hoş geldin canım benimde aklım sendeydi bişi yazmıyor ne oldu acaba diye:18::18:
ayyy kızlar ben biraz cahilimde şu marketlerde satılan kavurmalar varya onlar çiğ et diyemi geçiyor yenilebilir mi yani canım kavurma çekti ya hep tuzlu hep tuzlu ,tatlıyı kendimi zorluyarak yiyorum resmen kan şekerim düşmesin diye
maşallah gülüm allah nazarlardan saklasın ikinizideCrl boy oluyo gülüm maşallah 10. Haftada 32 mm baya uzun boylu olcak senin bebiş
aaaaa onlardan yeme gülüm ya hamile kaldı kalalı sürekli kavurma et et et yiyorum ama bildiğin bi kasaptan al neler var hrkez güvenilir değil ki mikrop kaparsın kendin güzelce kavur bence gülüm hem daha güzel olurayyy kızlar ben biraz cahilimde şu marketlerde satılan kavurmalar varya onlar çiğ et diyemi geçiyor yenilebilir mi yani canım kavurma çekti ya hep tuzlu hep tuzlu ,tatlıyı kendimi zorluyarak yiyorum resmen kan şekerim düşmesin diye
hmmm öyleyse normal benimde 11+6 da 4,7 mm çıktıulrason 10 haftalık dedide benim bebeiş normalde 12. Haftaya yaklaşıyor olması lazım
peki az önce sormayı unuttum kaç kilo ile hamile kaldın ve şu anki kilon kaçmaşallahım var gözüm dönmüş gibi...bakıyorum eşim yemiyor çekiyorum önünden kucağıma alıyorum yiyorum bana kalmaz diyene yapıcam ben böyle ya
canım ben ev taşıdım işte halaaa üzerimde yorgunluk var ufak-tefek yerleşmelerde canım istedikçe yapıyommmŞİFACIM HOŞBULDUM CANIM NASILSIN NE VAR NE YOK ?
HOŞBULDUM BEBEĞİM.aLLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNÜLMEK NE GÜZEL.ÇOK ŞÜKÜR İYYİM AMA DÜN DÖNERKEN 3 SAAT KADAR UYUMUSTUM ARKA KOLTUKTA SALLAMIS HERALDE ARABA.EVE GELDİM 2-3 DK DURDUM CIKARMAYA KOŞTUM.ALLAHTAN EVE GELİNCE OLDU ARABADA FİLAN OLSA BAYA REZİL OLURDUM. ÖĞLEN DE YEMEK YEMİŞTİK HİÇÇÇ BİŞEY KALMADI İÇİMDE HEPSİ GİTTİ İLK DEFA BÖYLE YEMEK CIKARDIM COCUKKENDE SEVMEZDİM ZATEN BÖYLE KUSMAYI BURNUMA FİLAN GELİYOR PİS PİS KOKUYOR.COK ZORLANDIM.EŞİM DE PENİKLEDİ DOKTORA GİDELİM DEDİ AMA GİTMEDİM DOKTOR NAPICAK SANKİ DEMİ.NEYSE SİZİNDE MİDENİZİ BULANDIRMAYIM.GECE DE O ZORLUKLA UYUDUM SABAH HALA MİDEM BULANIYORDU ŞİMDİ DE HALA KÖTÜ Bİ HİS VAR İÇİMDE.İNŞ. BURDA BİŞEY OLMAZ.
SEN NASILSIN NE VAR NE YOK NASIL GECTİ BAYRAM ?
peki az önce sormayı unuttum kaç kilo ile hamile kaldın ve şu anki kilon kaçyediklerin sana mı bebişe mi yarıyor acıkan doymam zanneder misali ye tatlım eşinin önünden de al ye afiyet olsun iştah varken yemek lazım
canım ben ev taşıdım işte halaaa üzerimde yorgunluk var ufak-tefek yerleşmelerde canım istedikçe yapıyommmonun dışında genelde yatıyorum ben tatlım fazla ayakta kalamıyorum bebişler için katlanıcaz Rabbim beterinden korusun sende ufak-tefek kırılmalar yaşamışsın k.v. ye filan halaaa kafana takma sakın boşverrrr hamişlik duygusallığından deyip takma kafaya hatırlama tekrar tekrar bebişine odaklan küçük anne
bencede ya özpolatcığım kendin pişir kendin yeaaaaa onlardan yeme gülüm ya hamile kaldı kalalı sürekli kavurma et et et yiyorum ama bildiğin bi kasaptan al neler var hrkez güvenilir değil ki mikrop kaparsın kendin güzelce kavur bence gülüm hem daha güzel olur
şu marketlerde hani açık reyonda oluyor kocaman dilimliyolar yuvarlak hani onlardan bahsediyorsan ünlü markaların oluyor onlar kurutulmuş etten yapıyorlar diye biliyorum. tam esasını bilmiyorum ama reyonlarlarda satılan kapalı paket dilimli satılanlarıda var. ebn hiç tavada eritmeden kahvaltıda yiyoruz biz onu hamile olduğum sürece hiç almadım ama canın çektiyce az bişi kestir hevesin gitsin bari. aklın kalırsa iyi olmaz.ayyy kızlar ben biraz cahilimde şu marketlerde satılan kavurmalar varya onlar çiğ et diyemi geçiyor yenilebilir mi yani canım kavurma çekti ya hep tuzlu hep tuzlu ,tatlıyı kendimi zorluyarak yiyorum resmen kan şekerim düşmesin diye
ŞİFACIM HOŞBULDUM CANIM NASILSIN NE VAR NE YOK ?
