• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..:14::14::14::16:
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...:54:
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm:16::16:

Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Darısı bize olsun inşallah.

Günaydın taze anne adayları...

Ben de kendimde belirti arıyorum ama henüz sadece göğüslerim şişti.Açıkçası çokta hoşuma gidiyor keşke hep böyle kalsa:17:

Bir de ben ayağa kalkarken gözüm kararıyor,acaba kansızlık mı var yoksa hamilelikten mi?

Yarın kesemizi görücez inş..

Günaydın, benim de öyle. Sadece göğüsler feci - ya da güzel mi demeliyim- onun dışında belirtim yok. Gözün kararıyorsa hamileliktendir. İlk başlarda hamilelik tansiyon düsürüyormuş, o da göz kararmasına neden oluyormuş. Tuzlu kraker, 1 şişe soda ve yavaş hareketler engeller sanırım.

günaydın kuzucuklar ve anneleri..umarım iyisinizdir....

iyiyiz kayracım sen nasılsın? Bu arada senin kuzunun adı mı Kayra?

Nurrrrrrrrrrrrrr biliyordum demicem:))gözün aydın canım allah her zaman güzel haberler aldırsın inşallah....

Haydi şimdi hep beraber sürmeli için dua edelim..doktordadır sanırım şu sıralar.10 da gidecekti:((hayırlı haberlerle gel canım....

Benim de aklım onda, gözüm saatte. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

haaaa haaa epilsayondan sonra bir yeni yask da birbirimize mi oldu yaniiiiii:51::51::51:

yaaa sorma. Yasakcı zihniyet istemiyoruz :)

Geceyim ben günaydın canım.yok gülüm kuzumun adı ömür....rabbim ömür versin:::::)))

kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.

dualarımız seninle canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah:54::54::54:

kızlar ben de doktora gittim, kesemizi gördük, kahverengi akıntım vardı bunu sordum. "bazen olabilir bir nedeni yok, üzerine görme olabilir, bebeğin yerleşmesi olabilir, sonuçta bebek şu an vucudun için yabancı 16'ıncı haftaya kadar vucut alışmaya çalışıyor" falan dedi. biraz rahatladım, 15 gün sonra tekrar gidicem.

bu arada doktora gidecek arkadaşlar inş. bugün güzel haberlerle gelirler, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

kızlar ben de doktora gittim, kesemizi gördük, kahverengi akıntım vardı bunu sordum. "bazen olabilir bir nedeni yok, üzerine görme olabilir, bebeğin yerleşmesi olabilir, sonuçta bebek şu an vucudun için yabancı 16'ıncı haftaya kadar vucut alışmaya çalışıyor" falan dedi. biraz rahatladım, 15 gün sonra tekrar gidicem.

bu arada doktora gidecek arkadaşlar inş. bugün güzel haberlerle gelirler, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

gözün aydın inşaallah en yakın zmanda kalp atışlarını da duyarsın bebişinin:49::49:

gözün aydın....güzel haberlerin daim olsun canım....

Kızlar benim bugün 4. hafta + 1. günüm..
Dün doktora gitmiştim, bir sürü test istedi, onlar için kan verdim.,
Ama ultrasonda keseyi göremedi henüz..
Ben daha çok erken demiştim..
Jeli sürdü, acızık baktı, 'cok ugrasmıcam, zaten sen de erken demiştin, şu an görünmüyor', dedi.
Ben zaten asıl doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum, yani 21. temmuz da..
Burası devlet hastanesı ve yakın dıye gıttım.
Test sonuclarımı haftaya alıcam, o sonuclarla gıdıcme doktoruma..
Geç kalmış olmam di mi?
5 hafta+5. gün gitmiş olucam bu durumda..
Ne dersiniz?

hoşgeldin canım hayırlı olsun.yok canım ben 5+6 oldum ama hala gitmedim haftaya gideceğim bende doktora:)

