Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım cok haklısın insan bunalıyor sinir oluyor üzülüyor kıyamıyor endişe ediyor duygular karışıyor..inat ettiği zaman asla yapmıyor o şeyi hele bana çok fazla kafa tutuyor...başkası yedirse gene de yemiyormu ?? Doktorlar yiyene kadar aç bırak diyor genelde ama dayanılmıyorki...
Ve peditus sezonu açıldı
Benimkilerin de uyku saati sapitti resmen, Biraksam 12 ye kadar oturacaklar, şimdi 22.15 gibi yataga yatiriyorum, başlıyorum hikaye okumaya, 11 de siziyorlar.Herkeste ayrı bir dert. .saat 01:20 beyefendiyi uyumaya ikna edemiyorum
Kuşburnu, ihlamur falan kaynatiyorum, içine bal da katiyorum, henüz hiç zencefil vermedim. Sizler veriyor musunuz?Papatya cnm geçmiş olsun bal limon zencefil ya da bal tarçın la takviye de yap.
Benimkilerin de uyku saati sapitti resmen, Biraksam 12 ye kadar oturacaklar, şimdi 22.15 gibi yataga yatiriyorum, başlıyorum hikaye okumaya, 11 de siziyorlar.
Kuşburnu, ihlamur falan kaynatiyorum, içine bal da katiyorum, henüz hiç zencefil vermedim. Sizler veriyor musunuz?
Yenikullanici canım yarım gün kreşe mi versen acaba. ?
Benimkilerin de uyku saati sapitti resmen, Biraksam 12 ye kadar oturacaklar, şimdi 22.15 gibi yataga yatiriyorum, başlıyorum hikaye okumaya, 11 de siziyorlar.
Kuşburnu, ihlamur falan kaynatiyorum, içine bal da katiyorum, henüz hiç zencefil vermedim. Sizler veriyor musunuz?
Çiğnemeye başlamadan kreş olmaz canım, asla senin gibi ilgilenmezler.yok canım yemek yesin diye kreşe yollamam hatta kendi yemeye başlamadan göndermeyi de düşünmüyorum.
ah o uyku saati biz 11de yatağa giriyoruz bazen yarım saatte bazen bi saatte yatırabiliyorum...
ben yeni başladım canım zencefil vermeye geçen kış vememiştim. ama çok koyma bi demliğe bi metal para kadar falan koyuyorum yanına çubuk tarçın ıhlamur karanfille birlikte. balla da tatlandırdım ılınınca. kaynar suyla demleyip altını kapa kaynatma ama...
Çiğnemeye başlamadan kreş olmaz canım, asla senin gibi ilgilenmezler.
Dediğin gibi Ben de kaynayatim , bu sene zorda kalmadan doktora gitmeyeceğim, bu hastalıklarında da gitmedim, ateşledi olmadı, sadece bolca kuru indirimleri vardı, şükür biraz daha iyiler.
evet canım ticari bi yer sonuçta alıyolar 2 yaşında,bezli de alıyolar... sen düşünüyosun sanırım bu sene göndermeyi evet konuşmasına sosyalleşmesine katkısı oluyo geçekten faydası olucaktır ama yemek yesin diye göndermem ben çünkü en iyisinde en pahalısında da kendi ne yerse o yardım eden ısrar eden yok anaokulunda kreşte yemeye alıştı dedikleri açlıktan mecur kalınca yemeye başlamaları ki o bizde işe yaramaz ne kadar aç kalırsa kalsın yemez ve zaten gerçekten pütürlü yiyemiyo hala, artık doktora götürmeyi düşünüyorum aslında okuldansa...Kızlar ben bilmiyorum kreşte kendileri mi yemek yiyorlar. ?bir de facedeki grupta birisi 2 yaşından sonra anaokulu na veriliyormuş dedi
evet canım ticari bi yer sonuçta alıyolar 2 yaşında,bezli de alıyolar... sen düşünüyosun sanırım bu sene göndermeyi evet konuşmasına sosyalleşmesine katkısı oluyo geçekten faydası olucaktır ama yemek yesin diye göndermem ben çünkü en iyisinde en pahalısında da kendi ne yerse o yardım eden ısrar eden yok anaokulunda kreşte yemeye alıştı dedikleri açlıktan mecur kalınca yemeye başlamaları ki o bizde işe yaramaz ne kadar aç kalırsa kalsın yemez ve zaten gerçekten pütürlü yiyemiyo hala, artık doktora götürmeyi düşünüyorum aslında okuldansa...
Sabah kaçta kalkıyor peki , gerçekten çok geç bur saat, yazık yavruma yaBu akşam misafirim vardı geç gittiler hamzacık ta 02.20 de uyudu.
Sabah kaçta kalkıyor peki , gerçekten çok geç bur saat, yazık yavruma ya
Ben misafir falan dinlemiyorum valla. Siz oturun ben kızı yatıracağım diye giriyorum içeri :)Genelde 10-10:30 arası kalkıyor. Bu sabah 10:30 da kalktı.misafir gelince maalesef saati sarkıyor..ama normalde de yatışı 01.00...