selamlar.. Ruh halim çöktü resmen yaa.. Dila beni mahvetti.. Sabahlara kadar uyumadı agladı sürekli.. O ağladıkça kafayı yiyecek gibi oldum bende aglıyacaktım
Dün akşama kadar diloşu yürüttük.. Akşam bile aldım dışarı çıktım elimden tutun yürütün diyor.. Bizim burada bayır..bırak aşagıya gidecem diyor gece gece.. Haşetimi çıkardı kendisininde bacakları agrıdı sabaha kadar ne o uyudu nede ben..
Aklımda bebekte sürekli, hareketlerini hissetmiyorum cumartesinden beri:44: çikolatada yedim ya ı ıhhh yok kıpırtı falan
bengisu arkadaşım mesajlarına baktım yeksik bilgilerin var tam yazarsan sevinirim
ya ben ilk baharın başı gibi ıhlamur almıştım normal dolapta duruyor acaba ıhlamurun sıcaktan bozulma gibi bir ihtimali varmıdır. 2 günde bir falan bende içmek istiyorum sizce kullanıyımmı yenimi alayım.Hamilelikte Ihlamur Faydaları
Gebelik döneminde bitki çayları tüketilmesi gerektiğini herkes söyler. Ancak hangi bitkinin ne işe yaradığı pek bilinmez. Bitkisel çaylardan biri olan ıhlamur, gebelik dönemindeki bayanların bağışıklık sistemini güçlendirerek, grip ve nezle gibi soğuk algınlıklarına karşı korur. Ayrıca gebelikte çok görülen bir sorun olan ödemleri de, vücuttan atar. Ihlamurun ödem çözücü etkisi vardır bu sayede gebe bayanların böbrekleri yorulmadan ödemden arınır.
portakal varmıki mevsimi değilki ?geçmiş olsun tatlım bende olmuştum geçenlerde doktor ilaç önermiyorum dedi bol bol c vitamini al iyi beslen dedi bende limon ve portakal sıkıp sıkıp nerdeyse 2 litreye yakın içtim 3 günde geçti ıhlamuru çok içmek iyi değil diye biliyorum sen bilirsin
benimde bu bir kaç gündür ara ara kıraplar giriyor. genelde gaz sıkışmasıda olabiliyor. krampım var yaniMerhaba bir sey sormak istiyorum
13+4 hamileyim iki haftadir belim cok agriyordu simdi de karnimin alt tarafina ara ara sanci giriyor hemen geciyor cok agrili bi durum degil ama sizlerde de var mi sormak istedim..haftalar ilerledikce icimde garip seyler oluyo sanki daha gergin ve ici doku bi karnim var gibi..anlatamiyorum ki..benim gibi sancı ya da krampı olanlar varsa paylasirsaniz sevinirim
erkek bebişin olduğunu söylediğini kaçırmışım hayırlı olsun canımcanım,bebeğin için yemen şart.kusuyorum deyip bırakma sakınn bende ilk başları çok kötüydm bişiy yiyemiyordum kusmaktan..inatla yedim,,iştahın daha fazla kapatmadan yemene bak ki bu haftaların daha önemli..yumurta ye hergün birde muz..bebişin büyümesini sağlıyormuş..
ayyy canımm aminn inşallahhh..ne güzel dua bu böyle))
hayatım,bende hap yutamayanlardnım..hemde küçücük hapları bile..eleviti bir güzel çiğniyorum ben :)) dilim simsiyah oluyor sadece :) napiim başka türlü içememm fobim var..şimdi de demir ilacı verdi dr.gynoferon aynısından napcam bilmiyorum bunuda çiğnicem artık çok acıymış eczacı öyle dedi( sıvı varsa benim içinde harika olurr
ben geldimmmm
ay sonu hafta başı işler yoğun ara ara bakıp gidiyorum,birde yeni eleman başladı başka bankadan gelme sistemden farklılık gösteriyor onunlaydım öğle tatilinden beri...
aklıma takıldı doktor folik asiti kesti previt positive diye bir ilaç verdi vitamin-demir-magnezyum-folik asit varmış içinde....
