gel şekerm ya, güzel kız burası. pişman olmazsın:)))))
oyyy ne sigara muhabbeti olmuş Allahıma şükürler olsun hamile kaldığımı öğrendiğimde en çok tırstığım konuydu amaaaa öyle bir tiksindimki anlatamam doğumdan sonra içermiyim bilmiyorum ama şu anki bu tiksinti aklıma geldikçeAnnemler bile inanmıyor içmediğime her konuştuğumuzda gizli saklı içiyorsun dimi diye soruyorlar :)))
AAAA bu arada İstanbul organizasyonunda bende varım :)))
Ya bende artık bebişimi hissedeyim lütfennnnherkes hissediyoo artıkk
sigara konusunda cooooookkkkkk sanslısın o zaman.
bu arada organizasyon yerı değişti haberin yok mu Tırana kaydırdık. uçağa bin 1,5 saatte burdasın. ne kadar kolay dimiiii istanbulda bi yerden bi yer daha uzaka vallaa. bence mantıklı buraya gelmeniz
evet canım yaaaa önceki gebeliklerimde hep içtim adet fazla olmasada ama eşimle tartışıyordum bu konu yüzünden şimdi şükürler olsunki tiksindim inşallah bir dahada istemem
hımmm ozaman şöyle yapalım Allahın izniyle doğumdan sonra yazın bebeleride alalım eşler kalsın hep beraber bizim burda tatil yapalımmm
ben de değiştirdim rütbemi du bakımm olmus mu?pişşştttt çilek bak yaptım bileeee
BAna hemşire 16 dan sonra hissedersin dedi özelliklede 18 de filan.kaçıncı haftada hissetmmeye başladınız ki ?
tweety arkadaşım sen nasıl antalyada yaşıyorsunmaf oldum yazın bir daha da gelmem ben oraya allah yardımcınız olsun %100 nemde yaşıyorsunuz resmen allahım o neydi öyle....o zamanlar burada yeniydik sormuştum sana nasıl orası diye sıcak ama odada klima var demiştin o kadar
oyyy ne sigara muhabbeti olmuş Allahıma şükürler olsun hamile kaldığımı öğrendiğimde en çok tırstığım konuydu amaaaa öyle bir tiksindimki anlatamam doğumdan sonra içermiyim bilmiyorum ama şu anki bu tiksinti aklıma geldikçeAnnemler bile inanmıyor içmediğime her konuştuğumuzda gizli saklı içiyorsun dimi diye soruyorlar :)))
AAAA bu arada İstanbul organizasyonunda bende varım :)))
Ohh ne güsel.. Ben çok dua ettim eğer hamile olursam inşallah tiksineyim, milletle hatta çatışayım içmeyin yahu şunu diye :) Ama yok arkadaş o kadar bulantı arasında bile ondan tiksinmedim.. Maşallah sana canımm
ben de değiştirdim rütbemi du bakımm olmus mu?