2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızım cok sinirli oldu oyucaklarıyla oynarken kızıyor onlara cıglıklar atıyor.ne oldu diyorum neymiş oyuncak ayakta durmuyormuş...söz desen hiç dinlemiyor defalarca söylesem de yok aklına koydugunu yapıyor.böylemisiniz hep?
cnm buyuklerin yaninda biraz kalinca simariyorlar gercekten. yazin bz de oyleydik. donunce baya ugrastirmisti bizi. zamanla biraz daha duzelir merak etme

Kızlar napiyorsunu?
Biz de her şey yolunda çok şükür, hafif bi soğuk alginliklari var ama ayakta ve ilacsiz atlatiyorlar çok şükür.
Bu aralar banyo yapmaktan yine nefret eder duruma geldiler, şampuan ve sabun kötü, biz temiz iz, kafamızı yıkama , sürekli laf laf laf

:nazar:
IMG_20151017_114102.jpg

Evde ne yapsak sıkıldım diyor kızım yalnız vakit gecirmiyor arkadaş istiyorum diyor hep aglıyor bizimle oynamak istiyor bu normal mi? Bu dönem böylemi acaba?

Doğum dan sonra kiloları cabuk verdim ama karnım kaldı..korse kullanan varmı aranızda? Bazı özel günler taksam diyorum nasıl işe yararmı görüntü olarak?

yakari, papatya,

bayadır yazmadım ben de iyileşmiştir inşallah yavrular, geçmiş olsun...

Kızım cok sinirli oldu oyucaklarıyla oynarken kızıyor onlara cıglıklar atıyor.ne oldu diyorum neymiş oyuncak ayakta durmuyormuş...söz desen hiç dinlemiyor defalarca söylesem de yok aklına koydugunu yapıyor.böylemisiniz hep?

Derin de beni hiiiiç ama hiiiiç dinlemiyo :KK43:

Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için

sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah...

Evde ne yapsak sıkıldım diyor kızım yalnız vakit gecirmiyor arkadaş istiyorum diyor hep aglıyor bizimle oynamak istiyor bu normal mi? Bu dönem böylemi acaba?

bu denli derdini anlatmıyo Derin daha ama anlatmasa da anlaşılıyo her halinden,çok sıkılıyo hiç yalnız vakit geçirmiyo diyebilirim hep peşimde o beni komuta ediyo otur kalk şunu yap bunu yapma bunalıyoruz çok,çabuk ve sorunsuz geçer inşallah ailece hepimiz bunalıyoruz ...

Doğum dan sonra kiloları cabuk verdim ama karnım kaldı..korse kullanan varmı aranızda? Bazı özel günler taksam diyorum nasıl işe yararmı görüntü olarak?

aynen bende de var canım bel göbek bölgesinde fazlalık,aasıra korse takmışlığım var gerektikçe ama çok rahatsız bişey ya ben hiç rahat edemiyorum çok çok da mucizevi bişey değil son zamanlarda onu takmak yerine bbel göbek sorunu yaşamıycak şekilde giyinmeyi tercih ediyorum :) ya da illa gerekiyosa korseli çoraplar da ona yakın sonuç verir bence hem iz yapma derdi olmaz...

Kızlar acayip bunalmış duumdayım geçer diye bekledim acaba hasta mı olacak dedim üstüne gittiğim de oldu gitmediğim de bağırdığım da alttan aldığım da ama yemiyo yemiyo yemiyo gerçekten hiç yemiyo...
kahvaltıyı uyanır uyanmaz değil de 2-3 saat sonra verdiğimde nazla niyazla bi şekilde yiyo,sonrasında kimi gün öğleden sonra yediği yoğutla kimi gün öğleden sona yediği meyveyle yarınsı güne kadar aç kalıyo,yemek çorba asla ama asla yemiyo, bu sabah hazır açken yer belki diye çorbayla başlayayım dedim yine yemedi yine yemedi,bikaç saat sonra kahvaltı verdim bi de yatmadan önce 11de falan meyve düşünebiliyo musunuz... diğer öğünlerinde tabi ki mama sandalyesine oturuyoruz ne tavizler veriyorum nele neler veriyorum hiçbişekilde yemiyo ve ben ısar ettikçe bana bağırmalar vurmalar şıöarmalarr istekler... ne istese yapıyorum veriyorum yine olmuyo önce ye sonra diye koşullu veriyorum ya iyice hırçınlaşıyo ya da vazgeçiyo istediğinden yememek için yani o kadar açken çikolatayı şekeri bırakıp kalkmayı tercih ediyo,en sevdiği şeyleri dahi yemiyo,niye böyle oldu nasıl aşıcaz bilmiyorum üzülüyorum bu hafta da düzelmezse doktora faln danışıp ek vitamin falan veririm sanırım...
bikaç gün önce bi arkadaşıma gittik orda Derindeb 1 yaş küçük çocujklar masa kurulunca masaya heves ediyo merak ediyo herbişeyi tadıyo benimki masaya yaklaşmıyo bile ortada oyuncaklarla oynuyo eve gelince de yine çorbayı yediremeyip taa yatarken meyve yedirip yatırabildim, ikna etmeye çalışmak da çok yıpratıcı böyle dalga geçiyo gibi sanki benimle çok bağırdığım da oldu sonra üzülüyorum boşverip acıkır umuduyla başka bi yemek yedimeden bekletsem de sonuç değişmiyo napmalıyım bilmiyorum :KK43:((

