Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.
kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.
kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm
Günaydın taze anne adayları...
Ben de kendimde belirti arıyorum ama henüz sadece göğüslerim şişti.Açıkçası çokta hoşuma gidiyor keşke hep böyle kalsa
Bir de ben ayağa kalkarken gözüm kararıyor,acaba kansızlık mı var yoksa hamilelikten mi?
Yarın kesemizi görücez inş..
günaydın kuzucuklar ve anneleri..umarım iyisinizdir....
Nurrrrrrrrrrrrrr biliyordum demicem:))gözün aydın canım allah her zaman güzel haberler aldırsın inşallah....
Haydi şimdi hep beraber sürmeli için dua edelim..doktordadır sanırım şu sıralar.10 da gidecekti(hayırlı haberlerle gel canım....
haaaa haaa epilsayondan sonra bir yeni yask da birbirimize mi oldu yaniiiiii
kızlar ben de doktora gittim, kesemizi gördük, kahverengi akıntım vardı bunu sordum. "bazen olabilir bir nedeni yok, üzerine görme olabilir, bebeğin yerleşmesi olabilir, sonuçta bebek şu an vucudun için yabancı 16'ıncı haftaya kadar vucut alışmaya çalışıyor" falan dedi. biraz rahatladım, 15 gün sonra tekrar gidicem.
bu arada doktora gidecek arkadaşlar inş. bugün güzel haberlerle gelirler, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
kızlar ben de doktora gittim, kesemizi gördük, kahverengi akıntım vardı bunu sordum. "bazen olabilir bir nedeni yok, üzerine görme olabilir, bebeğin yerleşmesi olabilir, sonuçta bebek şu an vucudun için yabancı 16'ıncı haftaya kadar vucut alışmaya çalışıyor" falan dedi. biraz rahatladım, 15 gün sonra tekrar gidicem.
bu arada doktora gidecek arkadaşlar inş. bugün güzel haberlerle gelirler, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
bende varım sonradan bi aksilik olmazsa inşallah...
benim hala akıntım devam ediyor beyaz renkte bazen renksiz sizinde öylemi....
Kızlar benim bugün 4. hafta + 1. günüm..
Dün doktora gitmiştim, bir sürü test istedi, onlar için kan verdim.,
Ama ultrasonda keseyi göremedi henüz..
Ben daha çok erken demiştim..
Jeli sürdü, acızık baktı, 'cok ugrasmıcam, zaten sen de erken demiştin, şu an görünmüyor', dedi.
Ben zaten asıl doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum, yani 21. temmuz da..
Burası devlet hastanesı ve yakın dıye gıttım.
Test sonuclarımı haftaya alıcam, o sonuclarla gıdıcme doktoruma..
Geç kalmış olmam di mi?
5 hafta+5. gün gitmiş olucam bu durumda..
Ne dersiniz?
kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor
Eki Görüntüle 461038
işte bu
ama cıplak gözle daha net tabiii
sizce koyulaşır mı yaa
daha zaten cok erken test içinde duramıyoz işte...
kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm
Günaydın taze anne adayları...
Ben de kendimde belirti arıyorum ama henüz sadece göğüslerim şişti.Açıkçası çokta hoşuma gidiyor keşke hep böyle kalsa
Bir de ben ayağa kalkarken gözüm kararıyor,acaba kansızlık mı var yoksa hamilelikten mi?
Yarın kesemizi görücez inş..
hoşgeldin canım hayırlı olsun.yok canım ben 5+6 oldum ama hala gitmedim haftaya gideceğim bende doktora:)