ben de değiştirdim rütbemi du bakımm olmus mu?
aşağıdaki arkadaşlar hediye çekişi yapıyoruz detaylarını "2013 mart anneleri hediye çekilişi başlıyor" topiğinde bulabilirsiniz
haydi geç kalmadan katılın :)))
ya nere 5 ayın kaldı yaaa. yedıgın acı bile süte geçiyomus ki nıkotin hemen gecer şimdi böyle diyoruz da göz göre göre nasıl içcez. emişmemşz bitene kadar biraz zor içeriz bencebirkaç gündür diyorum dayan son 5 ayın kaldısonra içersin....gönül ferman dinlemiyor ne pis nefsim varmış ne iradesizmişim yaw
birkaç gündür diyorum dayan son 5 ayın kaldısonra içersin....gönül ferman dinlemiyor ne pis nefsim varmış ne iradesizmişim yaw
ya nere 5 ayın kaldı yaaa. yedıgın acı bile süte geçiyomus ki nıkotin hemen gecer şimdi böyle diyoruz da göz göre göre nasıl içcez. emişmemşz bitene kadar biraz zor içeriz bence
Kızlar benim gibi başka hala bebisinin cinsiyetini bilmeyen var mı doktorum söylemiyo 16. Haftayı bekliyorum
bende :/
Kızlar benim gibi başka hala bebisinin cinsiyetini bilmeyen var mı doktorum söylemiyo 16. Haftayı bekliyorum bende :/
olmazmı birçoğumuz öğrenemedik daha...rose bugün öğrenecekti,sürmeli cuma şekercikk benim gibi c.tesi günü öğrenecek....biraz sabır biz çoğumuz bebeklerimizi görmeyeli 1 ay olu.....
Kızlar bugün porselen bebek hiç girmedi dimi.. Nerelerde acaba? İyidir inşallah
ayyh evet canım benimde sabah aklıma geldi dünde yoktu sanırım ?
ay o ne elındekı ebaaah öff amma canım cektı haaa buzzz gıbı bır bıra bıde pöfürdetirdik birer tane.
hay anasını yayasakkk yasak yasak yasakk ahh yasakkk colaa içmemmm bile yasakkk, çılgın bir anımda istedim yasakkk bir kadeh şarap bile yasakkkkk
hiç sorma doğuralım içerek dertleşelim...tam 16 haftadır aklıma sigara gelmiyordu ölüyorum bitiyorum 3 gündür....ne yapıcam geri kalan haftalarda.....yanına kahve yada kola ayyyyy aşerdim ben aşerdim aşeriyorum
EBAAAAHHH -ÇİLLEEEKKKK ya aynı ben aynı ben ama şimdi sigara muhabbetı oldu mu yaa olmadı ya benim yegane sevgilim o ayrıldık ama özlemi kalbimde yara uff uff.
MIHS canım hayallerını suya dusurmek ıstemem ama doğumda sonra nasıl içicen tatlımm. süt vercez yaaaaa, unut bence sen o hayalı
olmazmı birçoğumuz öğrenemedik daha...rose bugün öğrenecekti,sürmeli cuma şekercikk benim gibi c.tesi günü öğrenecek....biraz sabır biz çoğumuz bebeklerimizi görmeyeli 1 ay olu.....
bu ne yaaa. nereden çıktı şimdi bu sigara muhabbeti. arkadaşlar yapmayın. ben de tiksinenlerdenim ama ilk defa canımı istettiniz yahu.
sizi gidi hainler sizi...offfffffffff
her seferinde söylüyorum. cinsiyeti en son ben öğreneceğim diye. 7 eylülde gittik en son söylemedi doktorumuz erken diye. bir daha ki randevumuz da 19 ekimde 1 aydan da fazla oldu bu ara yaaa. çok özledim ben bebişimi...
merhabalar canlar nasılsınız yorgun bir gün geçirdim sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım akşam için yemek yaptım doktora gittim ordan okula geçtim şimdi de eve geldim yemekleri ısıttım kocişi bekliyorum girip yazayım dedim
bugün kontrolümüz vardı bir de 3lü testimizi yaptrıdık MİHS sormuşsun canım okursun inş ultrason ölçümü yaptı kilo boy maşallah bebişim 5 gün önde haftasından iyiymiş3lü test için sadece kan verdim enseye bakılmıyor baş ölçümü kilo boy ölçümü yaptılar bi de beni tarttılar kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış inş sorun çıkmaz bebişim sağlıklıdır bu arada cinsiyetimiz netleşti PRENSESim olacak çok sevindim eşimde ailelerde en çok da ben kız istiyorduk inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı nice isteyenlere olsun
merhabalar canlar nasılsınız yorgun bir gün geçirdim sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım akşam için yemek yaptım doktora gittim ordan okula geçtim şimdi de eve geldim yemekleri ısıttım kocişi bekliyorum girip yazayım dedim
bugün kontrolümüz vardı bir de 3lü testimizi yaptrıdık MİHS sormuşsun canım okursun inş ultrason ölçümü yaptı kilo boy maşallah bebişim 5 gün önde haftasından iyiymiş3lü test için sadece kan verdim enseye bakılmıyor baş ölçümü kilo boy ölçümü yaptılar bi de beni tarttılar kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış inş sorun çıkmaz bebişim sağlıklıdır bu arada cinsiyetimiz netleşti PRENSESim olacak çok sevindim eşimde ailelerde en çok da ben kız istiyorduk inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı nice isteyenlere olsun
Ayyyy ROSEEE sen cok kız istiyodun allah gonlune göre verdi canım tebrik ederim.. sağlıkla kucagına al inşallah prensesini herkese dediğim gibi ama buradaki oğlaan analarından sakla canım prensesi elmas gib oldu prensesler topıkteee.
canım hadi gözünaydın Allah gönlünüze göre verdiİnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görmen nasip olur ...