2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"

heyyy kendine gell bir sarsıl ne oluyor? iyimisin ?burda çoğu kişinin ilk heyecanı canımm ilk üç ay olması gerekmez bebek arabası,beşik vs.konuşulmasının..ilk gün olsada konuşulurr seni rahatsız eden nee ?? senin için önemli değil demekki,kaçıncı bebeğin 4-5 filan mı? :))) ayy canımm kusura bakmaa biz okadar olamadıkk ilklerdeyiz henüz birkaç taneden sonra belki hevesimiz kalmazzayrıca sana cevapta verilmişş yaptığın çok ayıp

hoşgeldin canım merak ettiydim seni iyi olmasına sevindim hadi gözünaydın

ayrıca arkadaşlar lütfen tartışmayın hamile topiği burası isteyen istediğini konuşur herhalde kıyafet eşya konuşulacak ne bekliyor ki bu arkadaş anlamadım beğenmeyen de burda kalmak zorunda değil hakaret etmek lüksüne de sahip değil yetkililere bildiririz olur biter

canım geçmiş olsun gerçekten su gebelikte çok önemli bi faktör hamilelikte çatlağı bile önlüyormuş nerden baksan 2,5-3 lt içmek lazımmış

Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"

yhaaa arkadaşım hakkaten sen neyin kafasını yaşıyorsun... aşağı yukarı temmuz ortalarından beri bu topikteyim cevaplanmamış es geçilmiş bir sürü sorum olmuştur ama hiçbirinde çıkıp senin gibi davranmadım... bu topikteki herkesin hemen hemen ilk gebeliği ikinci gebeliği olan arkadaşlarımızın bile çoğunun acaba dedikleri şeyler var ... benim anlamadığım sadece senin için söylemiyorum bu topikte sürekli "ben sordum kimse cevaplamadı" "yiyecek-içecek paylaşmayın", "kayınvalide-kocanızla ilgili problemlerinizden bahsetmeyin" bunlar problem edilmekte neden 9 ay boyunca insanlar sürekli tekme attı,, kustum, gazım var diye bahsedemezki illa içinde bulunduğu ruh hali neyse yada hangi konudan bahsetmek istiyorsa onuda yansıtacak kiiiii bu neden burda insanların birbirini samimi görmesinden kaynaklıyor. Sonuç olarak bence bu tarz şeyleri kafana takma "biz" takmadık birde burdaki herkes doktrorunun söyledikleriyle , duyduklarıyla , tecrübe/yaşadıklarıyla yorum yapabilir ama gebelik konusunda doktora yapmadı acilll senin canını sıkan bir konu olursa doktorundan yardım alman daha iyi olur....

geçmiş olsun tatlım kan idrar enfeksiyonuyla ilgilidir büyük ihtimalle inş sorunsuz geçer hamileliğin bebişini sağlıkla alırsın kucağına

ayy ben senin arkadaşınıı seveyimm :)) hadi yaaa arkadasın da varr hıııııı bizim kimsemizzz yokk :))))çoook uzun zamandır biliyosun demekki burasını ve merakla takip etmişsin gizliden nedennn? arkadaşına gitseydin yaa :))) neyse canım bende daha fazla kendini rezil etme sende hamilesin git yemek filan ye kan şekerin düştü herhaldee öptümm canımm :))

canım geçmiş olsun gerçekten su gebelikte çok önemli bi faktör hamilelikte çatlağı bile önlüyormuş nerden baksan 2,5-3 lt içmek lazımmış

teşekkürler canım o iyi olsunda bende çatlayana kadar içerimmm. o bir doğsun sağ salim ben bişey istemiyorum allah hepimizin kucağına almamızı nasip etsinn....

iyide arkadaş buraya ait olmadığını söylüyor eğitim seviyelerimiz bile farklıymış demekki buraya ait olmadığını tahmin etmişiz cevap vermemişiz...o farklı bir üye bir de üstüne bizi aşağıladı...çok eğitimli ama neden sancısı var bilmiyor bizim gibi avamlara soruyor....madem bu kadar eğitim kültür üst seviyede sen bize cevap ver de biz senden faydalanalım avam üyeler olarak dimi??

cnm bnm dusuk tehlikem oldugu icin herhangi bir bitki cayi icmiyordum. su tuketemiyorumda ihlamuru severim aslinda icsem mi bnde?
cnm cok gecmis olsun agrili geciyor baya o.idrar yaparken demissin zaten. kum dokulurken de kanli israr oluyor.

