kıvırcık bizim tek problemimiz bu öfke kontrolü yok eşimin gerçi ortada öfkelenicek birşey yok sebep yokken varken daha sakin olaylara yaklaşmak yerine öfkesine hakim olamıyor deliriyor çıldırıyor hiç yoktan herkesin kalbini kırıyor bazen düşünüyorum durum böyle olduğunda artık alttan almak yerine onun yaklaştığı gibi mi yaklaşsam o zaman anlarmı diyorum ama yine susuyorum konuşsun içindeki tüm öfkesini kussun diyorum sonra hep aynı sonuç pişamnlık özür dilemek sarılmak seni seviyorum demek bitti gitti yani herşey hooop önümüzdeki maçlara bakalım der gibi yoruldum gerçekten tartışmaktan anlayış beklemekten konuşmaktan bir çok şey yordu beni kafamı bunlara yoğunlaştırmak beni yıprattı çünkü elde var kocaman bir sıfır özelliklede bu saatten sonra umrumda değil kafamda artık çocuğumla ilgili şeylere yoğunlaşmak istiyorum
en iyisini yaparsin tatlim, bebegine odaklan ve aman ha bagirark ustune gitme, provake ettigin surece daha kotu olursunuz.
cok yakin bi arkadasimin esinde ayni problem vardi, 1 yillik surecin sonunda esini yardim almaya ikna etti ama neler cekti.
simdi cok iyiler, cok degisti esi tabi kendisi de. ama iste ikna etmek hiiiiccccc kolay degil. baska bir kavga sebebpi ilk zamanlar.
bebişinin cinsiyetini öğrenen şanslı hamişler var tebrik ederim darısı bizim başımıza
Kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor evde her yer saç bıktım vallaBenimle aynı durumda olanlar var mı :2:
bebişinin cinsiyetini öğrenen şanslı hamişler var tebrik ederim darısı bizim başımıza
kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor evde her yer saç bıktım vallabenimle aynı durumda olanlar var mı :2:
biz onu çevirmeden kahvaltıda yiyoruz o şekilde yanionlar vakumlanmış oluyolar canım evde sen tavada çeviriyosun yine.
yapmadım ama öle olduğunu biliyorum
tatlım normalde o kadar net hissediymusun ki hareketlerini
en yakın sağlık ocağına git hemen kalp atışlarını dinliyolar orda meraklanma aklınada kötü şeyler getirme
dün gece çok yoruldun diye o da uyuyodur.
kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor evde her yer saç bıktım vallabenimle aynı durumda olanlar var mı :2:
Kızlar bişey danışcam size.ben grip oldum.ilaç falan almak istemiyorum.ihlamur içilebilir mi acaba?ne önerirsiniz
Kızlar bişey danışcam size.ben grip oldum.ilaç falan almak istemiyorum.ihlamur içilebilir mi acaba?ne önerirsiniz
sanırım triod hastalarında daha çok dökülüyormuş öyle okudum bende. benimde çok yakın arkadaşım troid hastasıydı devamlı ilaç kullanıyordu zor bi hamilelik geçirdi ama tosun bi oğlu var şimdi çok şükürcnm malesef bende aynı durumdayım.ben bunu kendim için kansızlık olmasına ve troid hastası oluşuma bağlıyorum.
evet canım yeni kullanmaya başladım bi kaç gün oldu acaba o etkiliyor olabilir mi hiç düşünmemiştimEvet canim maalesef hepimizinki oyle, gebeligin anneye hos! hediyelerinden biri,
demir hapi kullanmya basladin mi?
