2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tsemavi ; aaaaa inanmıyorum tam şimdi seni soracaktım online oldunnn kızzz ne kadar uzun bir tatildeydin hoşgeldin :)))

kızlar ben birşey sormak istiyorum belki bilgi sahibisiniz die ama canınız çeker die üzülürüm die soramıyorum

selamlar.. ruh halim çöktü resmen yaa.. dila beni mahvetti.. sabahlara kadar uyumadı agladı sürekli.. o ağladıkça kafayı yiyecek gibi oldum bende aglıyacaktım

dün akşama kadar diloşu yürüttük.. akşam bile aldım dışarı çıktım elimden tutun yürütün diyor.. bizim burada bayır..bırak aşagıya gidecem diyor gece gece.. haşetimi çıkardı kendisininde bacakları agrıdı sabaha kadar ne o uyudu nede ben..

aklımda bebekte sürekli, hareketlerini hissetmiyorum cumartesinden beri:44: çikolatada yedim ya ı ıhhh yok kıpırtı falan

BENGİSU arkadaşım mesajlarına baktım yeksik bilgilerin var tam yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
tsemavi ; aaaaa inanmıyorum tam şimdi seni soracaktım online oldunnn kızzz ne kadar uzun bir tatildeydin hoşgeldin :)))

canım benimmmmm hoşbuldum.biraz uzun oldu ama yol uzun bi de düğünümüz vardı zaten izni de zar zor aldım :)
seninde gözün aydınn oğluşun olcak demek.Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin gülüm

bişey sorcam hepinize !!!!!!
memleketteyken bi abla bana şey dedi. çıklığın(hamilelik belirtisi gibi bişey heralde) cıkmıs dedi.tuhafıma gitti
alnımda oval bi leke olusmus leke gibi değilde hafif koyuluk gibi sarılık gibi bi renk çökmüş.
ve burnumun etrafında hafif çillenmeler oluştu.çirkinleşmeyle güzelleşme arası bişey yaşıyorum :)
sizlerde de oldu mu böyle seyler ?

kızlar ben birşey sormak istiyorum belki bilgi sahibisiniz die ama canınız çeker die üzülürüm die soramıyorum

haydi sor sor....nasılsa benim canım herşeyi çekiyor farketmez birşeyi hatırlatmana ve kafama sokmana gerek yok....dün 4 çeşit yemek yaptım,akşam canım bişey istedi yaptım yetmedi bi daha yaptım bu kez abartmışım,eşime hamile kadını mutfağa sokarsan böyle olur ocağına incir ağacı diker diyorum.....gözüm doymuyor

tamamen bitmedi ya ufak-tefekler var onlarıda paşa gönlüm istedikçe yapıyommm oh maşallah sağlıkla gelsin oğluşun

sor beee sanki sen yazmazan tv de pc de yemek v.s. görmüyoruz :2:

kızlar ben kaçar sağlıkocağına gidip ilaç yazdırmam lazım görüşürüz
güle güle tatlım hadi kolay gelsin şifa olsun ilacın

tatlım benim geçmiş olsun Diloşuna inşallah bugün daha iyidir toparlanmıştır ya hareket dediğin göz seyirmesi gibimi ya bende bikaç gündür hissetmiyorum :44::18: hayırdır inşallah

tsemavi tatlım hoş geldin

tünaydın kızlar dün akşam kayınvalidemde kaldım kızımı sabah orada bırakıp sabah 8de aç karnına hastaneye gittim. oturdum hemen beni çağırdılar. kilom 65.1 çıktı evde 66dıydı. hala kilo yok. bebek gayet sağlıklı kalp atışlarını görünce çok heyecanlandım hiçbirşey soramadım hepsi aklımdan uçççççççççtuuuuuuuuuuu gitttiiiiiiii folbiolum zaten vardı elevit ve santafer demir hapı başlıyoruz. bebek 11 haftalıken hatta burada sanırım yarın 12 hafta görünecek doktor 10 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel ikili testini falan hepsini yapalım dedi. yağlı yeme dedi. bide kızlar CRL 32mm görünüyor boymuydu bu ? grmı yazıyormu bu ultrasonlarda 2. hamileliğim olduğu halde unutmuşum benden bu kadar karnımın altına altına acayip kıramplar giriyor gaz sıkışması sanırım gece ölüyorum sandım. cemrenurda karnıma bir tekme koydu neyse muayenem bu güneydi.

off yaa benim durum karışık iştahımı zorluyom yoksa bulantı-kusma bayağı bayağı soğutuyor beni mutfaktan ama gün içinde midem çok kaznıyor mutlaka az da olsa atıştırma yapıyorum anlamadım ki iştahım açıkmı kapalı mı afiyet olsun tatlım sana da bebişede yarasın

hoş geldin canım benimde aklım sendeydi bişi yazmıyor ne oldu acaba diye:18::18:

herkez çok merak etti özpolatın soracağı şeyi bende çok merak ettim HAYDİ SORRRR SORRRRR ZOR OLMASIN AMA

tünaydın tatlım hoş geldin maşallah bebişinin fotosunu eklemişsin ellerine sağlık bu fotolardan ultrason topiğimizede ekleniyor mu yoksa burdamı kalıyor :2: neyse bi şekilde yeğenlerimizi görebiliyoruz :13: ya bende anlamıyorum bende cevaplayanlardan öğreneyim bu arada karına hafif diyeyim tekme yemişsin geçmiş olsun son olsun inşallah kolay değil 2 bebişle uğraşmak gerçi 2. göbişte ama nazları biz annelerine yetebiliyo

ayyy kızlar ben biraz cahilimde şu marketlerde satılan kavurmalar varya onlar çiğ et diyemi geçiyor yenilebilir mi yani canım kavurma çekti ya hep tuzlu hep tuzlu ,tatlıyı kendimi zorluyarak yiyorum resmen kan şekerim düşmesin diye

maşallah gülüm allah nazarlardan saklasın ikinizide crl boy oluyo gülüm maşallah 10. haftada 32 mm baya uzun boylu olcak senin bebiş

evinin yakınlarında kavurma yiyebileceğin lokanta v.s. yok sanırım ki markete talip oldun valla ben almadım tatmadım daha önce bilmem ki çiğmidir :26: ne çekiyosa yemek lazım afiyet olsun temin etmek nasip olsun yarasın bebişlere

maşallahım var gözüm dönmüş gibi...bakıyorum eşim yemiyor çekiyorum önünden kucağıma alıyorum yiyorum bana kalmaz diye ne yapıcam ben böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…