- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
İyi ki bişey sorduk ha!! Siz napiyosunuz burda??amaç ne??kendime hamile elbisesi aldim oyyy guluumm ben de aldim,amaann ben almadim ama ben de bebek arabasi alcam muhabbeti mi yapiliyo burda daha ilk uc ayi bile doldurmadan?? Yoksa bi kac kisi bir araya gelip arkadas olmus birbirlerini pofpoflaya pofpoflaya sadece birbirleriyle mi ilgileniyo??amaç ne yani ben anlamadim??biri bisey yazmis 3 gun cevap verilmemis..madem boyle bi baslik actiniz sacma sapan muhabbetler yapmak yerine birbirinizin derdini,sıkıntısını paylasin..burda biraz da bilgi paylasin.. Genel konuştum,herkesi itham etmiyorum..ne acaip bi sayfa burasi ya!!
Kimse çıkıp a sana soylemiyo mu canim o kadarcık bebegin kipirdadigini hissedemezsin!!!Ayy yoksa bunun yerine soyle mi demeliydim "sen harika bi HAMİŞSİN canim bebegin fe ne guzel kipirdamis"
heyyy kendine gell bir sarsıl ne oluyor? iyimisin ?burda çoğu kişinin ilk heyecanı canımm ilk üç ay olması gerekmez bebek arabası,beşik vs.konuşulmasının..ilk gün olsada konuşulurr seni rahatsız eden nee ?? senin için önemli değil demekki,kaçıncı bebeğin 4-5 filan mı? :))) ayy canımm kusura bakmaa biz okadar olamadıkk ilklerdeyiz henüz birkaç taneden sonra belki hevesimiz kalmazzayrıca sana cevapta verilmişş yaptığın çok ayıp