cnm o hormonlardan sanirim bnm de killanma var ama yaga yeni basladim onceden oldu killanma. simdilik degisiklik yok ama artarmi bilmiyorumbenim badem yağı kullanmadan kullandığım ilaçlardanmı bilmiyorum göbeğimdeki kıllar arttı birde onu kullanırsam (kıllandırıyor diyorlar) ozaman düşünemiyorummmm
kızlar göbeklerinizi yağlamaya başladınızmı?
Çok teşekkürler..
Genetik için de gidicem ama 6 tup kan aldılar bugun.
Zaten son 2-3 ayda verdıgım kanın haddı hesabı yok..(((
genetıge de bı suru alıcaklar
bıraz zaman gecsın
unıv uzak olmasa aynı gun ıkısını d eyaptırırdım ama sımdılık yakındakı hastanede pıhtılasmayı yaptırdım
bakalım ne cıkıcak yarın
ınternetten bakabılırsınız dedıler ama mhrs de tahlıl sonucları dıye bı lınk ben bulamadım
ıcınızde tahlıl sonucuna mhrs den bakan var mı?
kızlar aklıma takıldı ya ben bugün 11+0 oldum bebek kaçıncı haftadan itibaren yediklerimizden beslenicek:26:
ben geldimmmm
ay sonu hafta başı işler yoğun ara ara bakıp gidiyorum,birde yeni eleman başladı başka bankadan gelme sistemden farklılık gösteriyor onunlaydım öğle tatilinden beri...
aklıma takıldı doktor folik asiti kesti previt positive diye bir ilaç verdi vitamin-demir-magnezyum-folik asit varmış içinde....
birde sizin uyku durumunuz nasıl benim akşam saat 22.30 da uykum geliyor 23.30 yatağa yatıyorum gece 03.30 hop uyanıyorum yarım saat evin içinde peri gibi dolaşıyorum uyuyorum hop 05.30 yine uyanıyorum yine dolanıyorum sabah 07.00 alarmdan önce uyanıyorum...sanki yatak dar geliyor fanus içinde yatıyorum gibi nefesim daralıyor yatağa sığamıyorum....böyle olan varmı aranızda ben kafayı yicem
Kıvırcık aynı durumdayım. Magnezyuma başladın mı? Huzursuz bacak sendromudur o, deli eder adamı. Magnezyum iyi geliyormuş. Ben de haftaya başlayacağım. Başparmağımla yanındaki parmağın arasına makara koyuyorum! O da rahatlatıyor beni.ben de ayniyim, gece 10 defa uyaniyorum hem tuvalet icin hem de bi rahatsizlik hissediyorum bilmiyorumm nedir anlatamam, bacaklarimda fakan bir huzursuzluk oluyor.cogunluk acikmis oluyirum sanki bir tencere yemek yerim ama 1 meyve yiyorum sonra bi tencere yemis gibi oluyorum zaten...
Çok teşekkürler..
Genetik için de gidicem ama 6 tup kan aldılar bugun.
Zaten son 2-3 ayda verdıgım kanın haddı hesabı yok..(((
genetıge de bı suru alıcaklar
bıraz zaman gecsın
unıv uzak olmasa aynı gun ıkısını d eyaptırırdım ama sımdılık yakındakı hastanede pıhtılasmayı yaptırdım
bakalım ne cıkıcak yarın
ınternetten bakabılırsınız dedıler ama mhrs de tahlıl sonucları dıye bı lınk ben bulamadım
ıcınızde tahlıl sonucuna mhrs den bakan var mı?
hemen yanıt vereyım..
bebegının down sendromlu olma ıhtımalı 2600 de 1 demek.
300 de 1 ın altı rıske gırıyor..
gozun aydın demek
14 haftadan sonra canişim
canişim ben kahvaltıda yumurta beyaz peynir domates zeytin den başka birşey yiyemiyorum öğünlerdede sebze su meyve tüketiyorum yemeğimide yiyorum akşam yatmadan öncede süt tüketiyorum,balık kırmızı et yani onlardan da alıyorum yeterlimi yoksa azmı bu konuda yardımcı olurmusun
Kıvırcık aynı durumdayım. Magnezyuma başladın mı? Huzursuz bacak sendromudur o, deli eder adamı. Magnezyum iyi geliyormuş. Ben de haftaya başlayacağım. Başparmağımla yanındaki parmağın arasına makara koyuyorum! O da rahatlatıyor beni.
Yeterlidir şekerim ya daha ne olsun :)
canişim ben kahvaltıda yumurta beyaz peynir domates zeytin den başka birşey yiyemiyorum öğünlerdede sebze su meyve tüketiyorum yemeğimide yiyorum akşam yatmadan öncede süt tüketiyorum,balık kırmızı et yani onlardan da alıyorum yeterlimi yoksa azmı bu konuda yardımcı olurmusun
bacım daha ne yiyecennnn
senin bi tosunun olur kesinnn
selammm..çok kötüyüm valla kızlar,başımı kaldıramıyorum iki gündür..midem öldürdü beni..hızla kilo kaybediyorum.doktorumu aradım böle giderse serum takviyesi verecekmiş.65 le başladım şu an 61 im.düşünün yani((sizler nasılsınız???geçmişe bakamayacağım çok uzun.....
yani biraz kafama göre besleniyorum o yüzden dedimsağlıklı olsunda nasıl olursa olsun başka bişi istemem zaman da geçmiyor daha 2 haftam var 2li test için bebeğimi görmeyi özledim
kızlarr halime güleyimmi,ağlıyımmı şaşırdımm :))) az önce markete gittim alışveriş yaptım eve geldim bir baktım ki yoğurdun skt gecmiş hadi al fişi tekrar evden cık derken ben anahtarı evde unuttum,cep telini,cüzdan hepsi evde yani ortada kalakaldım
şaşırdım dışarı çıktım üstüne yağmur yağdı birdee inadına olur gibi havada rüzgar dondumm :))) gittim markete yoğurt yüzünden dışarda kaldım diye söylendimbereket telefon buldum da sağolsun babam kurtardı beni eşimde işte sabah gelcekk :)) ay allahımm pişmiş tavukmu,ıslak tavukmu oldumm bende anlamadımm haha
hay allahım kimseyi dışarda bırakmasın ne zormuşş..
kayram geçmiş olsun cnm ilk gebeliiğinde de böyle olmuşmuydu?valla canım bi ara kendini bilmez bir eğtimi yüksek bi arkadaş girdi ortalığı biraz gergin yaptı sonrada usulca gitti geçmiş böyle
bende düşününce aslında meyvemi yiyorum öğünlerimi aksatmıyorum,sütümü içmeye özen gösteriyorum..ama hala eksik gibi geliyor nedense :) sebze yemeği bu mevsimde ne yapılır ki?:44: kışın bolda.. o yüzden pek sebze yiyemiyorum açıkcası ?
Kayraa canım msjımı görürsen bi bak ay kafayı yiycem kımıldamıyo sıpa hiç