HOŞBULDUM BEBEĞİM.aLLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNÜLMEK NE GÜZEL.ÇOK ŞÜKÜR İYYİM AMA DÜN DÖNERKEN 3 SAAT KADAR UYUMUSTUM ARKA KOLTUKTA SALLAMIS HERALDE ARABA.EVE GELDİM 2-3 DK DURDUM CIKARMAYA KOŞTUM.ALLAHTAN EVE GELİNCE OLDU ARABADA FİLAN OLSA BAYA REZİL OLURDUM. ÖĞLEN DE YEMEK YEMİŞTİK HİÇÇÇ BİŞEY KALMADI İÇİMDE HEPSİ GİTTİ İLK DEFA BÖYLE YEMEK CIKARDIM COCUKKENDE SEVMEZDİM ZATEN BÖYLE KUSMAYI BURNUMA FİLAN GELİYOR PİS PİS KOKUYOR.COK ZORLANDIM.EŞİM DE PENİKLEDİ DOKTORA GİDELİM DEDİ AMA GİTMEDİM DOKTOR NAPICAK SANKİ DEMİ.NEYSE SİZİNDE MİDENİZİ BULANDIRMAYIM.GECE DE O ZORLUKLA UYUDUM SABAH HALA MİDEM BULANIYORDU ŞİMDİ DE HALA KÖTÜ Bİ HİS VAR İÇİMDE.İNŞ. BURDA BİŞEY OLMAZ.
SEN NASILSIN NE VAR NE YOK NASIL GECTİ BAYRAM ?
oyy benim can arkadaşım gelmiş hoş gelmişşifam valla çok mrk ettm seni msj attm kutun doluydu gtmedi msj ... ii olmanza sevndm cnmm bnmm
ev taşımıssın güle güle otur cnm yat yat dnlen yorulmşsndr şimdi dnlenme zamanı cnmmm
şifacım aynen öyle valla markete talip oldum ama zaten canım markettekini istedi yaa kocama söylimde akşama getirsin zaten öle her kavurmayı yemem sadece coşkun olucak markasıevinin yakınlarında kavurma yiyebileceğin lokanta v.s. yok sanırım ki markete talip oldunvalla ben almadım tatmadım daha önce bilmem ki çiğmidir :26: ne çekiyosa yemek lazım afiyet olsun temin etmek nasip olsun yarasın bebişlere
bir deniyim akşama hey allahım ya evde bir sürü yemek var kavurma die tutturmuşumbence onu tavaya koyuyorsun ısındıkça çözünüyor,sıkıştırılmış gibi duruyor....ama sadece tahmin
canım ben çiğ et kokusuna gelemiyorum direk öğğğ annemi aradım söyledim bana yaparmısın dieaaaaa onlardan yeme gülüm ya hamile kaldı kalalı sürekli kavurma et et et yiyorum ama bildiğin bi kasaptan al neler var hrkez güvenilir değil ki mikrop kaparsın kendin güzelce kavur bence gülüm hem daha güzel olur
oyy benim can arkadaşım gelmiş hoş gelmişaynen tatlım pc yi açtığımda özel mesaj kutum dolmuştu yeni boşalttım çok sağol tatlım aynen şimdi dinlenme zamanı yata-yata büyüyoz bebişle işte sen nasılsın nasıl gidiyor varmı tatlı şikayetler
ayyy kızlar ben biraz cahilimde şu marketlerde satılan kavurmalar varya onlar çiğ et diyemi geçiyor yenilebilir mi yani canım kavurma çekti ya hep tuzlu hep tuzlu ,tatlıyı kendimi zorluyarak yiyorum resmen kan şekerim düşmesin diye
Kayraa canım msjımı görürsen bi bak ay kafayı yiycem kımıldamıyo sıpa hiç
peki az önce sormayı unuttum kaç kilo ile hamile kaldın ve şu anki kilon kaçyediklerin sana mı bebişe mi yarıyor acıkan doymam zanneder misali ye tatlım eşinin önünden de al ye afiyet olsun iştah varken yemek lazım
canım ben ev taşıdım işte halaaa üzerimde yorgunluk var ufak-tefek yerleşmelerde canım istedikçe yapıyommmonun dışında genelde yatıyorum ben tatlım fazla ayakta kalamıyorum bebişler için katlanıcaz Rabbim beterinden korusun sende ufak-tefek kırılmalar yaşamışsın k.v. ye filan halaaa kafana takma sakın boşverrrr hamişlik duygusallığından deyip takma kafaya hatırlama tekrar tekrar bebişine odaklan küçük anne
SELAMMMMMKIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ TEKME ATIP DURUYODU AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK
12. haftaya girmiş bulunuyosun canım
