Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de yaptırmadık çok ihmal ettim aslında yaptırmak istiyorum sebepsizce öteledim nedense ihmal ettim aslında...Arkadaslar menenjit asısı yaptırmadık
biz dün saglık ocagında yaptır diye ısrar edldi. cok artmış hastalık cok riskli falan dedi hemşire...sizler doktor tavsiyesi aldınızmı son dönem?
Saolasın cnmSweet hayırlı olsun analı babalı büyüsün.
Çok şükür çok sevindim canımbiz de bugün eko çektirdik yani çektirebildik yazın 2 kere gidip çektirememiştik,bu sefer baştan mızmızlansa da ikna oldu durdu ,rutin kontrollere devam yeni bi durum yok 8 ay sonra yine gidicez,içim rahatladı hep aklımdaydı benim de...
Amin canım sağlık en önemli olanı gerçekten de..hamza ağır grip geçirdi burnu yara oldu silmekten balgamlı öksürüğü oldu ballı limonlu ıhlamur verdim şükür kusarak attı diyebilirim balgamı...Mutlu sağlıklı seneler hepimize ,yavrucuklarımıza...
Amin canım sağlık en önemli olanı gerçekten de..hamza ağır grip geçirdi burnu yara oldu silmekten balgamlı öksürüğü oldu ballı limonlu ıhlamur verdim şükür kusarak attı diyebilirim balgamı...
Neden yyaptırmıyorsun aşıyı? Bende yaptırmayı düşünmüyordum ama her gittiğimizde içime kurt düşürüyorlar..cok geliyomuş vakalar..doktorlarınız ne diyor?Yazdıklarım silindi sinir oldfumMenenjit bem se yaptırmadım galiba yaptırmayacağım
Eren inşallah düzelir kısa zamanda papatyacım geçicidir umarım
Amin canım sağlık en önemli olanı gerçekten de..hamza ağır grip geçirdi burnu yara oldu silmekten balgamlı öksürüğü oldu ballı limonlu ıhlamur verdim şükür kusarak attı diyebilirim balgamı...
Gecmiş olsun canım ne zaman balgam olsa kusmadan gecmiyor bizde de..cok eziyet onlarada bizede...Amin canım sağlık en önemli olanı gerçekten de..hamza ağır grip geçirdi burnu yara oldu silmekten balgamlı öksürüğü oldu ballı limonlu ıhlamur verdim şükür kusarak attı diyebilirim balgamı...
Size de geçmiş olsun canım şuan nasıl derin?geçmiş olsun canım burnunu her seferinde ıslak mendille sil hiç selpak kullanma,Derinin uzun süreli burun akıntıları yaşadığı oldu hep öyle yaptım hiç selpak kullanmadım ben ona yara olur diye bu şekilde hiç kurumadı bile...
biz dışarı falan çıkıyoruz karda öksürük başladı arttı bikaç gündür ,bu akşam doktordaydık çok ciddi bişeyi yok boğazda akıntı varmış sadece şimdilik alerji şurubu ve burun spreyi kullanıcaz 1-2 güne azalmazsa öksürük şurubuna başlıycaz yine geçmezse antibiyotik... ben de ıhlamur bal bikaç şey veriyoum öksürürken kusma bizde de oluyo yine her zamanki gibi,kusma çok zor ya bu akşam tam doktora giderken oldu yine apartman boşluğunda,giderayak temizledim...
Uzun zamandır dr gitmedik. Açıkçası pahalı bi aşı diye pek yanaşmadım ama aklımdan çıkarmış ta değilimNeden yyaptırmıyorsun aşıyı? Bende yaptırmayı düşünmüyordum ama her gittiğimizde içime kurt düşürüyorlar..cok geliyomuş vakalar..doktorlarınız ne diyor?
Çok sağol aman kussun inan ben rahat nefes alıyorum o kusuncaGecmiş olsun canım ne zaman balgam olsa kusmadan gecmiyor bizde de..cok eziyet onlarada bizede...
Çok şükür daha iyiyiz canımGeçmiş gitmiştir inşallah ceylincim
Amin cnm aminMenenjit aşısını doktorumuza sorduğumda geçen sene, ailede var mi diye sordu, çünkü genetik yatkınlık önemliymiş, avrupada bizdekinin bilmem kaç katı fazla vaka olduğu için orada zorunlu aşı bizde değil demişti. Korkuyorum ama yaptırmadım ben de.Ay allahım korusun hepsini.
biz de daha iyileşmedik canım azaldı ama geçmedi,çarşambya kadar ilaçları kullan geçmezse antibiyotiğe başla demişti bilemedim başlasam mı bu gece de bi izleyelim yarın başlarım duruma göre. kusma zor ama be canım hep de olmadık zamanda yerde oluyo bugun de takside kustu gezmeye gidiyoduk taksideki duruma ayrı sıkıldım gittiğimiz yedeki duruma ayrı...Size de geçmiş olsun canım şuan nasıl derin?
Ben de bi dr. A çıkıp alerji ilacı kullanıp kullanmama konusunu soracağım. Hamza daha iyi şuan ama sabah kalkınca hapşırık ve burun akması oluyor.öksürük te az as devam..
Uzun zamandır dr gitmedik. Açıkçası pahalı bi aşı diye pek yanaşmadım ama aklımdan çıkarmış ta değilim
Çok sağol aman kussun inan ben rahat nefes alıyorum o kusunca
Çok şükür daha iyiyiz canım
Amin cnm amin
Elbette takside zordur bir kere benim de başıma geldi hem bana da bulaşmıştı kusmukbiz de daha iyileşmedik canım azaldı ama geçmedi,çarşambya kadar ilaçları kullan geçmezse antibiyotiğe başla demişti bilemedim başlasam mı bu gece de bi izleyelim yarın başlarım duruma göre. kusma zor ama be canım hep de olmadık zamanda yerde oluyo bugun de takside kustu gezmeye gidiyoduk taksideki duruma ayrı sıkıldım gittiğimiz yedeki duruma ayrı...
En iyisi hastayken gezmemek galiba