Kızım akşama doğru 18.00 da yattı bende 18.30da yattım 20.30da uyandık.. Tabi akşamı duymamışım.. Kaynanamda çağırmamış.. Ama iyi oldu dinlendimBenim bu hamileliğim çok zor geçiyor ya.. Az bi iş görüyüm bacaklarım kalçam feci ağrıyor.. uykuda uyutmuyor.. anca 2 parol hakkından geliyor..
Geçmişe kızım sayesinde bakamıyorum şuanda pc mamasının üstünde tam monitorun karşısında oturuyor..Karıştırmakla meşgul hanımefendi..
Kızlar ankete göre listeyi düzenliyorum.. O yüzden oyunuzu iyi kullanın.. Tahminen sormuyorum bunu heee
Allah izin verirse cuma günüde biz öğreneceğizzzEger bebeğimiz erkekse Eymen Rüstem yada Musab Rüstem olacak... Nasıl i? Eymen ; Eymen bin. Hureym sahabedir.. Musab bin Umeyrde sahabe.. Onun hayatını okudum.. Çok hoşuma gitti.. Onun gibi güzel ahlaklı, yakışıklı olmasını istiyorum.. Rüstemde iyi yürekli kayınbabamın ismi..
selam kizlar.nasilsiniz.ben iyiyim cok sukur sorunumuzuda hallettik cok sukur.kaynanam kusmeden.cok sevindim.tek sorunum kizimin kabiz olmasi.poposunda catlak var. neise.
rose canim tebrik ederim.masallah prensesine.cok sevindim.surmeli cok guzel isimler masallah.bizde erkek olursa ömer koyucaz insallah.kismet
canım sevindim halletmene de merak ettim nasıl halletin. çıktın mı hastaneden yoksa kocan mı bakacak. dun o kadar konusunca merak ettim işte :)))selam kizlar.nasilsiniz.ben iyiyim cok sukur sorunumuzuda hallettik cok sukur.kaynanam kusmeden.cok sevindim.tek sorunum kizimin kabiz olmasi.poposunda catlak var. neise.
rose canim tebrik ederim.masallah prensesine.cok sevindim.surmeli cok guzel isimler masallah.bizde erkek olursa ömer koyucaz insallah.kismet
selam kizlar.nasilsiniz.ben iyiyim cok sukur sorunumuzuda hallettik cok sukur.kaynanam kusmeden.cok sevindim.tek sorunum kizimin kabiz olmasi.poposunda catlak var. neise.
rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bir de hayırlı sağlıklı bir oğlun olurisimler de çok güzel ve anlamlı eymen ismini ben çok beğeniyorum oğlum olursa düşünüyordum ama artık bi dahakine
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
kızlarrrr iyi akşamlar
ben yazılarınızı takip edebiliyorum fakat işten dolayı yazmaya fırsatım olmuyor
oyüzden biraz sessiz seyirci gibiyim genelde:):) neyse bugün bizim doktor kontrolü vardı
tarama testimizi olduk ense kalınlığımız normal sağlığımız gayet iyi ultrasonda hertarafını gördük
biran öyle bişi oldu ki benim afacan iki bacağııda havaya kaldırdı ve pipisini gördük:):) gül gül öldük:)
aslında hamile kaldığım andan itibaren hep içimde bir kız var diyordum:):) okadar alıştırmışım ki kendimi kız olacağına pipiyi görünce ben şoook
tabi eşim havalardaöğrendiğinden beri o azını hiç kapatamadı:) neyse bizden bukadar şehzademiz geliyor yani....heyecanlıyızzzzz
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
basiniz saolsun cnm. Rabbim mekanini cennet eylesin ins.kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar herkese...
saglicakla dogsun ins oglusunkızlarrrr iyi akşamlar
oyüzden biraz sessiz seyirci gibiyim genelde:):) neyse bugün bizim doktor kontrolü vardı
tarama testimizi olduk ense kalınlığımız normal sağlığımız gayet iyi ultrasonda hertarafını gördük
biran öyle bişi oldu ki benim afacan iki bacağııda havaya kaldırdı ve pipisini gördük:):) gül gül öldük:)
aslında hamile kaldığım andan itibaren hep içimde bir kız var diyordum:):) okadar alıştırmışım ki kendimi kız olacağına pipiyi görünce ben şoook
tabi eşim havalardaöğrendiğinden beri o azını hiç kapatamadı:) neyse bizden bukadar şehzademiz geliyor yani....heyecanlıyızzzzz
iyi akşamlar herkese...
iyi akşamlar herkese...
kızlarrrr iyi akşamlar
Gunaydın kızlar dun aksam kına vardı. Neyse kına yakılacagına yakın tum gelınler salvar gıymeye gıttık. Tabı ben oturuyorum benı gıydırıyolar ay gıydıklerımı ayarlarken bırı oturdugum sandalyeyı ben ayaktayken bır cektı ben bır dustum nasıl uzuldum allahtan yavas dustum kolumla dengeledım ama bugun sol kolum morarık. Bırde kayın valıdem aman esıne soyleme falan fılan bır asabım bozuldu