2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben geldimmmm

ay sonu hafta başı işler yoğun ara ara bakıp gidiyorum,birde yeni eleman başladı başka bankadan gelme sistemden farklılık gösteriyor onunlaydım öğle tatilinden beri...
aklıma takıldı doktor folik asiti kesti previt positive diye bir ilaç verdi vitamin-demir-magnezyum-folik asit varmış içinde....
birde sizin uyku durumunuz nasıl benim akşam saat 22.30 da uykum geliyor 23.30 yatağa yatıyorum gece 03.30 hop uyanıyorum yarım saat evin içinde peri gibi dolaşıyorum uyuyorum hop 05.30 yine uyanıyorum yine dolanıyorum sabah 07.00 alarmdan önce uyanıyorum...sanki yatak dar geliyor fanus içinde yatıyorum gibi nefesim daralıyor yatağa sığamıyorum....böyle olan varmı aranızda ben kafayı yicem

sürmeli canımm rabbim işinde kolaylık versin işin zor allah yardımcın olsun,diloşada çabucak iyileşmesi için rabbim şifalar versin ..bebeğin iyidir inşallah aklına kötü şeyler getirme bende hep kafama takıyordum en sonunda el dopleri aldım icat edenlerden allah razı olsun..en iyisi devlet hastanesine git acil olarak,ultrasona alırlar hem görürsün bebişini allahın izniyle iyidir o uyuyodur annesi büyüyecekk yaaa :))

ya ben ilk baharın başı gibi ıhlamur almıştım normal dolapta duruyor acaba ıhlamurun sıcaktan bozulma gibi bir ihtimali varmıdır. 2 günde bir falan bende içmek istiyorum sizce kullanıyımmı yenimi alayım.
portakal varmıki mevsimi değilki ?
benimde bu bir kaç gündür ara ara kıraplar giriyor. genelde gaz sıkışmasıda olabiliyor. krampım var yani
erkek bebişin olduğunu söylediğini kaçırmışım hayırlı olsun canım

bende aksine habire uyuyasım geliyor. hatta kızım gece kalkıyor su falan istiyor evimiz dubleks mutfak alt katta hiççççççç kalkamıyorum gözümü açamıyorum zavallı kocam alıyor kızı ilgileniyor sabahta işe gidiyor garibim allah razı olsun kocamdan.

bu arada bir az önce bebişim bir kıpırdadı bir kıpırdadı ilk önce karnımın sağ alt köşesinde hissettim sonra sol üst köşede sonra tekrar sağ alt köşede benimki hareketlimi olcak ne kızım çokmu ağır kanlıydı ne. dışarı çıkıncada böle olursa yandımmmm. bazı çocuklar vardır koltuk tepelerinden inmez. kızım yaramazdır ama öle şeyler yapmadı. bu yaparsa yandımmmm

ben de ayniyim, gece 10 defa uyaniyorum hem tuvalet icin hem de bi rahatsizlik hissediyorum bilmiyorumm nedir anlatamam, bacaklarimda fakan bir huzursuzluk oluyor.cogunluk acikmis oluyirum sanki bir tencere yemek yerim ama 1 meyve yiyorum sonra bi tencere yemis gibi oluyorum zaten...

İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!

Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"

Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"

yanlis anlama polemige girmek istemiyorum ama sen niye bu kadar sinirlendin. Henuz ilk defa bir sey yazmissin ve belki bilgis olan cikmadi ve yazmadi, sahsim adina oyle diyim ya da.bence bu kadar gerginlik yapma ben haftalardir buradayim ama o kadar cok arad kaynayan sorum oldu ki, kayniyo bazen cok kalabilik. yararli paylasimlarda oluyo tabiki sadece yeni heyecan herksein bir de birbirimizi tanidikca artik her heyecan paylasiliyo. bence insanlri yargilamadan once biraz daha zaman vermelisin...

sen kimsin ya!!!!!!!!! beğenmediysen git kendine yeni sayfa kur,yada başka aklı selimlerle takıl...neyin kafasındasın editörler bu yazım şeklini görüyordur...biz burada sükunetle birbirimize istediğimiz cevapları veriyoruz burada senin gibileri de istemiyoruz....by by şekerim.....

maşallah canımm bebişine :))) çoook güzel duygular bunlar rabbim kucağımıza sağ salim almamızı nasip eder de mutluluğumuz kat kat artar inşallahh .. Benimde karaciğer enzimlerim yüksekti alt :78 çıktı senin kaçtı? Iç hastalıklarına çıkılması gerekiyrmuş canım ..rabbim şifalar versin hepimize..

tsemavi hoşgeldin canımmm diğer arkadaşlar gibi bende artık seni soracaktım bu kız dönmedi mi hala diye... hiç takılma öyle şeylere bende buna benzer olmasada böyle şeylerle uğraşıyorum, kayannam kayın pederim iyi ama aileleri çok fitne fesat ama napaım görüşmeyi kestim bende şimdi kıymetli oluruz...