Kızlar benim bugün 4. hafta + 1. günüm..
Dün doktora gitmiştim, bir sürü test istedi, onlar için kan verdim.,
Ama ultrasonda keseyi göremedi henüz..
Ben daha çok erken demiştim..
Jeli sürdü, acızık baktı, 'cok ugrasmıcam, zaten sen de erken demiştin, şu an görünmüyor', dedi.
Ben zaten asıl doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum, yani 21. temmuz da..
Burası devlet hastanesı ve yakın dıye gıttım.
Test sonuclarımı haftaya alıcam, o sonuclarla gıdıcme doktoruma..
Geç kalmış olmam di mi?
5 hafta+5. gün gitmiş olucam bu durumda..
Ne dersiniz?

günaydınlar herkese nasılsınız :16: bi okyayım dedim sayfalar olmuş yetişemiyorum hızınıza valla :1:
ben korkudanmı stresten mi nedir uyuyamıyorum saat 8 dedin mi gözlerim açılıyo kurulu saat gibi benim bebiş devlet memuru olacak anlaşılan :1: :emir_bebek:
bende yarın gidicem doktorum 15 gün sonra gel demişti yarın 15. gün inş bebişim pıt pıtlarıyla gösterir kendini korkuyorum yaa :18:

kızlarr beni cıkartın benm bebegim dustu cok üzgünümm kendimi hc iyi hssetmiyorum bebegimi cennete yolluyorum suan hala daha düşüyor :43:

canım üzüldüm gerçekten seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bilirim üzülme zamanı gelince tekrar bebişin olacak Allah sabır versin :5:

Eki Görüntüle 461038

işte bu
ama cıplak gözle daha net tabiii
sizce koyulaşır mı yaa
daha zaten cok erken test içinde duramıyoz işte...

ben gördüm bende ilk gebeliğimde yaptığımda öyleydi hemen kan testi yaptırdım çok düşük çıkmıştı doktor çok yeni demişti adet günümdü hamilesin bence adet gününü bekle ya da kan testi yaptır kanda daha erken çıkıyo idrarda çıktıysa kesin kanda net çıkar :16:

kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..:14::14::14::16:
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...:54:
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm:16::16:

canım çok sevindim Allah tamamına erdirdin darısı bizim başımıza bende yarın gidecem doktora bende görürüm inş o pıt pıtları :17: sen tama olarak kaç hafta kaç günlüktü ?

Günaydın taze anne adayları...

Ben de kendimde belirti arıyorum ama henüz sadece göğüslerim şişti.Açıkçası çokta hoşuma gidiyor keşke hep böyle kalsa:17:

Bir de ben ayağa kalkarken gözüm kararıyor,acaba kansızlık mı var yoksa hamilelikten mi?

Yarın kesemizi görücez inş..

sendeki belirtiler aynen bende de var canım göğüs ağrısı şişliği ve kararma şeklinde baş dönmesi hamileliken oluyor inş yarın güzel haberler verirsin bizlere :38:

kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.

hayırlı haberlerle dönersin inş bize de umut olur :16:

hayırlı olsn canım çok sevindim inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına darısı biz bekleyenlerin başına :17:

cnm hiç canını sıkma allahın izniyle gelcen buraya duyduk sesini müthiş bişi diye bize anlatıcaksın seni beklicez dualarımız seninle inş

38 haftalık bir anne adayı olarak akşam yazdıklarınız dikkatimi çekti telden girdim yazamadım

bebekleriniz çok küçük keseyi görememeleri kalp atışını duyamamaları çok normal

ben 12.haftaya kadar yattım kanamam vardı bi gün oldu gerçi düşük riskin var dedi

ilaç kullandım günde 3 kere 1 sabah 2 akşam dı sanırım ve çok şükür bu günlerdeyim

hiç telaş yapmayın rabbim verecekse veriyor dua edin :16::16:

Kızlar, sizler ilk muayenelerinize ne kadarlıkken gittiniz?
Ben haftaya gidicem, inşallah herşey yolundadır..

Back