2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
heh işte ben onu yapamadım yaff :) ama bişi diyimmi tiksinen doğumdan sonra daha çabuk istiyomuş hani yani moralini bozmak gibi olmasında canımcım :KK70: arkadaşların haklı olabilir :)

aşağıdaki arkadaşlar hediye çekişi yapıyoruz detaylarını "2013 mart anneleri hediye çekilişi başlıyor" topiğinde bulabilirsiniz

haydi geç kalmadan katılın :)))

birkaç gündür diyorum dayan son 5 ayın kaldı :KK53::KK53: sonra içersin....gönül ferman dinlemiyor ne pis nefsim varmış ne iradesizmişim yaw :KK17:

Selam arkadaşlar..

Bi sabah girebiliyorum bi akşam ,iş yoğunluğu nedeniyle.Ama özlemeye başladım bu topiği..Sanırım kaynaşıyoruz iyice:KK19::KK19::KK19:

Bugün karnımda ve arka bel bölgemde kaşıntılar var galiba çatlamaya başladım...:KK50::KK50::KK50:

Ama bebeğim için feda olsun artık ne yapalım...

birkaç gündür diyorum dayan son 5 ayın kaldı :KK53::KK53: sonra içersin....gönül ferman dinlemiyor ne pis nefsim varmış ne iradesizmişim yaw :KK17:
ya nere 5 ayın kaldı yaaa. yedıgın acı bile süte geçiyomus ki nıkotin hemen gecer şimdi böyle diyoruz da göz göre göre nasıl içcez. emişmemşz bitene kadar biraz zor içeriz bence:KK14::KK14:

ebahhhhhh nefsine hakim olllll... bebişin karnında bakk onu düşün sen türk filmini düşün, tv programlarını düşün :) boşver kötü düşünceleri at içinden beyninde.. sabır et.. dua et ki iraden bozulmasın cnm

ya nere 5 ayın kaldı yaaa. yedıgın acı bile süte geçiyomus ki nıkotin hemen gecer şimdi böyle diyoruz da göz göre göre nasıl içcez. emişmemşz bitene kadar biraz zor içeriz bence:KK14::KK14:

öyle değil işte önce 5 ay diyorum nefsime sonra dicemki sen ki 9 ay dayanmışsın sütün bitene kadar da dayan :KK53::KK53: hepten nefsim korkmasın alıştıra alıştıra :KK52::KK52:
patlıcan sayımı arttırayım ben varsa yoksa patlıcam yiyeyim :KK56::KK56:

Kızlar benim gibi başka hala bebisinin cinsiyetini bilmeyen var mı doktorum söylemiyo 16. Haftayı bekliyorum bende :/

Kızlar benim gibi başka hala bebisinin cinsiyetini bilmeyen var mı doktorum söylemiyo 16. Haftayı bekliyorum bende :/

olmazmı birçoğumuz öğrenemedik daha...rose bugün öğrenecekti,sürmeli cuma şekercikk benim gibi c.tesi günü öğrenecek....biraz sabır biz çoğumuz bebeklerimizi görmeyeli 1 ay olu.....

Valla rose gelsede öğrensek nasılmış durumlar, bebişi ne kadar olmuş, cinsiyeti ne acaba :) Çok heyecanlı :)

olmazmı birçoğumuz öğrenemedik daha...rose bugün öğrenecekti,sürmeli cuma şekercikk benim gibi c.tesi günü öğrenecek....biraz sabır biz çoğumuz bebeklerimizi görmeyeli 1 ay olu.....

Kızlar yukarıdaki ankete bakılırsa mart bebeklerinin %70 i erkek bence siz de kendinizi erkeğe alıştırın.:nazar:

ben 2. bebek için şimdiden kızı nasıl bulurum diye düşünüyorum.Çin takvimine göre 30 yaşında yılın son 3 ayı hamile kalırsam kız oluyor:KK9:
Aslında hiç inanmazdım bu takvimlere ama ailemdeki herkesi denedim doğru çıktı..