Şakamısın sen!!!İfade şeklin çok çirkin burada herkese cvp verilecek diyen bir kanun yok çok fazla ilerliyen sayfalar var belki gözden kaçmışındır kimbilir ve burdaki dostluklar iyidir bazıları kendine daha yakın buldukları vardır ve onlarla daha fazla msj laşır fakat bu demek değildirki kimseye değer verilmiyor diye, bir soru sordun cvp yazılırsa ne ala yazılmadığı için saçma sapan bir topik deme hakkına sahip değilsin kusura bakma burda herkes hamile ve duygusal seni kimse çekemez beğenmiyorsan buyur başka topiğe lütfen ama insanlara saçma diyemezsin....sağlıcakla kal...

kızlar merhaba ve hoşçakalın

sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum anca bitirdim, birazda işlerim vardı anca yazabildim ama iş çıkış saaatim gelmiş

ebah, porselen bebeq ve diğer cinsiyet öğrenen arkadaşlar alıntı yapmadım cinsiyetleriniz hayırlı olsun.. bende erkek hissedenlerdeniz hayırlı bakalım

özpaolatcım benim semtdaşım üzülme diycemde çözmüşün sanada maşallah diyelim aman üzmeyin kendinizi diyorumda kelin ilacı olsa başına sürer herşeye ağlıyorum sulugözün teki oldum ben kocamda bunaldı benden adam evden soğucak ya :18:

haftasonum hep kusmalı geçtii umarım artık azalır...

yarın görüşürz öpüorum sizleri

kız nasıl dayancan sen onca zaman yaa ben çatlardım vallaaa :18::26: aslında şimdi bile belli oluyoda çoğu doktor netleşmeden söylemek istemiyor oyüzden görünmüyo diye masal anlatıyolar anca 10. haftada bile bebeğinin cinsiyetini öğrenenler oluyor beniki teste gittiğimde öğrenirim inşallah

Millet ben geldimmm

Öğlen sonu hastaneye gittim. Ultrason doktoruyla konuştum anlattım durumu.. Oda sağolsun gel bakalım dedi.

Şükür bebişim iyiymiş.. o ağrında darbeden değil suyu az içtiğndendir suyu bol iç dedi

Bebişimi gördüm rahatladım, kalbinide dinledim

sorduğun soruya nuriscan cevap vermiş senin sorunda şöle; böyle bir şey yaşayan varmı paylaşırsanız sevinirim demişsin..arkadaş da yaşadığı için paylaşmış hepimizin ilk gebeliği sayılır çoğumuz gaz ile hareketleri ayırt edemiyoruz erken de olabilir ama bu bir heycandır bunda yanlış hiç birşey yok kaldıki kaç şey yazdım es geçindiğide oldu ama dönüpte burdaki arkadaşlara böyle bir yazı yazmadım neden gerginlik yaratıosun ,sıkıntımız olduğunda elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olurmaya çalışıyoruz , hevesliyis arabada konuşuruz hamile kıyafetide paylaşım yapıyoruz burda ben 1 soru için 1 saat beklediğimi bilirim yani bu kadar gergin olman yanlış çoğumuz online görünebiliriz ama unutma bu bir forum sitesi herkes başka topiğede bakabilir o an başka bişilede uğraşabilir mesela ben şuan baktım ve yazını görünce gerildim...

:)) vvuuvvv ne guzel cevaplar geliyo iste.. cookk eski yazişmalarinizi da okudum zaten ben burdaki herkesi zavallilikla suclamiyorum..dusuncemi soyluyorum bu da yasak degil..bye bye sekerim mi?? :))) tatlim benim biricik hamişim..ben buraya fazlayim zaten..düşük sohbetlere ve boyle milleti pofpoflamaya gelemem ben..durustum yani..egitimliyim de..masallah arkadasim da var :)) yalnizca bu sayfada oyle acaip oyle avam tavirlar var ki
Keske biraz kendinizin farkinda olsaniz benim gibi bakip bakip eglenirdiniz..cookk uzun zamandir biliyorum burayi,muhabbetleri gorunce araniza karisasim bile gelmedi arada girip duzeldiler mi acaba diye yokluyodum iste..ben arar doktora da sorarim derdim o degi..burdaki ise yaramaz bi takim simarikliklari elestiriyorum o kadar buna da hakkim var..Benide araniza alin ben de hamisim:))ve ben de dunya benim etrafimda donuyo ben de çocuk gibi davanislar icindeyim ben de denginiz ve akranınızım demiyorum yani !!!

yok c.tesi günü az bişey tahmin yaptı pipisi yok dedi o yüzden 22/09 tarihine kontrole kadar beklicem yoksa 14.haftada giderdim dayanamazdım....

ay saahimii ay çok üzüldüm canım yaa geçmiş olsunmu deyim ne deyim bilemedim yaa :26: inşallah bişiisi yoktur bebişinin allah ayırmasın doğuma kadar sizi birbirinizden sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi evladın olur inşallah canım yaa test sonucu ne zaman çıkıcak peki bu arada eşinden parça alırlarken çok canın yandımı? :26::18:

slm kızlar

bebişim 11 hafta 2 güünlük oldu geçen çarşamaba kontrole gittim allaha şükür bişey yok gayet sağlıklı yanlız idrar tahlilimde kum dökdüğüm çıktı ve idrarda enfeksiyon var dedi ikisi içinde bol su iç dedi...ve eve geldim ertesi gün yani perşeme be günü idrarla birlikte kan geldi 3.4 damla hemen dr gittik ödüm koptu bebeğime bişey olcak die doktor kalp atışı olduğunu bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve etrafındada herhangi bvbir kanama gözükmüyor dedi...bana ne olur ne olmaz die progestereon verdi kullanıyorum allaha şükür kanamam kesildi inşallah bebeğimi sağ salim dünyaya getiririmmm .....derdimi paylaşmak istedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…