2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşallahh canımmm 3 haftaya kadar cıkcak sonuclarım allahtan hayırlısı insallahh temiz cıkarr..
tatlım geçmiş olsun demiycemm bile çünkü ben inanmıyorum o test sonucuna :KK19: lütfen sıkma tatlı canını bebişin gayet sağlıklı olara kucağına konacak :emir_bebek::nazar: ben sağlık ocağına kayıt yaptırdığımda ayda bir kontrole çağırıyor hemşire :KK34: bana 2. gidişimde dedi ki :nazar: 2 li test , 3 lü test gibi testlerin sonucu olmusuz çıksa bile hiçççç canını sıkma dedi :KK28: çünkü cihazdan kaynaklanan sonuçlar olabiliyor dedi çok önceden içimi rahatlatmıştı sağolsun :KK42: tatlım bence başka bi hastanede tekrar yaptırsan bak gerçekten farkı göreceksin :emir_bebek::nazar::KK19::KK19:

ibrahim tatlıses baba oluyormuş abowww
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ölmedi bu adam dirildi dirildi :KK30::KK30::KK30::KK30: ne diyelim Rabbim dilemiş hoş gelsin yeni bebiş :KK49::KK9::emir_bebek::nazar:

tatlım geçmiş olsun :KK5: sadece bulantı mı :KK25: yoksa :KK37: ay bendede mevcut :2: ben bilerek ilaç almıyorum zaten benim fmf ilacımı bırakmamam gerekiyor bu yüzden fazla ilaca yüklenmek istemiyorum :KK25: zor çok iyi bilirim :KK30: geçsin çabucak inşallah :KK16:

özpolat tatlım demekki neymiş :KK3: kadının fendi erkeği yendi :KK15::KK9: Rabbim göbişindeki meleğinin hatrına hanenize bol-bol husur-sağlık nasip etsin eşini Rabbim ıslah eylesin inşallah :nazar::KK31::KK16::KK16::KK16:

aynen canım elimi masaya öyle bir koydumki:KK1::KK1::KK1: amin canım hepimize inşaallah...

evet hemde 60. yaşta 6.kez ...

evet ya maşallah :nazar::KK1::KK1::KK1:

saol canım evet maleseff bozuk çıktı karaciğerim..ona henüz baktırmadım bu hafta içinde onada baktıracağım devlete çıkıcam onun için..aslında karaciğerde yapılacak bişiy yok dikkat etmem gerekiyor yağlı,tatlı,tuzlu,hamur işi yememeliyim..diyet hafif beslenmeliyim..:44:ben zaten tatlı yemem,çok yağlı yemem,hamur işi desen pek aram yok biraz tuzu seviyorum..doğuştan diyetliyim dee :))) rabbim korur inşallhhh:KK39:

bendede çıktı doktorum bi dahiliye uzmanına gitmelisin dedi geçen hfta tesadüfen bir arkadaşım aynı haftanede gastrologa gitmişti benimde sonuçları aldığım gündü gösterdik bu değerler bizim için yüksek değil dedi böyle kaldı bakalım hayırlısı inşallah önemli bişi çıkmaz sendede

ayşe ben 10+2 de öğrendim bebişimin cinsiyetini Antalyaya geldiğinde haber ver seni benim doktora götüreyim şekerim...
bu ayın 15.de gelcem gülüm nasipse ama perşembe gitcektim de doktorum cumartesi gel kesin olsun dedi bi gidelim bakalım da ne dicek müsait olursan görüşürüz inşallah:KK16:

günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..

canım benım ıns sonucların tertemız cıkıcaktır bnde bı msj yazmıstım ıkı gun once okumussundur belkı bnmde ense kalınlıgı 2.3 cıktı gercı anormal olan 3 un ustu degerlermıs ama bana buna cok yuksek geldı sonuclar pazartesı cıkıcakmıs hafta sonu agla agla harap ettım kendımı ama bu olcumler hatalı cıkabılıomus kaldı kı doktorun bana verdıgı usg de olcum 1.8 yazıo neye dayanarak 2.3 dedı haftaya sorabılıcem anca sakın ol dusunmemeye calıs bnde ole yapmaya calısıorum bnm kuzenımede % 90 down dedıler bebeklerı gayet saglıklı 2 yasında sımdı ...etrafımda boyle cok ınsan var ıcımızı ferah tutp sabırla beklemekten baska yapıcak hıcbısımız yok senı cok ıyı anlıorum ama sabır lutfen arkadasım sakın olmaya calıs hıc bısı cıkmıcak gorursun bazen bu amnıyosentezı tıcaret ıcın yaptıklarını dusunuorum maalesef:KK43: ense kalınlıgı olcumde kactı senın hatırlıomusun ?

kızlar bı sorum olucak doktorum bana gyno ferro sanol demır hapı ve elevıt verdı fakat bu haplar o kadar buyukkı bnm gıbı ılac ocemeyen bısı ıcın kabus gıbı sabah ne kadar zorlasamda demır hapının ıcemedım öğürerek cıkardım bunların sıvı olark oral sölüsyon seklınde mınık sıselerı varmsı baska markaların gunde bı tne ıcıosun bunlardan kullanan varmı?