ne güzel şanslısın sen arkadaşımbenimde geçen yıl yine bu zamanlar dökülmüştü saçlarım hatta başka bi şey için cilt doktoruna gitmiştim ona söyleyine bebek emziriyor musun yada hamilelik var mı diye sormuştu daha çok emziren annelerde olur demişti senin ki mevsimsel olabilir demişti acaba yine öyle mi diyorum ama bu sefer daha çok dökülüyor resmen top top elime geliyor
bebektenmiş sanırım arkadaşımcanım benimde saçlarım döklmeye başladı.bebekten oldugu aklıma gelmemişti hiç bak.önceden de dökülüyordu bioblas kullanıyordum dökülmesi gitmişti ama tekrar neden dökülmeye başladı diye düşünüyordum demekki bebişten.bugünlerde yormaya basladı beni de
hepimizde aynı sorun varmış desene ben bide çalıştığım için pek vaktim olmuyor her gün süpürmeye sağdan soldan görünce sinirim tepeme çıkıyor vallacanım bnmde çok dökülüyor hergün makineye veriyorum evi üstelik topluyorum nasıl dökülüyor ona bile hayret ediyorum
sanırım triod hastalarında daha çok dökülüyormuş öyle okudum bende. benimde çok yakın arkadaşım troid hastasıydı devamlı ilaç kullanıyordu zor bi hamilelik geçirdi ama tosun bi oğlu var şimdi çok şükür
evet canım yeni kullanmaya başladım bi kaç gün oldu acaba o etkiliyor olabilir mi hiç düşünmemiştim
bebektenmiş sanırım arkadaşım
hepimizde aynı sorun varmış desene ben bide çalıştığım için pek vaktim olmuyor her gün süpürmeye sağdan soldan görünce sinirim tepeme çıkıyor valla
bunu öğrendiğim iyi oldu valla kontrole gidene kadar bekleyeyim baktım yine devam ediyor doktora danışırım artıkyok canim demir hapi etkilemiyor o iyi gelir cunku sac dokulmesinin en buyuk nedeni vucuttaki demir eksikligi, bu donemde dde fazla eksigimiz oldugundan dokuluyo ama demir hapi ile dengeye girer biraz.
bendede çıktı doktorum bi dahiliye uzmanına gitmelisin dedi geçen hfta tesadüfen bir arkadaşım aynı haftanede gastrologa gitmişti benimde sonuçları aldığım gündü gösterdik bu değerler bizim için yüksek değil dedi böyle kaldı bakalım hayırlısı inşallah önemli bişi çıkmaz sendede
Merhaba arkadaşlar,
Hiç bir yazdığınızı okuyamadım. Çok çok yoğunum. Muhtemelen önümüzdeki 9 gün böyle, gece-gündüz çalışacağım. Bir ihalem var, sonra rahata ererim (insallah)
Sizleri okuyamadım ama sizden yardım isteyeceğim. İkili test sonucum çıkmış. Doktorum sorun yok dedi. Eğer doğru not alabildiysem 1/1000 bir değermiş, 1/2600 başka bir değer. Ne demek bunlar?
Teşekkür ederim.
canım,bebeğin için yemen şart.kusuyorum deyip bırakma sakınn bende ilk başları çok kötüydm bişiy yiyemiyordum kusmaktan..inatla yedim,,iştahın daha fazla kapatmadan yemene bak ki bu haftaların daha önemli..yumurta ye hergün birde muz..bebişin büyümesini sağlıyormuş..aminnn gülüm ama ben bişey yemiyorum içim almıyo besleyemiyorum bebişimi baksana boyu bile 4,7cm çıktı 11+6da napcam ben yaaaa
ayyy canımm aminn inşallahhh..ne güzel dua bu böyleerkek bebeğin hayırlı olsun....annesine babasına hayırlı mert dürüst bir evlat olsun.....sanada söyleyeyim romantik,duygusal,kadın halinden anlatan bir erkek olsun
kızlar bı sorum olucak doktorum bana gyno ferro sanol demır hapı ve elevıt verdı fakat bu haplar o kadar buyukkı bnm gıbı ılac ocemeyen bısı ıcın kabus gıbı sabah ne kadar zorlasamda demır hapının ıcemedım öğürerek cıkardım bunların sıvı olark oral sölüsyon seklınde mınık sıselerı varmsı baska markaların gunde bı tne ıcıosun bunlardan kullanan varmı?