2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Biz maalesef tv ile vakit geçiriyoruz çoğu kez..Oyuncak olarak ta bugünlerde en gözdesi arabalarını yanyana dizmek. .bir odadan bir odaya tek tek taşıyor onları hem de koşarak☺

Uzun süre sokakta zaman geçirip eve girince resmen doldurdular, oyalayamiyirum, sizler nasıl zaman geçiriyorsunuz arkadaşlarım? Oyuncakla oynamıyorlar, televizyon izlemiyorlar, ( önce ben izletmedim, şimdi de onlar istemiyor ) kes, boya sıkılıyorlar hemen, okuduğum kitabı dinlemiyorlar, kitaba bakmadan anlatirsam dinliyorlar ama...

aynı durumdayız sürekli onun yanında olmamı istiyo tv u bile benimle izlemek istiyo kendisi oyuncakla pek oynamıyo oynayacaksa yine birlikte oynamak istiyo biraz boya yapıyo ardımda önümde bi şekilde günü geçiriyoruz ama bütün gün söyleniyorum galiba çocuğa :KK43:

Biz hasta olduk geçen gece ateşlendi ve sıtmalandı sabah Dr gittik serum verildi kusma da vardı antibiyotik yerine iğne istedim 5 iğne ile eve geldik.boğazları fazlaca kızarmış.

Biz hasta olduk geçen gece ateşlendi ve sıtmalandı sabah Dr gittik serum verildi kusma da vardı antibiyotik yerine iğne istedim 5 iğne ile eve geldik.boğazları fazlaca kızarmış.
cok gecmis olsun cnm halid de hasta kac gundur. havalar degisince hemen hastalandilar

ben de evde oyalamaya calisiyorum ama pek mumkun olmuyor dediginiz gibi. surekli tepemde halid de yalniz oynamayi bilmiyor hep bn olayim yaninda istiyor. havalar cok fena sayilmaz burda daha hala aksamlari disarda bisiklet biniyor arkadaslariyla. o da olmazsa napcaz bilmiyorum

Ayy maşallah ne kadar da az kalmış doğumuna sweetçim.isim ne olacak karar verdiniz mi eltim de 15 aralık gibi doğuracak inşalah.

Kadınlar kulübünde yazistigim bir topik vardı, orada bir arkadaş vardı, kızı camdan düşmüş vefat etmiş, yedi sene sonra kavuşmuştu yavrusuna, üç gündür onun etkisindeyim, biz bir yere kadar koruyoruz yavrumuzu, rabbim korusun gozetsin hepsini

Kadınlar kulübünde yazistigim bir topik vardı, orada bir arkadaş vardı, kızı camdan düşmüş vefat etmiş, yedi sene sonra kavuşmuştu yavrusuna, üç gündür onun etkisindeyim, biz bir yere kadar koruyoruz yavrumuzu, rabbim korusun gozetsin hepsini
Allahim yaa:KK43: rabbim evlatla sinamasin cok zordur eminim

Afff ya

çok kötü oldum,Allah korusun yavrularımızı...

Merhaba arkadaşlar uzun zaman yoktum annemlerin yanına gittim yazlığa..orada yaşananlar fena şımarıklık aldı başını gitti beni pek takmıyordu..İstanbula döndük dönelide hastayız burunlar tıkalı halsizlik :-( umarım herkes iyidir.

Kızım cok sinirli oldu oyucaklarıyla oynarken kızıyor onlara cıglıklar atıyor.ne oldu diyorum neymiş oyuncak ayakta durmuyormuş...söz desen hiç dinlemiyor defalarca söylesem de yok aklına koydugunu yapıyor.böylemisiniz hep?

X