Kızım akşama doğru 18.00 da yattı bende 18.30da yattım 20.30da uyandık.. Tabi akşamı duymamışım.. Kaynanamda çağırmamış.. Ama iyi oldu dinlendim Benim bu hamileliğim çok zor geçiyor ya.. Az bi iş görüyüm bacaklarım kalçam feci ağrıyor.. uykuda uyutmuyor.. anca 2 parol hakkından geliyor..
Geçmişe kızım sayesinde bakamıyorum şuanda pc mamasının üstünde tam monitorun karşısında oturuyor.. Karıştırmakla meşgul hanımefendi..
Kızlar ankete göre listeyi düzenliyorum.. O yüzden oyunuzu iyi kullanın.. Tahminen sormuyorum bunu heee
Allah izin verirse cuma günüde biz öğreneceğizzz Eger bebeğimiz erkekse Eymen Rüstem yada Musab Rüstem olacak... Nasıl i? Eymen ; Eymen bin. Hureym sahabedir.. Musab bin Umeyrde sahabe.. Onun hayatını okudum.. Çok hoşuma gitti.. Onun gibi güzel ahlaklı, yakışıklı olmasını istiyorum.. Rüstemde iyi yürekli kayınbabamın ismi..
rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bir de hayırlı sağlıklı bir oğlun olur isimler de çok güzel ve anlamlı eymen ismini ben çok beğeniyorum oğlum olursa düşünüyordum ama artık bi dahakine