ayyyh kusura bakma canım yaaa evet dedipin doğru 11 bitmiş 12 ye girmiş oluyorsun
çok sevindim tatlım maşallah cinsiyette netleşmiş sağlıkla gelsin bebişin inşallah maşallah maşallahSELAMMMMMKIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ TEKME ATIP DURUYODU AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK
aslında tiksinmedim ama geçsin artık yaaaa dediğin gibi tekmelerle hissedelim bebişlerimizi bulantı berbat bigeçmiş olsun aslında olmaması lazım bulantılarının bitmesi lazım tiksindin sanırım bişeyden bende dişlerimi fırçalayınca helak oluyorum yarım saat midemle boğuşuyorum bu ayda geçerse midemiz biter artık bebeklerimiz karnımızı tekmeleyerek gösterir kendini :)) bizde bu çektiklerimizi hemen unuturuz :)
Sürmeeli canımm artık benim erkek bebişim olacağını da ekleyebilirsin
12. haftaya girmiş bulunuyosun canımGünaydın kızlar, birşey sormak istiyorum,
Şimdi 11+0 olunca 11 haftam bitmiş mi oluyor, 12.haftaya girmiş oluyorum değil mi? Yoksa 10 hafta mı bitmiş oluyor?
özpolat, eşinle ilgili problemlerini okudum yalnız daha önceki yazdıklarından senin görümce ve kayınvalide probleminde var sanırım? eğer öyle ise kayınvalideninde seni korumasını yada oğluyla seninle iyi geçinmesi kendine çeki düzen vermesi gerektiğiyle ilgili bir konuşma yapmasını çok bekleyemeyiz sanırım şu an senin tek yapman gereken olaylar karşısında daha sakin olmak ..... eşinle sakin olduğu zamanlarda konuşmayı denesen bile dinleyecek bir karakete benzemiyor olsaydı birinin onu dürtmeden senin hamile olduğunu üzmemesi gerektiğini falan bilirdi .... Onuniçin şekerim ben ve bebeğim de kendini üzme, sakin ol Allah yardımcın olsun
günaydın cici mart anneleri ve sevimli bebişleri
çok sevindim tatlım maşallah cinsiyette netleşmiş sağlıkla gelsin bebişin inşallah maşallah maşallah
aminnn gülüm ama ben bişey yemiyorum içim almıyo besleyemiyorum bebişimi baksana boyu bile 4,7cm çıktı 11+6da napcam ben yaaaageçmiş olsun canım.üzme kendini.herşey yolundadır merak etme.allah hepimizin yardımcısı olsun
SELAMMMMMKIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ TEKME ATIP DURUYODU AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK
SELAMMMMMKIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ TEKME ATIP DURUYODU AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK
hadi hayırlı olsun bitanem darısı başımıza tam olarak kaçıncı haftada gördün ?SELAMMMMMKIZLAR GELDİM İŞİM ÇOK ÇABUK BİTTİ HEMEN SIRA BEKLEMEDEN GİRDİM RANDEVULU OLDUĞUM İÇİN..ŞÜKÜR BEBEİŞİM BÜYÜMÜŞŞ TEKME ATIP DURUYODU AMA BEN BİŞİY HİSSETMEDİM..MİNİĞİM YAA HAAA BU ARADAAA BEBEKK ERKEK KIZ GİBİ HİSSEDİYODUM HEP YANILDIM KÜÇÜK PİPİYİ GÖRDÜKK
Ne kusuru canım, cvp verdiğin için tşk ederim.
Diğer arkadaşın mesajını yeni gördüm. Arkadaşım hiç korkma 2li testle o kadar çok korkutulan tanıdığım varki, ben o yüzden 4 eylüldeki randevuma gayet soğukkanlı gideceğim, yengemede sıkıntı var dediler bi sürü test yaptılar, down sendromu felan dediler, ama çok şükür yiğenim şimdi 6 aylık. Yani sağlıcakla doğdu. İnşallah sende de sıkıntı yoktur.
tatlım geçmiş olsunaslında tiksinmedim ama geçsin artık yaaaa dediğin gibi tekmelerle hissedelim bebişlerimizi bulantı berbat bişi
ibrahim tatlıses baba oluyormuş abowww
gözünaydın canımmm yanlış hatırlamıyorsam senin di değilmi karaciğer fonksiyon testlerin yüksek çıkmıştı sonrasında ne yaptın gittinmi dahiliye ye?
hadi hayırlı olsun bitanem darısı başımıza tam olarak kaçıncı haftada gördün ?