Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenikullanıcı gecmiş olsun ayrıca kusma olayıda can sıkıcı..bizimki hasta olmasada kusuyor arabada o yüzden biliyorum bu durumu..biz pek evden cıkmıyoruz uzaklara gidemiyoruz
Geldim canım buradayım:)Herkes nerde papatya sen bukadar ara vermezdin
Geldim canım buradayım:)
Aslında yine her gün bakıyorum, ama yazamadim. Şubat tatiline gireceğiz ya yazılı ve notlarla uğraştım bu hafta.
İkizler tek meşgalem, bugün sınav görevim var, ordan gelince de çok yalın bir arkadaşımızın düğününe gideceğiz, ama korkuyorum dugunlerden. Çünkü eren de düğün fobisi var, orada bize bir şey olacağını sanıp sakinlesmeden ağlıyor, yazın bütün dugunlerden resmen koşarak kaçtım. Bu aksam aglamayacagina söz verdi bana. Ben de merak ediyorum bu düğün maceramizi.
Ben arada bakıyorum canım da işte kar kış burası çok soğuk bu sene hastalıklar da bitmiyor salgın var sonumuz Hayrola. .İyiki annelerimiz var öpüyorum iki canavarını da☺ resim bekleriz abi kardeş inkac gundur kimsecikler ugramamis. nasilsiniz kizlar. bz iki canavarla ugrasioruz. annem olmasa ustesinden gelemezdim heralde. ikisiyle birlikte cok zor oluyor
Merhaba kizlar cok cok uzun zaman oldu girmeyeli bu sayfaya
Ben lalam_o.v sifremi hatirlamadigim ve eski email adresimi kullanmadigim icin yeniden uye olmak durumunda kalmistim sonradan hatirladim ama yeni ile devam edeyim dedim :)
Tekrar hamileyim ve beklenen dogum tarihim 26 Mart 2017
Sanirim Mart ayi ugurlu ayim benim ♡
Masaltosum da kocaman oldu cok sukur