2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
BAna hemşire 16 dan sonra hissedersin dedi özelliklede 18 de filan.kaçıncı haftada hissetmmeye başladınız ki ?

oyyy ne sigara muhabbeti olmuş Allahıma şükürler olsun hamile kaldığımı öğrendiğimde en çok tırstığım konuydu amaaaa öyle bir tiksindimki anlatamam doğumdan sonra içermiyim bilmiyorum ama şu anki bu tiksinti aklıma geldikçe Annemler bile inanmıyor içmediğime her konuştuğumuzda gizli saklı içiyorsun dimi diye soruyorlar :)))

AAAA bu arada İstanbul organizasyonunda bende varım :)))

sigara konusunda cooooookkkkkk sanslısın o zaman.
bu arada organizasyon yerı değişti haberin yok mu Tırana kaydırdık. uçağa bin 1,5 saatte burdasın. ne kadar kolay dimiiii istanbulda bi yerden bi yer daha uzaka vallaa. bence mantıklı buraya gelmeniz

çilek ve ebahhh ; bu ne yavrular sizi İş konusunda bugün çok sitemkar gördüm siz üç-beş gün bi izin kullanında sonra karar verin kuşum evde devam edip etmemeye :))))

hep allaha dua ettim"allahım midem bulansın kokusunu duyunca tiksineyim" diye ama nafile balıktan tiksindim,sütten tiksindim sigaradan tiksinmedim 16 ay bıyunca unuttum ama şimdi beni dürtüyor....zor duruyorum bugün öğlen yemeğinde patlıcan vardı vücudumun nikotin isteği vardı sanırım birkaç zamandır bol bol yedim nafile aklımdan gitmiyor ya

evet canım yaaaa önceki gebeliklerimde hep içtim adet fazla olmasada ama eşimle tartışıyordum bu konu yüzünden şimdi şükürler olsunki tiksindim inşallah bir dahada istemem
hımmm ozaman şöyle yapalım Allahın izniyle doğumdan sonra yazın bebeleride alalım eşler kalsın hep beraber bizim burda tatil yapalımmm

tweety arkadaşım sen nasıl antalyada yaşıyorsun maf oldum yazın bir daha da gelmem ben oraya allah yardımcınız olsun %100 nemde yaşıyorsunuz resmen allahım o neydi öyle....o zamanlar burada yeniydik sormuştum sana nasıl orası diye sıcak ama odada klima var demiştin o kadar

kızlar benim de karnımda zaman zaman hareketlenme oluyo ama açıkçası bebişle mi alakalı yoksa başka bi şey mi ayırt edemiyorum.küçük küçük baloncuklar var gibi sanki anlamıyorum :))

Canım aslen Ankaralıyım ben birkaç yıldır burda yaşıyoruz ilk geldiğimizde bizde çok zorlandık ama zamanla alışıyorsun sen hangi ayda gelmiştin ve sormuştun hatırlayamadım ama yaşamak zorunda olduğumuzdan yapcak bişi yok (( temmuz ve ağustosu biraz zor oluyor , nem çok yüksek oluyor yapış yapış geziniyorsun(( maallesef 2-2-,5 klima ve denizle atlatıyorsun ama eylülden sonra gör öyle çok kışş yaşanmıyor burda :))) temmuz ve ağustos çok kötü sonrasında çok güzel olur buralar

Ohh ne güsel.. Ben çok dua ettim eğer hamile olursam inşallah tiksineyim, milletle hatta çatışayım içmeyin yahu şunu diye :) Ama yok arkadaş o kadar bulantı arasında bile ondan tiksinmedim.. Maşallah sana canımm

mgokche;

yaa arkadaşım senin şu nick bir ilin belediye başkanını çağrıştırıyor bana :)))

hahaha en garibide o oluyor önceden beraber oturup içtiğim arkadaşlarımı şimdi yanımda içirmiyorum :)))) doğumdan sonra görcez seni diyorlar ...

aşağıdaki arkadaşlar hediye çekişi yapıyoruz detaylarını "2013 mart anneleri hediye çekilişi başlıyor" topiğinde bulabilirsiniz

haydi geç kalmadan katılın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…