2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ben geçen hafta çarşamba gittim kese göründü minicik. peki sizce nezaman kalp atışı duyulur yani kese göründükten sonra ben cuma gidicem

kızlarrrr dr dan geldim şimdi
hemen koştum haber vereyim dedimmm
miniğimin kalbi pıt pıt pıt atıyor,şükürler olsun Rabbime..
hala ağlıyorum,ekranı bile göremiyorum yanlış yazdysam kusura bakmayım..
destek olan dua eden canlarım sizede çok teşekkür ediyorum,bitanesiniz...
Yüce Mevlam herkese nasip etsin inşallah...
O duaları hakkıyla işitendir...
O ol der,ve olur...
Rabbim,yerin ve göğün içindekilerle birlikte sahibi olan Allah ımmmmm..
Yarattıkların adedince sana şükürler olsun...
Allahhh diye seni zikreden her nesne hürmetine herkese nasip et Ya Rabbimmm

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuu
inan cokl sevındım canım yaaa
allah tamamına erdırsın hepımızı.sımdı sırada surmelı var haydı guzel bır haberde ondan gelsın

canım çok sevindimmmmm. Müthiş bir duygu olmalı... hayırlısıyla sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin inşallah. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın.

Canım normalde adet geçtikten bir hafta sonra idrarda belli oluyor ama herkesin bünyesi farklı tam adet gününde tekrarlarsın idrar testini ama kanda daha çabuk öğrenirsin

evet bende öyle yapıcam artık -cuma yada cumartesi yaparım artık
şimdi yapmanın bi manası yok...

bat ne zaman ki senin?
benim daha 4 gün var...
bu sabah yine yaptım yine aynı ama
1 saat sonra cıktı.....

ayyyy cnm cok sevindim inan. allah kucağına almayı nasip etsin inş. rabbimin büyüklüğü işte mevlam neyler neylerse güzel eyler

gözün aydıııınn
ağla canım ağlaa mutluluktan ağla yeterkiiiii

yaşasınnn darısı bizim başımıza olsun inşallah....

ya midem bulanıyor keyifsizleşiyorum ya mide bulantım geçiyor uyukluyorum...ne yapıcam ben böyle dün akşam 22.30 uyudum eşim epey bozuldu bişeyde diyemiyor,daha ne kadar böyle olacak eşimin yüzünden düşen bin parça yazık tek başına oturmuş dört dönmüş oda içinde can sıkıntısına

Günaydın taze anne adayları...

Ben de kendimde belirti arıyorum ama henüz sadece göğüslerim şişti.Açıkçası çokta hoşuma gidiyor keşke hep böyle kalsa

Bir de ben ayağa kalkarken gözüm kararıyor,acaba kansızlık mı var yoksa hamilelikten mi?

Yarın kesemizi görücez inş..

ee test yapmadın mı?
5. hafta içinde görünüyorsun belki idrarda belli olur.
of benim daha 4. hafta ne kadar sabırsızız..

canım hamilelikten olabilir tabikiiii

Nurrrrrrrrrrrrrr biliyordum demicem:))gözün aydın canım allah her zaman güzel haberler aldırsın inşallah....

Haydi şimdi hep beraber sürmeli için dua edelim..doktordadır sanırım şu sıralar.10 da gidecekti(hayırlı haberlerle gel canım....

günaydın kızlaaaaaaaaar
valla hızınıza yetişemiyorum ne çooook sayfa dolmuş yine
oku oku bitmiyor
inşaallah sürmeliden güzel haberler alırız

ayyyy canım böyle güz el bir haber duymaya ihtiyacımız vardı maşaallah çooook sevindim
Allahım inşaallah bizze de nasip eder biz de duyarız pıt plarımızııt

Gunaydin anneler,
Doktorum internette bu konulara cok bakmama da yasak getirdi. Hep olumsuz örnekler var, hep kaygı dolu anneler var, boşver okuma dedi :) Ama sizi okumak kaygılarımı azaltıyor :)

haaaa haaa epilsayondan sonra bir yeni yask da birbirimize mi oldu yaniiiiii

kızlar doktora gidiyorum,dualarını eksik etmeyin,meleğimin kalp atışlarını duyayım,akıntım son bulsun,kasıklarımdaki ağrı normal çıksın.heyecandan korkudan dayanamicam ağlicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…