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 10 ziyaretçi)

tweety_07, mihs, ayseeonur, minimini_bir, isinnkk, ozpolat, april_burcu, PORSELEN_BEBE birazönce 20 kişiydik maşallah topiğimize :))))

geçen sene ali kızılateşe gitmiştim öyle sürekli gittiğim bi yer yok burda gidiyorum ben doktora görümcem bayramda antalyada kaza yaptıda araba orda yeni sanayide 15.de arabayı almaya gelcez

anladım canım 2 mizde müsait olursak görüşürüz ozaman inşallah

hmm tamam canım ozaman kızına allah sağlık sıhhat versin inşallah tez zamanda gok geçmiş olsun sürmeliii :KK16::KK16: bendede oluyo o yaa solumda özelliklede çok yürüyünce fazla hareket yapınca falan oluyo o genelde :26: acaba bebek solda oluncamı ağrıyoki ora :26::26:

evet ya benim de solda hep agri..olabilir belki ordaki kaslar daha hassastir sol kisimlarimizin kontrolu zordur ya belki ondandir veya dolasim sistemi kalp uzantisi da solda ondan da hassas olabilir

günaydın anneler ve boyu en 5-12 cm.olan bebekleri :KK1:

ayın son haftası çok yoğun geçiyor şu haftayı atlatmak istiyorum...doktor net cinsiyet tahmini için 2 hafta sonra gel yada 1 ay sonra kontrolün için gel dedi...biz 1 ay sonraki kontrole gidicez....bir de benim plesentam aşağıdaymış dikkat et kendine sancı ve kanama yapabilir korkma dedi....ablamında öyleydi onunda doktoru bu avantaj rahat doğum yaparsın demiş ve ablam normal doğum yapmıştı.....
şimdi 1 ay bebikimi göremicem ama ilk gördüğümde kocaman olmuş olacak inşallah.....:emir_bebek:

benim de bir arkadasima boyle demisti doktor simdi 6.ayin icinde ve kanamasi olmustu cok az ona ragmen gayet rahat gecirdi cok su ic ve ayakta dikilme cok fazla ebahcim

günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..

icini ferah tut alinan parcadan sonucu bekle birsuru insan var ikilide kesin sorunlu olup dogumda normal olan bekle bakalim insallah guzel bi sonuc cikacak:)

kızlar kızlar herkese kucak dolusu sevgiler selamlar
ben dün aksam döndüm memleketten.
bayramı yaptık 2-3 günde bayram sonrası tatili yaptık geldik.
orda hersey iyi güzeldi.
ufak tefek kaynanama ve kayınbabama kırgınlıklarım oldu
eşimin akrabalaıyla zaman gecirdik gezdik dolastık vs.
ben iyiyim bebeğimi cok merak ediyorum.
memlekette görmek için hastaneye gittim ama orda da ayrıca sinir oldum 1 saat sıra bekledim ama ultrason doktoru ayrıymıs orda ve o da tatildeymiş göremedim yani.kadın dogumcu da uzun yol bişey yapmaz bebeğe filan dedi.

sizlerde ne var ne yok cinsiyet öğrenen cok mu az gecmişe göz atayım ben öpüyorum herkesii

ayşe ben 10+2 de öğrendim bebişimin cinsiyetini Antalyaya geldiğinde haber ver seni benim doktora götüreyim şekerim...
tweety canım nasılsın özledim seni :KK16: maşallah cinsiyette öğrenilmiş sağlıkla gelsin inşallah :emir_bebek::nazar::KK19:

aynen canım elimi masaya öyle bir koydumki:KK1::KK1::KK1: amin canım hepimize inşaallah...

evet ya maşallah :nazar::KK1::KK1::KK1:
süpersin tatlım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK54:

kızlar bı sorum olucak doktorum bana gyno ferro sanol demır hapı ve elevıt verdı fakat bu haplar o kadar buyukkı bnm gıbı ılac ocemeyen bısı ıcın kabus gıbı sabah ne kadar zorlasamda demır hapının ıcemedım öğürerek cıkardım bunların sıvı olark oral sölüsyon seklınde mınık sıselerı varmsı baska markaların gunde bı tne ıcıosun bunlardan kullanan varmı?
tatlım ben sadece elevit içiyorum bide fmf hastasıyım fmf ilacım var zor evet ilaç içmek :KK25: bence dr una bildir yada şimdilik büyük bi hap sanırım :2: kırmaya çalış yarım yarım peşpeşe içmeyi dene :KK34: şifa olsun inşallah :KK16:

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 10 ziyaretçi)

tweety_07, mihs, ayseeonur, minimini_bir, isinnkk, ozpolat, april_burcu, PORSELEN_BEBE birazönce 20 kişiydik maşallah topiğimize :))))
ben buralardayım :KK3::KK19:

X