- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süre sokakta zaman geçirip eve girince resmen doldurdular, oyalayamiyirum, sizler nasıl zaman geçiriyorsunuz arkadaşlarım? Oyuncakla oynamıyorlar, televizyon izlemiyorlar, ( önce ben izletmedim, şimdi de onlar istemiyor ) kes, boya sıkılıyorlar hemen, okuduğum kitabı dinlemiyorlar, kitaba bakmadan anlatirsam dinliyorlar ama...
cok gecmis olsun cnm halid de hasta kac gundur. havalar degisince hemen hastalandilarBiz hasta olduk geçen gece ateşlendi ve sıtmalandı sabah Dr gittik serum verildi kusma da vardı antibiyotik yerine iğne istedim 5 iğne ile eve geldik.boğazları fazlaca kızarmış.
teşekkür ederim canım aynen öylecok gecmis olsun cnm halid de hasta kac gundur. havalar degisince hemen hastalandilar
Biz hasta olduk geçen gece ateşlendi ve sıtmalandı sabah Dr gittik serum verildi kusma da vardı antibiyotik yerine iğne istedim 5 iğne ile eve geldik.boğazları fazlaca kızarmış.
Sağol cnm aynen öyleÇok geçmiş olsun canım, maalesef hastalık mevsimi geldi
evet cnm az kaldi artik. nasipse salih olucak ismi ikinci oglusun:)Ayy maşallah ne kadar da az kalmış doğumuna sweetçim.isim ne olacak karar verdiniz mi eltim de 15 aralık gibi doğuracak inşalah.
Çok güzelmiş sağ salim gelsin inşallahevet cnm az kaldi artik. nasipse salih olucak ismi ikinci oglusun:)
SAOLASIN CNMÇok güzelmiş sağ salim gelsin inşallah
Allahim yaa rabbim evlatla sinamasin cok zordur eminimKadınlar kulübünde yazistigim bir topik vardı, orada bir arkadaş vardı, kızı camdan düşmüş vefat etmiş, yedi sene sonra kavuşmuştu yavrusuna, üç gündür onun etkisindeyim, biz bir yere kadar koruyoruz yavrumuzu, rabbim korusun gozetsin hepsini
Kadınlar kulübünde yazistigim bir topik vardı, orada bir arkadaş vardı, kızı camdan düşmüş vefat etmiş, yedi sene sonra kavuşmuştu yavrusuna, üç gündür onun etkisindeyim, biz bir yere kadar koruyoruz yavrumuzu, rabbim korusun gozetsin hepsini
çok kötü oldum,Allah korusun yavrularımızı...Kadınlar kulübünde yazistigim bir topik vardı, orada bir arkadaş vardı, kızı camdan düşmüş vefat etmiş, yedi sene sonra kavuşmuştu yavrusuna, üç gündür onun etkisindeyim, biz bir yere kadar koruyoruz yavrumuzu, rabbim korusun gozetsin hepsini