tweety canım nasılsın özledim senimaşallah cinsiyette öğrenilmiş sağlıkla gelsin inşallah
Saol canımsın bizlerde seni özledik seninde işler bitti artık buralardasın anlaşılanEvet şekerim Allahın izniyle oğlumuz olacak inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende katılıyorum. beş aydan evvel pek bişi alınmamalı bence.hayırlı olsun canım hoşgeldin.daha çok erken alışveriş için be canım..ilk don al bebeğine donansın.sonra 0-3 ay grubundan başla ama çok alma çok hızlı uzuyorlarçççbol bol çıtçıtlı bady al birde çoraplar:)))liste veririm ben sana[/
ben 13 haftalık hamileyim bütün arkadaslarım bebeklerinin cinsiyetini 12.haftada öğrendi ...benim doktorum ise inatla belli olmuyor henüz dedi...bende başka doktora gittim erkeğe benzettiğini söyledi....doktor yanılmışmıdır kızlar... erkek bebek eşyaları alacağım çünkü....bu arada bu haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenen başka arkadaşlar varsa yazabilirlermi :)
herkesin değişir canım ya bende ilk hamileliğimde hiç hissetmemiştim son aylara kadar. belkide kayranın dediği gibi tecrübeli olmaktan kaynaklanıyor.Kızlar yazdıklarınızı okuyorumda bebeğinin hareketlerini hissedenler var.ben bugune kadar hiç ama hiç birşey hissetmedim.normalmidir acep.bende istiyorum
selamlar.. ruh halim çöktü resmen yaa.. dila beni mahvetti.. sabahlara kadar uyumadı agladı sürekli.. o ağladıkça kafayı yiyecek gibi oldum bende aglıyacaktım
dün akşama kadar diloşu yürüttük.. akşam bile aldım dışarı çıktım elimden tutun yürütün diyor.. bizim burada bayır..bırak aşagıya gidecem diyor gece gece.. haşetimi çıkardı kendisininde bacakları agrıdı sabaha kadar ne o uyudu nede ben..
aklımda bebekte sürekli, hareketlerini hissetmiyorum cumartesinden beri:44: çikolatada yedim ya ı ıhhh yok kıpırtı falan
BENGİSU arkadaşım mesajlarına baktım yeksik bilgilerin var tam yazarsan sevinirim
cinsiyet için özele gidecektin biran önce gidebilsende keşke aklında şüphe kalmasa insan kafasına bişiyi düşürdümü aklı orada kalıyor:18:
tsemavi ; aaaaa inanmıyorum tam şimdi seni soracaktım online oldunnn kızzz ne kadar uzun bir tatildeydin hoşgeldin :)))
kızlar ben birşey sormak istiyorum belki bilgi sahibisiniz die ama canınız çeker die üzülürüm die soramıyorum
tamamen bitmedi ya ufak-tefekler var onlarıda paşa gönlüm istedikçe yapıyommmSaol canımsın bizlerde seni özledik seninde işler bitti artık buralardasın anlaşılanEvet şekerim Allahın izniyle oğlumuz olacak inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
sor beee sanki sen yazmazan tv de pc de yemek v.s. görmüyoruz :2:kızlar ben birşey sormak istiyorum belki bilgi sahibisiniz die ama canınız çeker die üzülürüm die soramıyorum
güle güle tatlım hadi kolay gelsin şifa olsun ilacınkızlar ben kaçar sağlıkocağına gidip ilaç yazdırmam lazım görüşürüz
tatlım benim geçmiş olsun Diloşuna inşallah bugün daha iyidir toparlanmıştırselamlar.. ruh halim çöktü resmen yaa.. dila beni mahvetti.. sabahlara kadar uyumadı agladı sürekli.. o ağladıkça kafayı yiyecek gibi oldum bende aglıyacaktım
dün akşama kadar diloşu yürüttük.. akşam bile aldım dışarı çıktım elimden tutun yürütün diyor.. bizim burada bayır..bırak aşagıya gidecem diyor gece gece.. haşetimi çıkardı kendisininde bacakları agrıdı sabaha kadar ne o uyudu nede ben..
aklımda bebekte sürekli, hareketlerini hissetmiyorum cumartesinden beri:44: çikolatada yedim ya ı ıhhh yok kıpırtı falan
BENGİSU arkadaşım mesajlarına baktım yeksik bilgilerin var tam yazarsan sevinirim
off yaa benim durum karışık iştahımı zorluyom yoksa bulantı-kusma bayağı bayağı soğutuyor beni mutfaktanhaydi sor sor....nasılsa benim canım herşeyi çekiyor farketmez birşeyi hatırlatmana ve kafama sokmana gerek yok....dün 4 çeşit yemek yaptım,akşam canım bişey istedi yaptım yetmedi bi daha yaptım bu kez abartmışım,eşime hamile kadını mutfağa sokarsan böyle olur ocağına incir ağacı diker diyorum.....gözüm doymuyor
canım benimmmmm hoşbuldum.biraz uzun oldu ama yol uzun bi de düğünümüz vardı zaten izni de zar zor aldım :)
seninde gözün aydınn oğluşun olcak demek.Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin gülüm
bişey sorcam hepinize !!!!!!