birde sizin uyku durumunuz nasıl benim akşam saat 22.30 da uykum geliyor 23.30 yatağa yatıyorum gece 03.30 hop uyanıyorum yarım saat evin içinde peri gibi dolaşıyorum uyuyorum hop 05.30 yine uyanıyorum yine dolanıyorum sabah 07.00 alarmdan önce uyanıyorum...sanki yatak dar geliyor fanus içinde yatıyorum gibi nefesim daralıyor yatağa sığamıyorum....böyle olan varmı aranızda ben kafayı yicem
ben de ayniyim, gece 10 defa uyaniyorum hem tuvalet icin hem de bi rahatsizlik hissediyorum bilmiyorumm nedir anlatamam, bacaklarimda fakan bir huzursuzluk oluyor.cogunluk acikmis oluyirum sanki bir tencere yemek yerim ama 1 meyve yiyorum sonra bi tencere yemis gibi oluyorum zaten...ben geldimmmm
ay sonu hafta başı işler yoğun ara ara bakıp gidiyorum,birde yeni eleman başladı başka bankadan gelme sistemden farklılık gösteriyor onunlaydım öğle tatilinden beri...
aklıma takıldı doktor folik asiti kesti previt positive diye bir ilaç verdi vitamin-demir-magnezyum-folik asit varmış içinde....
birde sizin uyku durumunuz nasıl benim akşam saat 22.30 da uykum geliyor 23.30 yatağa yatıyorum gece 03.30 hop uyanıyorum yarım saat evin içinde peri gibi dolaşıyorum uyuyorum hop 05.30 yine uyanıyorum yine dolanıyorum sabah 07.00 alarmdan önce uyanıyorum...sanki yatak dar geliyor fanus içinde yatıyorum gibi nefesim daralıyor yatağa sığamıyorum....böyle olan varmı aranızda ben kafayı yicem
İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!
Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"
Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"
bebeğimi gördümmmmmm
O kadar güzel ki ultrasonda elleri ayakları kafası heryerini oynatıyo ya inanamadım
üç hafta sonra ikiei teste çağırdı yaptırp yaptırmamk size kalmış dedi ama ben yaptırmayı düşünüyorum
Karaciğer testim yüksek çıkmış tekrarlamamı istedi neden olabilir acabadoktor söyledi galiba ama o sırada onu dilemiyordum bebeğime odaklanmıştım
allahım bu ne güzel duygu yaaaa
canım senin değerlerin kaç çıkmıştı peki? Yazaran seinirim benimki alt : 78 çıktı ..banada aynısını söylemişti dr.dahiliye muhakkak git demişti.benim birde tiroitimede baktırmam lazım tedavi görüyorum bakalım o düştü mü acaba..
kızlar kızlar herkese kucak dolusu sevgiler selamlar
ben dün aksam döndüm memleketten.
bayramı yaptık 2-3 günde bayram sonrası tatili yaptık geldik.
orda hersey iyi güzeldi.
ufak tefek kaynanama ve kayınbabama kırgınlıklarım oldu
eşimin akrabalaıyla zaman gecirdik gezdik dolastık vs.
ben iyiyim bebeğimi cok merak ediyorum.
memlekette görmek için hastaneye gittim ama orda da ayrıca sinir oldum 1 saat sıra bekledim ama ultrason doktoru ayrıymıs orda ve o da tatildeymiş göremedim yani.kadın dogumcu da uzun yol bişey yapmaz bebeğe filan dedi.
sizlerde ne var ne yok cinsiyet öğrenen cok mu az gecmişe göz atayım ben öpüyorum herkesii
İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!
günaydın anneler ve boyu en 5-12 cm.olan bebekleri
ayın son haftası çok yoğun geçiyor şu haftayı atlatmak istiyorum...doktor net cinsiyet tahmini için 2 hafta sonra gel yada 1 ay sonra kontrolün için gel dedi...biz 1 ay sonraki kontrole gidicez....bir de benim plesentam aşağıdaymış dikkat et kendine sancı ve kanama yapabilir korkma dedi....ablamında öyleydi onunda doktoru bu avantaj rahat doğum yaparsın demiş ve ablam normal doğum yapmıştı.....
şimdi 1 ay bebikimi göremicem ama ilk gördüğümde kocaman olmuş olacak inşallah.....
kız nasıl dayancan sen onca zaman yaa ben çatlardım vallaaa :18::26: aslında şimdi bile belli oluyoda çoğu doktor netleşmeden söylemek istemiyor oyüzden görünmüyo diye masal anlatıyolar anca 10. haftada bile bebeğinin cinsiyetini öğrenenler oluyor beniki teste gittiğimde öğrenirim inşallah
günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..