- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
hadi hayırlı olsun bitanem darısı başımıza tam olarak kaçıncı haftada gördün ?
tatlım geçmiş olsun demiycemm bile çünkü ben inanmıyorum o test sonucunainşallahh canımmm 3 haftaya kadar cıkcak sonuclarım allahtan hayırlısı insallahh temiz cıkarr..
ibrahim tatlıses baba oluyormuş abowww
tatlım geçmiş olsunsadece bulantı mı yoksa ay bendede mevcut :2: ben bilerek ilaç almıyorum zaten benim fmf ilacımı bırakmamam gerekiyor bu yüzden fazla ilaca yüklenmek istemiyorum zor çok iyi bilirim geçsin çabucak inşallah
özpolat tatlım demekki neymişkadının fendi erkeği yendi Rabbim göbişindeki meleğinin hatrına hanenize bol-bol husur-sağlık nasip etsin eşini Rabbim ıslah eylesin inşallah
evet hemde 60. yaşta 6.kez ...
saol canım evet maleseff bozuk çıktı karaciğerim..ona henüz baktırmadım bu hafta içinde onada baktıracağım devlete çıkıcam onun için..aslında karaciğerde yapılacak bişiy yok dikkat etmem gerekiyor yağlı,tatlı,tuzlu,hamur işi yememeliyim..diyet hafif beslenmeliyim..:44:ben zaten tatlı yemem,çok yağlı yemem,hamur işi desen pek aram yok biraz tuzu seviyorum..doğuştan diyetliyim dee :))) rabbim korur inşallhhh
bu ayın 15.de gelcem gülüm nasipse ama perşembe gitcektim de doktorum cumartesi gel kesin olsun dedi bi gidelim bakalım da ne dicek müsait olursan görüşürüz inşallahayşe ben 10+2 de öğrendim bebişimin cinsiyetini Antalyaya geldiğinde haber ver seni benim doktora götüreyim şekerim...
günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..
bu ayın 15.de gelcem gülüm nasipse ama perşembe gitcektim de doktorum cumartesi gel kesin olsun dedi bi gidelim bakalım da ne dicek müsait olursan görüşürüz inşallah
uvvvv baya varmış doktorum cumartesi çağırdı beni o zaman tam 13+0 oluyorumSAOLASIN CANIM İNŞALLAHH14+4 ÜZ BUGÜN
geçen sene ali kızılateşe gitmiştim öyle sürekli gittiğim bi yer yok burda gidiyorum ben doktora görümcem bayramda antalyada kaza yaptıda araba orda yeni sanayide 15.de arabayı almaya gelcezsenin antalyada doktorun varmı ?kimmm?
geçen sene ali kızılateşe gitmiştim öyle sürekli gittiğim bi yer yok burda gidiyorum ben doktora görümcem bayramda antalyada kaza yaptıda araba orda yeni sanayide 15.de arabayı almaya gelcez
inşallah gülüm nasip olursa görüşürüanladım canım 2 mizde müsait olursak görüşürüz ozaman inşallah
hmm tamam canım ozaman kızına allah sağlık sıhhat versin inşallah tez zamanda gok geçmiş olsun sürmeliiibendede oluyo o yaa solumda özelliklede çok yürüyünce fazla hareket yapınca falan oluyo o genelde :26: acaba bebek solda oluncamı ağrıyoki ora :26::26:
günaydın anneler ve boyu en 5-12 cm.olan bebekleri
ayın son haftası çok yoğun geçiyor şu haftayı atlatmak istiyorum...doktor net cinsiyet tahmini için 2 hafta sonra gel yada 1 ay sonra kontrolün için gel dedi...biz 1 ay sonraki kontrole gidicez....bir de benim plesentam aşağıdaymış dikkat et kendine sancı ve kanama yapabilir korkma dedi....ablamında öyleydi onunda doktoru bu avantaj rahat doğum yaparsın demiş ve ablam normal doğum yapmıştı.....
şimdi 1 ay bebikimi göremicem ama ilk gördüğümde kocaman olmuş olacak inşallah.....
günaydın kızlar..2li tarama testim kötü cıktı ve gecen carsamba bebegin eşinden bi parça aldılar..tarama testinde yanılma payı var dedi ama bu yapılan testin sonucu %99.9 dogru cıkıyomus..allahtan hayırlısı insallah tertemiz cıkar sonuclar..allah korusun aksini düşünmek istemiyorum..
2 tane şey söyledim hangisi doğru :) 11 hafta mı bitmiş oluyor?
tweety canım nasılsın özledim seniayşe ben 10+2 de öğrendim bebişimin cinsiyetini Antalyaya geldiğinde haber ver seni benim doktora götüreyim şekerim...
süpersin tatlımaynen canım elimi masaya öyle bir koydumkiamin canım hepimize inşaallah...
evet ya maşallah
tatlım ben sadece elevit içiyorum bide fmf hastasıyım fmf ilacım var zor evet ilaç içmekkızlar bı sorum olucak doktorum bana gyno ferro sanol demır hapı ve elevıt verdı fakat bu haplar o kadar buyukkı bnm gıbı ılac ocemeyen bısı ıcın kabus gıbı sabah ne kadar zorlasamda demır hapının ıcemedım öğürerek cıkardım bunların sıvı olark oral sölüsyon seklınde mınık sıselerı varmsı baska markaların gunde bı tne ıcıosun bunlardan kullanan varmı?
ben buralardayımToplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 10 ziyaretçi)
tweety_07, mihs, ayseeonur, minimini_bir, isinnkk, ozpolat, april_burcu, PORSELEN_BEBE birazönce 20 kişiydik maşallah topiğimize :))))