- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!
Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"
Millet ben geldimmm
Öğlen sonu hastaneye gittim. Ultrason doktoruyla konuştum anlattım durumu.. Oda sağolsun gel bakalım dedi.
Şükür bebişim iyiymiş.. o ağrında darbeden değil suyu az içtiğndendir suyu bol iç dedi
Bebişimi gördüm rahatladım, kalbinide dinledim
slm kızlar
bebişim 11 hafta 2 güünlük oldu geçen çarşamaba kontrole gittim allaha şükür bişey yok gayet sağlıklı yanlız idrar tahlilimde kum dökdüğüm çıktı ve idrarda enfeksiyon var dedi ikisi içinde bol su iç dedi...ve eve geldim ertesi gün yani perşeme be günü idrarla birlikte kan geldi 3.4 damla hemen dr gittik ödüm koptu bebeğime bişey olcak die doktor kalp atışı olduğunu bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve etrafındada herhangi bvbir kanama gözükmüyor dedi...bana ne olur ne olmaz die progestereon verdi kullanıyorum allaha şükür kanamam kesildi inşallah bebeğimi sağ salim dünyaya getiririmmm .....derdimi paylaşmak istedim.....
İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!
Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"
slm kızlar
bebişim 11 hafta 2 güünlük oldu geçen çarşamaba kontrole gittim allaha şükür bişey yok gayet sağlıklı yanlız idrar tahlilimde kum dökdüğüm çıktı ve idrarda enfeksiyon var dedi ikisi içinde bol su iç dedi...ve eve geldim ertesi gün yani perşeme be günü idrarla birlikte kan geldi 3.4 damla hemen dr gittik ödüm koptu bebeğime bişey olcak die doktor kalp atışı olduğunu bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu ve etrafındada herhangi bvbir kanama gözükmüyor dedi...bana ne olur ne olmaz die progestereon verdi kullanıyorum allaha şükür kanamam kesildi inşallah bebeğimi sağ salim dünyaya getiririmmm .....derdimi paylaşmak istedim.....
:)) vvuuvvv ne guzel cevaplar geliyo iste.. cookk eski yazişmalarinizi da okudum zaten ben burdaki herkesi zavallilikla suclamiyorum..dusuncemi soyluyorum bu da yasak degil..bye bye sekerim mi?? :))) tatlim benim biricik hamişim..ben buraya fazlayim zaten..düşük sohbetlere ve boyle milleti pofpoflamaya gelemem ben..durustum yani..egitimliyim de..masallah arkadasim da var :)) yalnizca bu sayfada oyle acaip oyle avam tavirlar var ki
Keske biraz kendinizin farkinda olsaniz benim gibi bakip bakip eglenirdiniz..cookk uzun zamandir biliyorum burayi,muhabbetleri gorunce araniza karisasim bile gelmedi arada girip duzeldiler mi acaba diye yokluyodum iste..ben arar doktora da sorarim derdim o degi..burdaki ise yaramaz bi takim simarikliklari elestiriyorum o kadar buna da hakkim var..Benide araniza alin ben de hamisim:))ve ben de dunya benim etrafimda donuyo ben de çocuk gibi davanislar icindeyim ben de denginiz ve akranınızım demiyorum yani !!!
canım geçmiş olsun gerçekten su gebelikte çok önemli bi faktör hamilelikte çatlağı bile önlüyormuş nerden baksan 2,5-3 lt içmek lazımmış
yhaaa arkadaşım hakkaten sen neyin kafasını yaşıyorsun... aşağı yukarı temmuz ortalarından beri bu topikteyim cevaplanmamış es geçilmiş bir sürü sorum olmuştur ama hiçbirinde çıkıp senin gibi davranmadım... bu topikteki herkesin hemen hemen ilk gebeliği ikinci gebeliği olan arkadaşlarımızın bile çoğunun acaba dedikleri şeyler var ... benim anlamadığım sadece senin için söylemiyorum bu topikte sürekli "ben sordum kimse cevaplamadı" "yiyecek-içecek paylaşmayın", "kayınvalide-kocanızla ilgili problemlerinizden bahsetmeyin" bunlar problem edilmekte neden 9 ay boyunca insanlar sürekli tekme attı,, kustum, gazım var diye bahsedemezki illa içinde bulunduğu ruh hali neyse yada hangi konudan bahsetmek istiyorsa onuda yansıtacak kiiiii bu neden burda insanların birbirini samimi görmesinden kaynaklıyor. Sonuç olarak bence bu tarz şeyleri kafana takma "biz" takmadık birde burdaki herkes doktrorunun söyledikleriyle , duyduklarıyla , tecrübe/yaşadıklarıyla yorum yapabilir ama gebelik konusunda doktora yapmadı acilll senin canını sıkan bir konu olursa doktorundan yardım alman daha iyi olur....
