2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bir de hayırlı sağlıklı bir oğlun olur isimler de çok güzel ve anlamlı eymen ismini ben çok beğeniyorum oğlum olursa düşünüyordum ama artık bi dahakine

ayy çok sevindim canım sorunsuz halletmene üzülmene değmedi gördün mü kızın da iyileşir inşallah bol sıvı tüketsin posalı şeyler yesin iyi geliyor gerçi sen daha iyi bilirsin :26: rabbim senin de gönlüne göre versin inş

canım sevindim halletmene de merak ettim nasıl halletin. çıktın mı hastaneden yoksa kocan mı bakacak. dun o kadar konusunca merak ettim işte :)))

Canım sorunu çözmenize sevindim.. kızının poposunda nasıl çatlak var anlamadım.. kabızlıktan dolayı yırtılmamı oldu.. kanama falan mı var :44: canım kabızsa internetten bakta kayısı falan yedirmeye çalış.. ishal yapan şeyler yedir.. geçmiş olsun..

Ömerde güzel isim.. bizde ömer 3 tane..

Amin canımmm..

hepiniz cok sagolun kizlar.evet kaynanam gidince esim bakacak insallah.surmeli evet canim ikinmakdan catlak olusmus.normalde her gun yada gun asiri kaka yapinca sorun yok.ama 2 gun yapamayinca poposu kaniyor agliyor.artik yarin babasi doktora goturecek insallah

surmeli ben de anketi bilmeden oy vermek istemedim.ama en son ben ogrenicem qaliba.kucuguz daha malum

kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyor umarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.

bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.

iyi akşamlar herkese...

kızlarrrr iyi akşamlar
ben yazılarınızı takip edebiliyorum fakat işten dolayı yazmaya fırsatım olmuyor
oyüzden biraz sessiz seyirci gibiyim genelde:):) neyse bugün bizim doktor kontrolü vardı
tarama testimizi olduk ense kalınlığımız normal sağlığımız gayet iyi ultrasonda hertarafını gördük
biran öyle bişi oldu ki benim afacan iki bacağııda havaya kaldırdı ve pipisini gördük:):) gül gül öldük:)
aslında hamile kaldığım andan itibaren hep içimde bir kız var diyordum:):) okadar alıştırmışım ki kendimi kız olacağına pipiyi görünce ben şoook
tabi eşim havalarda öğrendiğinden beri o azını hiç kapatamadı:) neyse bizden bukadar şehzademiz geliyor yani....heyecanlıyızzzzz

canım iyi akşamlar, üzüldüm ananene başın sağolsun .zor bir durum gercekkten ama dinlen biraz üzme bebişini cok fazla onu da düşünmek zorundasın. yarın guzel haberlerle gel inşallah

hayırlı olsun minik şehzade

canim basin sagolsun.cok zor biliyorum.bende kaybettim.10 sene oldu.ama insan huzunle aniyor yillar gecsede........

basiniz saolsun cnm. Rabbim mekanini cennet eylesin ins.

saglicakla dogsun ins oglusun

başınız sağolsun, toprağı bol mekanı cennet olsun inşaallah

iyigeceler kızlar yeni fırsat buldum anca gelebildim..bugün 3 lü testte girdim..3 gün sonra sonucları alıcam inşallah allahım yardımcım olur sorunsuz atlatırım..bugün bir akrabamızın bebeği doğdu ziyarete gittik..orda bana hareketleri hisediyormuusn?diye sordular bende hayır ama cok ara ara seğiriyor dedim..aaaa dediler benim net hissetmem lazımmış artık bebeğin nerde olduğunu anlamam lazımmışşbir morelimi bozdularrfazla oturamadım zaten..neysee yavruma gelelimm bebeğim uyodu ultrasonda 2 kez üstüste sıçradı yavrum yaa üzüldümm ölçümler filan yaptı normal dedi hepsine şükürama 17+4 olması gerekirken 16+2 çıkıyor:26: buda beni üzüyorr allahım yavrum haftasına ulaşsın sağlıklı sıhhATLİ OLSUN İNŞALLAHHHH iyi geceler kızlar öpüldünüzzz

ben ikili test yaptırdım geçen perşembe kan sonucunu 1 haftada veriyorlarmış.cinsiyetini 4-5aylıkken söylüyorum dedi doktorum bende üstelemedim isterseniz hiç söylemeyin hareketlerini nezaman hissederim onu söyleyin dedim 20.hafta dedi.beklemedeyim

Kızlarr bebeklerinize ve size kucak dolusu sevgiler. :)
Gününüz aydın, sağlıklı mutlu , huzurlu geçsin inşallah. Güsel haberler almak dileğiyle..
Geçmişe bakmadan yazıyorum direk..
Şehitlerimize de RABBİM den rahmet diliyorum..

Gunaydın kızlar dun aksam kına vardı. Neyse kına yakılacagına yakın tum gelınler salvar gıymeye gıttık. Tabı ben oturuyorum benı gıydırıyolar ay gıydıklerımı ayarlarken bırı oturdugum sandalyeyı ben ayaktayken bır cektı ben bır dustum nasıl uzuldum allahtan yavas dustum kolumla dengeledım ama bugun sol kolum morarık. Bırde kayın valıdem aman esıne soyleme falan fılan bır asabım bozuldu

günaydın herkese kızlar sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum bir iş gününe daha başladık hadi hayırlısı bakalım

canım başın sağolsun elimizden birşey gelmeyen şeyler vardır buda onlardan biri inşallah bebeğin üzülmemiştir hissetmemeiştir kendine çok iyi bak ona hissettirmemeye çalış canım bugün güzl haberler alman dileği ile

hayırlısı olsun şehzaden canım allah bizede yaşatsın o heyecanı

canım geçmiş olsun ağrın falan var mı karnında? ne demek kocana söyleme olur mu ya?paylaş hatta doktorunu ara bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…