biz de ayniyiz cnm artik anne baba yetmiyor oyun arkadasi ariyolar,

Kızlar acayip bunalmış duumdayım geçer diye bekledim acaba hasta mı olacak dedim üstüne gittiğim de oldu gitmediğim de bağırdığım da alttan aldığım da ama yemiyo yemiyo yemiyo gerçekten hiç yemiyo...
kahvaltıyı uyanır uyanmaz değil de 2-3 saat sonra verdiğimde nazla niyazla bi şekilde yiyo,sonrasında kimi gün öğleden sonra yediği yoğutla kimi gün öğleden sona yediği meyveyle yarınsı güne kadar aç kalıyo,yemek çorba asla ama asla yemiyo, bu sabah hazır açken yer belki diye çorbayla başlayayım dedim yine yemedi yine yemedi,bikaç saat sonra kahvaltı verdim bi de yatmadan önce 11de falan meyve düşünebiliyo musunuz... diğer öğünlerinde tabi ki mama sandalyesine oturuyoruz ne tavizler veriyorum nele neler veriyorum hiçbişekilde yemiyo ve ben ısar ettikçe bana bağırmalar vurmalar şıöarmalarr istekler... ne istese yapıyorum veriyorum yine olmuyo önce ye sonra diye koşullu veriyorum ya iyice hırçınlaşıyo ya da vazgeçiyo istediğinden yememek için yani o kadar açken çikolatayı şekeri bırakıp kalkmayı tercih ediyo,en sevdiği şeyleri dahi yemiyo,niye böyle oldu nasıl aşıcaz bilmiyorum üzülüyorum bu hafta da düzelmezse doktora faln danışıp ek vitamin falan veririm sanırım...
bikaç gün önce bi arkadaşıma gittik orda Derindeb 1 yaş küçük çocujklar masa kurulunca masaya heves ediyo merak ediyo herbişeyi tadıyo benimki masaya yaklaşmıyo bile ortada oyuncaklarla oynuyo eve gelince de yine çorbayı yediremeyip taa yatarken meyve yedirip yatırabildim, ikna etmeye çalışmak da çok yıpratıcı böyle dalga geçiyo gibi sanki benimle çok bağırdığım da oldu sonra üzülüyorum boşverip acıkır umuduyla başka bi yemek yedimeden bekletsem de sonuç değişmiyo napmalıyım bilmiyorum :KK43:((
Allah sabir versin cnm kolay degildir eminim.bnce bi doktora danis. belki istah acici falan biseyler verir

Canım sen beni anlatmissin
Uyandiktan 2 saat sonra kahvaltıya oturtuluyor, yemin ederim 10 lokma yemeden kalkıyorlar, çikolata ile kandırarak geçiriyorum,
O yemekle 2 kadar bir şey yemeyip öğlen uykusuna yatıyorlar, uyanınca bir saat sonra dondurmayla falan kandırıp bir şey yedirmeye calisiyorum, bu arada saat 5 oluyor portakal suyu iciyorlar, biraz cerez, sonra yatiyorlar, sadece arada bir iskender yemek istiyorlar, kosa kosa gidip yediriyorum resmen, anlayacağım arkadaşım klein ilacı olsa başına sürer, aynı durumdayız, oğlumun ağzında avft var, onun yememesini ona bağlıyorum, ama kızımı bilemiyorum, çok sinir bozucular

kızlar iştahsızlık dan öte inat gibi bbizdeki duum benim o hle gelmemden hoşlanıyo gibi biraz önce acıktım dedi gittim kahvaltı hazırladım hazır olunca kaçıp yattı hep yapar bunu zaten aldım etiketler vedim oynasın diye dün aldım çok güzeller oynuyo kaçıyo yemiyo hiç başlamıyo bile,az yese razıyım hiç ama hiç başlamıyove kaçarken hoşuna gidiyo u durum çok gerilmeyeyim diye kaldıdım mama sandalyesinden kaçıp gidiyo yatıyo başım ağrıdı kolum agridi ahh ahh diye bağırıp çağırıyo öpeyim alayım ordan diye hep böyle yapıyo.anladım oyuna çevidi hoşuna gidiyo ama aç nasıl duruyo nasıl vazgeçiricem bilmiyorum... bi önüne koyduğunu yiyen çocuk değil ki yemezse kaldırayım sonra tekrar vereyim blenderdan karışım hazırlayıp hazırlayıp döküyorum iyice geeriliyorum. bbikaç gündür sakin karşılıyorum üstüne çok gitmiyorum yine işe yaramıyo :KK43:(((

Ah canım cok haklısın insan bunalıyor sinir oluyor üzülüyor kıyamıyor endişe ediyor duygular karışıyor..inat ettiği zaman asla yapmıyor o şeyi hele bana çok fazla kafa tutuyor...başkası yedirse gene de yemiyormu ?? Doktorlar yiyene kadar aç bırak diyor genelde ama dayanılmıyorki...

X