Kızlar selam,

aşağıdakı konuda bılgısı olan varsa bana yardımcı olursa sevınırım
bugün devlet hastanesıne gıttım,
kan pıhtılasması testlerı ıcın kan verdım, genetık ıcın unıv. hastanesıne yonlendırdıler
(ozelde 3.000 TL ye yakın ıstedıler sadece pıhtılasma ıcın olanlara)
benım elımde lıste vardı ama o hemsıreye hepsını ısteyelım deyınce bırsey soyleyemedım
benım ıstedıklerım de olacak mı testte emın degılım

pıhtılasma testı yarın cıkacakmıs
bu bana garıp geldı
pıhtılasma sonucu bırkac hafta sonra cıkmıyor muydu?
yoksa genetık testı mı oyle cıkıyordu
sadece kan pıhtılaşması oldugunda sonuc ne zaman alınıyor?

bır de sonucu ınternetten de gorebılıyormusuz
oraya yukluyorlarmıs
mhrs den mı gorecegım, bılgısı olan var mı acaba?

teşekkürler şimdiden...

evet ya benim de solda hep agri..olabilir belki ordaki kaslar daha hassastir sol kisimlarimizin kontrolu zordur ya belki ondandir veya dolasim sistemi kalp uzantisi da solda ondan da hassas olabilir

hmm bebek sola yada sağa yerleşiyo diye biliyom ben solda olduğundanmı yapıyo acaba diye düşündüydüm bi sormek lazım doktora yaa bu arada aranızda malatyada olan yada bi tanıdığı olan buralarda ve bildiği iyi bi kadın doğum doktoru ve hasanesi olan varmıki yaa rast gele gittiydim bi özelede iyi bi doktor istiyom artıkın burann biilçesinede yeni tayin oldu eşim pek bilmiyoz oyüzden yaa :26::26:

arzu geçmiş olsun genetik testi gibi önemli testleri çoğu dr zaten özelde değil üniversitede yaptırmanı ister benim genetik testimle beraber çıkmıştı pıhtılaşma testi oda ünide 30 günde ((

herkes düşüncesini söyleyebilir ama saygılı olduğu sürece,buraya fazla olduğunu düşünüyorsan ki öyle olduğunu söylüyorsun senin girdiğin sohbet neydi acaba düşük değilmiydi güzelim söylediklerinle çeliştiğinin farkındamısın.. kaldıki dürüstlüğü patavatsızlıkla karıştıyor olman nahoş olmuş eğitimine gelince yaklaşımın ve uslubün yeterince takdire şayan olmuş hiç bir zaman böyle eğitimli arkadaşlarım olmadı olmasınıda istemem eğitim bu tarz davranışları gerektiyorsa eğer, işin ilginç tarafı bizimde arrkadaşımız var ama biz uzaylılar toplandık doktora yapıyoruz,çok uzun zamandır takiptesin demekki sen düzeltmişsin kendini yazasın gelmiş,şımarıklığa gelince senin kadar şımarığını topikte görmedim...

teşekkürler canım o iyi olsunda bende çatlayana kadar içerimmm. o bir doğsun sağ salim ben bişey istemiyorum allah hepimizin kucağına almamızı nasip etsinn....
amin canım inşaallah

cnm bnm dusuk tehlikem oldugu icin herhangi bir bitki cayi icmiyordum. su tuketemiyorumda ihlamuru severim aslinda icsem mi bnde?

cnm cok gecmis olsun agrili geciyor baya o.idrar yaparken demissin zaten. kum dokulurken de kanli israr oluyor.

cnm bende nette gördüm öyle paylaştım yani pek bilgi sahibi değilim...

arzu geçmiş olsun genetik testi gibi önemli testleri çoğu dr zaten özelde değil üniversitede yaptırmanı ister benim genetik testimle beraber çıkmıştı pıhtılaşma testi oda ünide 30 günde ((

Çok teşekkürler..
Genetik için de gidicem ama 6 tup kan aldılar bugun.
Zaten son 2-3 ayda verdıgım kanın haddı hesabı yok.. (((
genetıge de bı suru alıcaklar
bıraz zaman gecsın
unıv uzak olmasa aynı gun ıkısını d eyaptırırdım ama sımdılık yakındakı hastanede pıhtılasmayı yaptırdım
bakalım ne cıkıcak yarın
ınternetten bakabılırsınız dedıler ama mhrs de tahlıl sonucları dıye bı lınk ben bulamadım
ıcınızde tahlıl sonucuna mhrs den bakan var mı?

Hm şimdi baktımda şehri falan söylememişim malatyadayım, yaş 25 ilk gebelik, satım 26 haziran beklenen tarhte 2 nisan ama okadar durcağını hiç sanmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…