memleketteyken bi abla bana şey dedi. çıklığın(hamilelik belirtisi gibi bişey heralde) cıkmıs dedi.tuhafıma gitti
alnımda oval bi leke olusmus leke gibi değilde hafif koyuluk gibi sarılık gibi bi renk çökmüş.
ve burnumun etrafında hafif çillenmeler oluştu.çirkinleşmeyle güzelleşme arası bişey yaşıyorum :)
sizlerde de oldu mu böyle seyler ?
ayyyy gülüm ne çekti canın merak ettim vallakızlar ben birşey sormak istiyorum belki bilgi sahibisiniz die ama canınız çeker die üzülürüm die soramıyorum
tünaydın tatlım hoş geldin maşallah bebişinin fotosunu eklemişsin ellerine sağlıkEki Görüntüle 496774 Eki Görüntüle 496775
tünaydın kızlar dün akşam kayınvalidemde kaldım kızımı sabah orada bırakıp sabah 8de aç karnına hastaneye gittim. oturdum hemen beni çağırdılar. kilom 65.1 çıktı evde 66dıydı. hala kilo yok. bebek gayet sağlıklı kalp atışlarını görünce çok heyecanlandım hiçbirşey soramadım hepsi aklımdan uçççççççççtuuuuuuuuuuu gitttiiiiiiii folbiolum zaten vardı elevit ve santafer demir hapı başlıyoruz. bebek 11 haftalıken hatta burada sanırım yarın 12 hafta görünecek doktor 10 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel ikili testini falan hepsini yapalım dedi. yağlı yeme dedi. bide kızlar CRL 32mm görünüyor boymuydu bu ? grmı yazıyormu bu ultrasonlarda 2. hamileliğim olduğu halde unutmuşumbenden bu kadar karnımın altına altına acayip kıramplar giriyor gaz sıkışması sanırım gece ölüyorum sandım. cemrenurda karnıma bir tekme koydu neyse muayenem bu güneydi.
haydi sor sor....nasılsa benim canım herşeyi çekiyor farketmez birşeyi hatırlatmana ve kafama sokmana gerek yok....dün 4 çeşit yemek yaptım,akşam canım bişey istedi yaptım yetmedi bi daha yaptım bu kez abartmışım,eşime hamile kadını mutfağa sokarsan böyle olur ocağına incir ağacı diker diyorum.....gözüm doymuyor
tamamen bitmedi ya ufak-tefekler var onlarıda paşa gönlüm istedikçe yapıyommmoh maşallah sağlıkla gelsin oğluşun
sor beee sanki sen yazmazan tv de pc de yemek v.s. görmüyoruz :2:
güle güle tatlım hadi kolay gelsin şifa olsun ilacın
tatlım benim geçmiş olsun Diloşuna inşallah bugün daha iyidir toparlanmıştırya hareket dediğin göz seyirmesi gibimi ya bende bikaç gündür hissetmiyorum :44::18: hayırdır inşallah
tsemavi tatlım hoş geldin
maşallah gülüm allah nazarlardan saklasın ikinizideEki Görüntüle 496774 Eki Görüntüle 496775
tünaydın kızlar dün akşam kayınvalidemde kaldım kızımı sabah orada bırakıp sabah 8de aç karnına hastaneye gittim. oturdum hemen beni çağırdılar. kilom 65.1 çıktı evde 66dıydı. hala kilo yok. bebek gayet sağlıklı kalp atışlarını görünce çok heyecanlandım hiçbirşey soramadım hepsi aklımdan uçççççççççtuuuuuuuuuuu gitttiiiiiiii folbiolum zaten vardı elevit ve santafer demir hapı başlıyoruz. bebek 11 haftalıken hatta burada sanırım yarın 12 hafta görünecek doktor 10 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel ikili testini falan hepsini yapalım dedi. yağlı yeme dedi. bide kızlar CRL 32mm görünüyor boymuydu bu ? grmı yazıyormu bu ultrasonlarda 2. hamileliğim olduğu halde unutmuşumbenden bu kadar karnımın altına altına acayip kıramplar giriyor gaz sıkışması sanırım gece ölüyorum sandım. cemrenurda karnıma bir tekme koydu neyse muayenem bu güneydi.
evinin yakınlarında kavurma yiyebileceğin lokanta v.s. yok sanırım ki markete talip oldunayyy kızlar ben biraz cahilimde şu marketlerde satılan kavurmalar varya onlar çiğ et diyemi geçiyor yenilebilir mi yani canım kavurma çekti ya hep tuzlu hep tuzlu ,tatlıyı kendimi zorluyarak yiyorum resmen kan şekerim düşmesin diye
off yaa benim durum karışık iştahımı zorluyom yoksa bulantı-kusma bayağı bayağı soğutuyor beni mutfaktanama gün içinde midem çok kaznıyor mutlaka az da olsa atıştırma yapıyorum anlamadım ki iştahım açıkmı kapalı mı afiyet olsun tatlım sana da bebişede yarasın