Kızım akşama doğru 18.00 da yattı bende 18.30da yattım 20.30da uyandık.. Tabi akşamı duymamışım.. Kaynanamda çağırmamış.. Ama iyi oldu dinlendimBenim bu hamileliğim çok zor geçiyor ya.. Az bi iş görüyüm bacaklarım kalçam feci ağrıyor.. uykuda uyutmuyor.. anca 2 parol hakkından geliyor..
Geçmişe kızım sayesinde bakamıyorum şuanda pc mamasının üstünde tam monitorun karşısında oturuyor..Karıştırmakla meşgul hanımefendi..
Kızlar ankete göre listeyi düzenliyorum.. O yüzden oyunuzu iyi kullanın.. Tahminen sormuyorum bunu heee
Allah izin verirse cuma günüde biz öğreneceğizzzEger bebeğimiz erkekse Eymen Rüstem yada Musab Rüstem olacak... Nasıl i? Eymen ; Eymen bin. Hureym sahabedir.. Musab bin Umeyrde sahabe.. Onun hayatını okudum.. Çok hoşuma gitti.. Onun gibi güzel ahlaklı, yakışıklı olmasını istiyorum.. Rüstemde iyi yürekli kayınbabamın ismi..
hepiniz cok sagolun kizlar.evet kaynanam gidince esim bakacak insallah.surmeli evet canim ikinmakdan catlak olusmus.normalde her gun yada gun asiri kaka yapinca sorun yok.ama 2 gun yapamayinca poposu kaniyor agliyor.artik yarin babasi doktora goturecek insallah
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
canım geçmiş olsun ağrın falan var mı karnında? ne demek kocana söyleme olur mu ya?paylaş hatta doktorunu ara bence...
iyigeceler kızlar yeni fırsat buldum anca gelebildim..bugün 3 lü testte girdim..3 gün sonra sonucları alıcam inşallah allahım yardımcım olur sorunsuz atlatırım..bugün bir akrabamızın bebeği doğdu ziyarete gittik..orda bana hareketleri hisediyormuusn?diye sordular bende hayır ama cok ara ara seğiriyor dedim..aaaa dediler benim net hissetmem lazımmış artık bebeğin nerde olduğunu anlamam lazımmışşbir morelimi bozdularr fazla oturamadım zaten..neysee yavruma gelelimm bebeğim uyodu ultrasonda 2 kez üstüste sıçradı yavrum yaa üzüldümm ölçümler filan yaptı normal dedi hepsine şükür ama 17+4 olması gerekirken 16+2 çıkıyor:26: buda beni üzüyorr allahım yavrum haftasına ulaşsın sağlıklı sıhhATLİ OLSUN İNŞALLAHHHH iyi geceler kızlar öpüldünüzzz
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
Cok sagol cnm karnımda agrı yok sadece sol kolum dırsekten agrıyor bugun bır arım doktorumu bakalım. Dun aksam saat bırde yattım sabah tabı erkenden kalktım bu aksamda dugun. Of yıne uyku yok bana
Canım geçmiş olsun, inşallah sıkıntı yoktur. Bence eşine söylemelisin, neden saklıyacaksın hem.. Doktoruna bencede danış, benim arkadaşım gebeliğinde karda falan çok düşmüştü ama ALLAH ın izniyle bişey olmadı. Sen zaten koluna vermişsin yükü.. Eğer kolunda ağrın çoksa doktora git hem kendi doktorunu görürsün hem ortapediye gözükürsün.. Dikkat et kendine üzülme.
günaydın anneler ve cinsiyetleri belli bebekleri
rose senin adına çok sevindim sanırım 2'li testte doktorun kız demişti.bana da kız dedi şimdi c.tesiyi bekliyoruz kesinleşmesi için.
kissem başın sağolsun allah sizlere sağlıklı güzel ömürler versin....
nysan erkek bebeğin hayırlı olsun....
ben bugün keyifsizim burnumda ve boğazımda yanma var ve yine başım ağrıyor
gunaydın kızlar dun aksam kına vardı. Neyse kına yakılacagına yakın tum gelınler salvar gıymeye gıttık. Tabı ben oturuyorum benı gıydırıyolar ay gıydıklerımı ayarlarken bırı oturdugum sandalyeyı ben ayaktayken bır cektı ben bır dustum nasıl uzuldum allahtan yavas dustum kolumla dengeledım ama bugun sol kolum morarık. Bırde kayın valıdem aman esıne soyleme falan fılan bır asabım bozuldu
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. Bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. Hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
Bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
Iyi akşamlar herkese...
mgokche;
yaa arkadaşım senin şu nick bir ilin belediye başkanını çağrıştırıyor bana :)))
cnm çok geçmiş olsun.bence eşine söylemelisin.bi kaza sonuçta.kolunla dengelemen iyi olmuş.canını sıkma