Hamilelikte Ihlamur Faydaları
Gebelik döneminde bitki çayları tüketilmesi gerektiğini herkes söyler. Ancak hangi bitkinin ne işe yaradığı pek bilinmez. Bitkisel çaylardan biri olan ıhlamur, gebelik dönemindeki bayanların bağışıklık sistemini güçlendirerek, grip ve nezle gibi soğuk algınlıklarına karşı korur. Ayrıca gebelikte çok görülen bir sorun olan ödemleri de, vücuttan atar. Ihlamurun ödem çözücü etkisi vardır bu sayede gebe bayanların böbrekleri yorulmadan ödemden arınır.
cnm cok gecmis olsun agrili geciyor baya o.idrar yaparken demissin zaten. kum dokulurken de kanli israr oluyor.slm kızlar
geçmiş olsun tatlım kan idrar enfeksiyonuyla ilgilidir büyük ihtimalle inş sorunsuz geçer hamileliğin bebişini sağlıkla alırsın kucağına
evet ya benim de solda hep agri..olabilir belki ordaki kaslar daha hassastir sol kisimlarimizin kontrolu zordur ya belki ondandir veya dolasim sistemi kalp uzantisi da solda ondan da hassas olabilir
Kızlar selam,
aşağıdakı konuda bılgısı olan varsa bana yardımcı olursa sevınırım
bugün devlet hastanesıne gıttım,
kan pıhtılasması testlerı ıcın kan verdım, genetık ıcın unıv. hastanesıne yonlendırdıler
(ozelde 3.000 TL ye yakın ıstedıler sadece pıhtılasma ıcın olanlara)
benım elımde lıste vardı ama o hemsıreye hepsını ısteyelım deyınce bırsey soyleyemedım
benım ıstedıklerım de olacak mı testte emın degılım
pıhtılasma testı yarın cıkacakmıs
bu bana garıp geldı
pıhtılasma sonucu bırkac hafta sonra cıkmıyor muydu?
yoksa genetık testı mı oyle cıkıyordu
sadece kan pıhtılaşması oldugunda sonuc ne zaman alınıyor?
bır de sonucu ınternetten de gorebılıyormusuz
oraya yukluyorlarmıs
mhrs den mı gorecegım, bılgısı olan var mı acaba?
teşekkürler şimdiden...
kızlar göbeklerinizi yağlamaya başladınızmı?
yok c.tesi günü az bişey tahmin yaptı pipisi yok dedio yüzden 22/09 tarihine kontrole kadar beklicem yoksa 14.haftada giderdim dayanamazdım....
herkes düşüncesini söyleyebilir ama saygılı olduğu sürece,buraya fazla olduğunu düşünüyorsan ki öyle olduğunu söylüyorsun senin girdiğin sohbet neydi acaba düşük değilmiydi güzelim söylediklerinle çeliştiğinin farkındamısın.. kaldıki dürüstlüğü patavatsızlıkla karıştıyor olman nahoş olmuş eğitimine gelince yaklaşımın ve uslubün yeterince takdire şayan olmuş hiç bir zaman böyle eğitimli arkadaşlarım olmadı olmasınıda istemem eğitim bu tarz davranışları gerektiyorsa eğer, işin ilginç tarafı bizimde arrkadaşımız var ama biz uzaylılar toplandık doktora yapıyoruz,çok uzun zamandır takiptesin demekki sen düzeltmişsin kendini yazasın gelmiş,şımarıklığa gelince senin kadar şımarığını topikte görmedim...:)) vvuuvvv ne guzel cevaplar geliyo iste.. cookk eski yazişmalarinizi da okudum zaten ben burdaki herkesi zavallilikla suclamiyorum..dusuncemi soyluyorum bu da yasak degil..bye bye sekerim mi?? :))) tatlim benim biricik hamişim..ben buraya fazlayim zaten..düşük sohbetlere ve boyle milleti pofpoflamaya gelemem ben..durustum yani..egitimliyim de..masallah arkadasim da var :)) yalnizca bu sayfada oyle acaip oyle avam tavirlar var ki
Keske biraz kendinizin farkinda olsaniz benim gibi bakip bakip eglenirdiniz..cookk uzun zamandir biliyorum burayi,muhabbetleri gorunce araniza karisasim bile gelmedi arada girip duzeldiler mi acaba diye yokluyodum iste..ben arar doktora da sorarim derdim o degi..burdaki ise yaramaz bi takim simarikliklari elestiriyorum o kadar buna da hakkim var..Benide araniza alin ben de hamisim:))ve ben de dunya benim etrafimda donuyo ben de çocuk gibi davanislar icindeyim ben de denginiz ve akranınızım demiyorum yani !!!
amin canım inşaallahteşekkürler canım o iyi olsunda bende çatlayana kadar içerimmm. o bir doğsun sağ salim ben bişey istemiyorum allah hepimizin kucağına almamızı nasip etsinn....
cnm bnm dusuk tehlikem oldugu icin herhangi bir bitki cayi icmiyordum. su tuketemiyorumda ihlamuru severim aslinda icsem mi bnde?
cnm cok gecmis olsun agrili geciyor baya o.idrar yaparken demissin zaten. kum dokulurken de kanli israr oluyor.
bn badem yagi suruyorum her gece yarari olucak mi gorucez artik
arzu geçmiş olsun genetik testi gibi önemli testleri çoğu dr zaten özelde değil üniversitede yaptırmanı ister benim genetik testimle beraber çıkmıştı pıhtılaşma testi oda ünide 30 günde((
selamlar.. ruh halim çöktü resmen yaa.. dila beni mahvetti.. sabahlara kadar uyumadı agladı sürekli.. o ağladıkça kafayı yiyecek gibi oldum bende aglıyacaktım
dün akşama kadar diloşu yürüttük.. akşam bile aldım dışarı çıktım elimden tutun yürütün diyor.. bizim burada bayır..bırak aşagıya gidecem diyor gece gece.. haşetimi çıkardı kendisininde bacakları agrıdı sabaha kadar ne o uyudu nede ben..
aklımda bebekte sürekli, hareketlerini hissetmiyorum cumartesinden beri:44: çikolatada yedim ya ı ıhhh yok kıpırtı falan
BENGİSU arkadaşım mesajlarına baktım yeksik bilgilerin var tam yazarsan sevinirim