Şaka bi yana ben 1 çocuğu buldum da 2. yi düşünüyorum ..Bunu 2,5 seneden zor buldum sanki tutturabilicem de...Rabbim nasıl nasip ederse tabii..:KK42::KK42:

ay o ne elındekı ebaaah öff amma canım cektı haaa buzzz gıbı bır bıra bıde pöfürdetirdik birer tane.
hay anasını ya :nazar: yasakkk yasak yasak yasakk ahh yasakkk colaa içmemmm bile yasakkk, çılgın bir anımda istedim yasakkk bir kadeh şarap bile yasakkkkk:nazar:

hiç sorma doğuralım içerek dertleşelim...tam 16 haftadır aklıma sigara gelmiyordu ölüyorum bitiyorum 3 gündür....ne yapıcam geri kalan haftalarda.....yanına kahve yada kola ayyyyy aşerdim ben aşerdim aşeriyorum :KK14::KK14::KK30:

EBAAAAHHH -ÇİLLEEEKKKK ya aynı ben aynı ben ama şimdi sigara muhabbetı oldu mu yaa olmadı ya benim yegane sevgilim o ayrıldık ama özlemi kalbimde yara uff uff.

MIHS canım hayallerını suya dusurmek ıstemem ama doğumda sonra nasıl içicen tatlımm. süt vercez yaaaaa, unut bence sen o hayalı

bu ne yaaa. nereden çıktı şimdi bu sigara muhabbeti. arkadaşlar yapmayın. ben de tiksinenlerdenim ama ilk defa canımı istettiniz yahu.
sizi gidi hainler sizi... :KK14::KK14::KK14::KK14: offfffffffff :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

her seferinde söylüyorum:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:. cinsiyeti en son ben öğreneceğim diye. 7 eylülde gittik en son söylemedi doktorumuz erken diye. bir daha ki randevumuz da 19 ekimde :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: 1 aydan da fazla oldu bu ara yaaa. çok özledim ben bebişimi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar canlar nasılsınız yorgun bir gün geçirdim sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım akşam için yemek yaptım doktora gittim ordan okula geçtim şimdi de eve geldim yemekleri ısıttım kocişi bekliyorum girip yazayım dedim :KK16:

bugün kontrolümüz vardı bir de 3lü testimizi yaptrıdık MİHS sormuşsun canım okursun inş ultrason ölçümü yaptı kilo boy maşallah bebişim 5 gün önde haftasından iyiymiş :nazar: :nazar: :KK19: 3lü test için sadece kan verdim enseye bakılmıyor baş ölçümü kilo boy ölçümü yaptılar bi de beni tarttılar kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış inş sorun çıkmaz bebişim sağlıklıdır bu arada cinsiyetimiz netleşti PRENSESim olacak :KK8: :KK55: :21: :KK9: :KK9: çok sevindim eşimde ailelerde en çok da ben kız istiyorduk inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı nice isteyenlere olsun :KK16:

merhabalar canlar nasılsınız yorgun bir gün geçirdim sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım akşam için yemek yaptım doktora gittim ordan okula geçtim şimdi de eve geldim yemekleri ısıttım kocişi bekliyorum girip yazayım dedim :KK16:

bugün kontrolümüz vardı bir de 3lü testimizi yaptrıdık MİHS sormuşsun canım okursun inş ultrason ölçümü yaptı kilo boy maşallah bebişim 5 gün önde haftasından iyiymiş :nazar: :nazar: :KK19: 3lü test için sadece kan verdim enseye bakılmıyor baş ölçümü kilo boy ölçümü yaptılar bi de beni tarttılar kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış inş sorun çıkmaz bebişim sağlıklıdır bu arada cinsiyetimiz netleşti PRENSESim olacak :KK8: :KK55: :21: :KK9: :KK9: çok sevindim eşimde ailelerde en çok da ben kız istiyorduk inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı nice isteyenlere olsun :KK16:

Ayyyy ROSEEE sen cok kız istiyodun allah gonlune göre verdi canım tebrik ederim.. sağlıkla kucagına al inşallah prensesini herkese dediğim gibi ama buradaki oğlaan analarından sakla canım prensesi elmas gib oldu prensesler topıkteee.

canım hadi gözünaydın Allah gönlünüze göre verdi :KK8::KK8:İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görmen nasip olur ...

Ayyyy ROSEEE sen cok kız istiyodun allah gonlune göre verdi canım tebrik ederim.. sağlıkla kucagına al inşallah prensesini herkese dediğim gibi ama buradaki oğlaan analarından sakla canım prensesi elmas gib oldu prensesler topıkteee.

ayyy saol canım öyle oldu rabbim nasip etti :KK19: kızıma talip çok babası da bizimki bana benzerse çirkin olur alan olmaz diyor :KK9::KK9:

canım hadi gözünaydın Allah gönlünüze göre verdi :KK8::KK8:İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görmen nasip olur ...

teşekkürler canım inş sağlıkla alırız bebişimizi kucaklarımıza :KK16:

X