canım eltimle ve kaynanamla:) görümcem olsa bi ağırlık olur yani bu kadar vıcık vıcık olmaz herşey die düşünüyorum çünkü arada eşim var,ama elti öyle değil işte ister istemez bir uyuşmazlık oluyor bizimkisi cin gibi adam çarpıyor, her lafına susuyorum çünkü cevap verdikçe farkettim ki kafasında kuruyor hee demekki sen böyle düşünüyodun die konuşuyor dedim allah ıslah etsin özlem sus dedim kendime:))çok nadir görüyorum burnumun dibinde oturuyor...olaylara karşı yaklaşımım sakin ve uzak dır zaten susarım ama yüzümle herşeyi anlatırım buda yetiyor zaten dün eşim geldi benden özür diledi seni seviyorum dedi bitti gitti :)sakin iken de çok konuştum tamam diyor çocuk gibi sonra tekrar yapıyor yoruldum artık birşeyleri ona izah etmekten bende dün söyledim sen böyle yaparak tek beni değil karnımdaki bebeğimizide etkiliyosun kendine çeki düzen ver dedim veremiyorsan da beni kendi halime bırak 6 ayım kalmış rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum dedim sustu...kaynanamda dün yaşanandan dolayı üzüntüm geçsin die bebek battaniyesi almış kadında arada kalmış aslında arada anasınada böyle yapıyor
kızlar kızlar herkese kucak dolusu sevgiler selamlar
ben dün aksam döndüm memleketten.
bayramı yaptık 2-3 günde bayram sonrası tatili yaptık geldik.
orda hersey iyi güzeldi.
ufak tefek kaynanama ve kayınbabama kırgınlıklarım oldu
eşimin akrabalaıyla zaman gecirdik gezdik dolastık vs.
ben iyiyim bebeğimi cok merak ediyorum.
memlekette görmek için hastaneye gittim ama orda da ayrıca sinir oldum 1 saat sıra bekledim ama ultrason doktoru ayrıymıs orda ve o da tatildeymiş göremedim yani.kadın dogumcu da uzun yol bişey yapmaz bebeğe filan dedi.
sizlerde ne var ne yok cinsiyet öğrenen cok mu az gecmişe göz atayım ben öpüyorum herkesii
evet o boyu oluyor canim. ayyy cok heyecanli oluyor dimi. ben doktorun yaninda aglamadim, disari cikar cikmaz hickira hickira agladim esimin odu kopmustuEki Görüntüle 496774 Eki Görüntüle 496775
tünaydın kızlar dün akşam kayınvalidemde kaldım kızımı sabah orada bırakıp sabah 8de aç karnına hastaneye gittim. oturdum hemen beni çağırdılar. kilom 65.1 çıktı evde 66dıydı. hala kilo yok. bebek gayet sağlıklı kalp atışlarını görünce çok heyecanlandım hiçbirşey soramadım hepsi aklımdan uçççççççççtuuuuuuuuuuu gitttiiiiiiii folbiolum zaten vardı elevit ve santafer demir hapı başlıyoruz. bebek 11 haftalıken hatta burada sanırım yarın 12 hafta görünecek doktor 10 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel ikili testini falan hepsini yapalım dedi. yağlı yeme dedi. bide kızlar CRL 32mm görünüyor boymuydu bu ? grmı yazıyormu bu ultrasonlarda 2. hamileliğim olduğu halde unutmuşumbenden bu kadar karnımın altına altına acayip kıramplar giriyor gaz sıkışması sanırım gece ölüyorum sandım. cemrenurda karnıma bir tekme koydu neyse muayenem bu güneydi.
hmmm öyleyse normal benimde 11+6 da 4,7 mm çıktı
rose21; cinsiyet tahminin tuttu arkadaşım :))))
selamlar.. ruh halim çöktü resmen yaa.. dila beni mahvetti.. sabahlara kadar uyumadı agladı sürekli.. o ağladıkça kafayı yiyecek gibi oldum bende aglıyacaktım
dün akşama kadar diloşu yürüttük.. akşam bile aldım dışarı çıktım elimden tutun yürütün diyor.. bizim burada bayır..bırak aşagıya gidecem diyor gece gece.. haşetimi çıkardı kendisininde bacakları agrıdı sabaha kadar ne o uyudu nede ben..
aklımda bebekte sürekli, hareketlerini hissetmiyorum cumartesinden beri:44: çikolatada yedim ya ı ıhhh yok kıpırtı falan