2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

en iyisini yaparsin tatlim, bebegine odaklan ve aman ha bagirark ustune gitme, provake ettigin surece daha kotu olursunuz.
cok yakin bi arkadasimin esinde ayni problem vardi, 1 yillik surecin sonunda esini yardim almaya ikna etti ama neler cekti.
simdi cok iyiler, cok degisti esi tabi kendisi de. ama iste ikna etmek hiiiiccccc kolay degil. baska bir kavga sebebpi ilk zamanlar.

bende söyledim yardım alalım tek sen değil bende gideyim dedim ona bile öfkelendi şu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun artık

bebişinin cinsiyetini öğrenen şanslı hamişler var tebrik ederim darısı bizim başımıza
kızlar ya benim saçlarım çok dökülüyor evde her yer saç bıktım valla benimle aynı durumda olanlar var mı :2:

cnm malesef bende aynı durumdayım.ben bunu kendim için kansızlık olmasına ve troid hastası oluşuma bağlıyorum.

Evet canim maalesef hepimizinki oyle, gebeligin anneye hos! hediyelerinden biri,
demir hapi kullanmya basladin mi?

biz onu çevirmeden kahvaltıda yiyoruz o şekilde yani
doğru ya sürmeliye hiç sağlık ocağına git demek aklıma gelmedi evet SÜRMELİ bencede bir an önce sağlık ocağına git. aslında evlerede geliyorlar. bağlı olduğun sağlık ocağı aile hekimi yokmu ?

benimde normalin aksine az dökülüyor.

canım benimde saçlarım döklmeye başladı.bebekten oldugu aklıma gelmemişti hiç bak.önceden de dökülüyordu bioblas kullanıyordum dökülmesi gitmişti ama tekrar neden dökülmeye başladı diye düşünüyordum demekki bebişten.bugünlerde yormaya basladı beni de

Kızlar bişey danışcam size.ben grip oldum.ilaç falan almak istemiyorum.ihlamur içilebilir mi acaba?ne önerirsiniz

bebeğimi gördümmmmmm

o kadar güzel ki ultrasonda elleri ayakları kafası heryerini oynatıyo ya inanamadım

üç hafta sonra ikiei teste çağırdı yaptırp yaptırmamk size kalmış dedi ama ben yaptırmayı düşünüyorum

karaciğer testim yüksek çıkmış tekrarlamamı istedi neden olabilir acabadoktor söyledi galiba ama o sırada onu dilemiyordum bebeğime odaklanmıştım

allahım bu ne güzel duygu yaaaa

canım bnmde çok dökülüyor hergün makineye veriyorum evi üstelik topluyorum nasıl dökülüyor ona bile hayret ediyorum

Kızlar bişey danışcam size.ben grip oldum.ilaç falan almak istemiyorum.ihlamur içilebilir mi acaba?ne önerirsiniz

Hamilelikte Ihlamur Faydaları

Gebelik döneminde bitki çayları tüketilmesi gerektiğini herkes söyler. Ancak hangi bitkinin ne işe yaradığı pek bilinmez. Bitkisel çaylardan biri olan ıhlamur, gebelik dönemindeki bayanların bağışıklık sistemini güçlendirerek, grip ve nezle gibi soğuk algınlıklarına karşı korur. Ayrıca gebelikte çok görülen bir sorun olan ödemleri de, vücuttan atar. Ihlamurun ödem çözücü etkisi vardır bu sayede gebe bayanların böbrekleri yorulmadan ödemden arınır.

geçmiş olsun tatlım bende olmuştum geçenlerde doktor ilaç önermiyorum dedi bol bol c vitamini al iyi beslen dedi bende limon ve portakal sıkıp sıkıp nerdeyse 2 litreye yakın içtim 3 günde geçti ıhlamuru çok içmek iyi değil diye biliyorum sen bilirsin

