hcg ile cinsiyet tahmini nasıl yapılıyor kızlar face yazdım ama cvp gelmedi henüz

facede sana cevap veren bendim

canım ikili testteki beta hcg değerin 50 den az ise erkek fazla ise kız oluyormuş

eşimin arkadaşına doktor 30 üstüyse erkek, 30 dan düşükse kız olur demiş :26:

acaba sizinki mi doğru

bebşlerimizin damak tadı oluşmaya başlamışçok yediğimiz besinlerin aromasına alışıyorlarmış doğunca o yiyeceği çok seviyorlarmış.o değilde elevit içtiğimde bebişim bana ne kadar küfrediyor acaba nasıl bir tattır o yaaa.

RABBİM gönlüne göre versin. İstediğin karnındaymış meğerse :) Çok sevindim gözün aydın canım. Çok güsel sonuçlarla gelmişsin darısı inşallah kan testine ki ben eminim onlarda iyidir..Hadi hayırlı olsun inşallah... darısı bndan sonrakilere :) ve bizeeee :)

amin canım inşallah testlerde de iyi haberler gelir darısı sizlerin başına güzel haberlerle gelin inş

ayyyy bebişimin atışını hissettim ilk defa 4 kez aynı yerde böyle tık tık yaptı seğirme atma gibi alt karnımda hemde arka arkaya çok mutluyum

Kızım akşama doğru 18.00 da yattı bende 18.30da yattım 20.30da uyandık.. Tabi akşamı duymamışım.. Kaynanamda çağırmamış.. Ama iyi oldu dinlendim Benim bu hamileliğim çok zor geçiyor ya.. Az bi iş görüyüm bacaklarım kalçam feci ağrıyor.. uykuda uyutmuyor.. anca 2 parol hakkından geliyor..

Geçmişe kızım sayesinde bakamıyorum şuanda pc mamasının üstünde tam monitorun karşısında oturuyor.. Karıştırmakla meşgul hanımefendi..

Kızlar ankete göre listeyi düzenliyorum.. O yüzden oyunuzu iyi kullanın.. Tahminen sormuyorum bunu heee

Allah izin verirse cuma günüde biz öğreneceğizzz Eger bebeğimiz erkekse Eymen Rüstem yada Musab Rüstem olacak... Nasıl i? Eymen ; Eymen bin. Hureym sahabedir.. Musab bin Umeyrde sahabe.. Onun hayatını okudum.. Çok hoşuma gitti.. Onun gibi güzel ahlaklı, yakışıklı olmasını istiyorum.. Rüstemde iyi yürekli kayınbabamın ismi..

selam kizlar.nasilsiniz.ben iyiyim cok sukur sorunumuzuda hallettik cok sukur.kaynanam kusmeden.cok sevindim.tek sorunum kizimin kabiz olmasi.poposunda catlak var.neise.
rose canim tebrik ederim.masallah prensesine.cok sevindim.surmeli cok guzel isimler masallah.bizde erkek olursa ömer koyucaz insallah.kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…