cnm malesef bende aynı durumdayım.ben bunu kendim için kansızlık olmasına ve troid hastası oluşuma bağlıyorum.
sanırım triod hastalarında daha çok dökülüyormuş öyle okudum bende. benimde çok yakın arkadaşım troid hastasıydı devamlı ilaç kullanıyordu zor bi hamilelik geçirdi ama tosun bi oğlu var şimdi çok şükür
Evet canim maalesef hepimizinki oyle, gebeligin anneye hos! hediyelerinden biri,
demir hapi kullanmya basladin mi?
evet canım yeni kullanmaya başladım bi kaç gün oldu acaba o etkiliyor olabilir mi hiç düşünmemiştim
bebektenmiş sanırım arkadaşım
canım bnmde çok dökülüyor hergün makineye veriyorum evi üstelik topluyorum nasıl dökülüyor ona bile hayret ediyorum
hepimizde aynı sorun varmış desene ben bide çalıştığım için pek vaktim olmuyor her gün süpürmeye sağdan soldan görünce sinirim tepeme çıkıyor valla

Merhaba bir sey sormak istiyorum
13+4 hamileyim iki haftadir belim cok agriyordu simdi de karnimin alt tarafina ara ara sanci giriyor hemen geciyor cok agrili bi durum degil ama sizlerde de var mi sormak istedim..haftalar ilerledikce icimde garip seyler oluyo sanki daha gergin ve ici doku bi karnim var gibi..anlatamiyorum ki..benim gibi sancı ya da krampı olanlar varsa paylasirsaniz sevinirim

yok canim demir hapi etkilemiyor o iyi gelir cunku sac dokulmesinin en buyuk nedeni vucuttaki demir eksikligi, bu donemde dde fazla eksigimiz oldugundan dokuluyo ama demir hapi ile dengeye girer biraz.

Merhaba arkadaşlar,
Hiç bir yazdığınızı okuyamadım. Çok çok yoğunum. Muhtemelen önümüzdeki 9 gün böyle, gece-gündüz çalışacağım. Bir ihalem var, sonra rahata ererim (insallah)

Sizleri okuyamadım ama sizden yardım isteyeceğim. İkili test sonucum çıkmış. Doktorum sorun yok dedi. Eğer doğru not alabildiysem 1/1000 bir değermiş, 1/2600 başka bir değer. Ne demek bunlar?

Teşekkür ederim.

yok canim demir hapi etkilemiyor o iyi gelir cunku sac dokulmesinin en buyuk nedeni vucuttaki demir eksikligi, bu donemde dde fazla eksigimiz oldugundan dokuluyo ama demir hapi ile dengeye girer biraz.
bunu öğrendiğim iyi oldu valla kontrole gidene kadar bekleyeyim baktım yine devam ediyor doktora danışırım artık

canım senin değerlerin kaç çıkmıştı peki? Yazaran seinirim benimki alt : 78 çıktı ..banada aynısını söylemişti dr.dahiliye muhakkak git demişti.benim birde tiroitimede baktırmam lazım tedavi görüyorum bakalım o düştü mü acaba..

hemen yanıt vereyım..
bebegının down sendromlu olma ıhtımalı 2600 de 1 demek.
300 de 1 ın altı rıske gırıyor..
gozun aydın demek

aminnn gülüm ama ben bişey yemiyorum içim almıyo besleyemiyorum bebişimi baksana boyu bile 4,7cm çıktı 11+6da napcam ben yaaaa
canım,bebeğin için yemen şart.kusuyorum deyip bırakma sakınn bende ilk başları çok kötüydm bişiy yiyemiyordum kusmaktan..inatla yedim,,iştahın daha fazla kapatmadan yemene bak ki bu haftaların daha önemli..yumurta ye hergün birde muz..bebişin büyümesini sağlıyormuş..
erkek bebeğin hayırlı olsun....annesine babasına hayırlı mert dürüst bir evlat olsun.....sanada söyleyeyim romantik,duygusal,kadın halinden anlatan bir erkek olsun
ayyy canımm aminn inşallahhh..ne güzel dua bu böyle ))

hayatım,bende hap yutamayanlardnım..hemde küçücük hapları bile..eleviti bir güzel çiğniyorum ben :)) dilim simsiyah oluyor sadece :) napiim başka türlü içememm fobim var..şimdi de demir ilacı verdi dr.gynoferon aynısından napcam bilmiyorum bunuda çiğnicem artık çok acıymış eczacı öyle dedi ( sıvı varsa benim içinde harika olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…