- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım, ben zaten uzun bir zamandır ise gideceğimi söylüyordum, gitme falan diyorlardı, çalışmam lazım, size bunu bunu alabilmek için çalışmam lazım diyordum, sabah kalkıp beni yanlarında göremeyince anne okula mi gitti dede diye sormuşlar, dede de evet deyince hiç problem cikarmamislar, çok şükür sabancı oldum, saat 2 de evdeyim inşallah, bir günüm de boş, evdeyim yani,papatyacım bugün ilk okul günü hayırlı olsun sana da,nasıl geçti çocuklar nasıl... aklıma geldi Zeynep le Eren de başladılar mı okula naptınız o konuyu...
3. Gün geçmiş yine ses seda yok kimseden.
Oğlumun pipisinin ucu iltihap oldu, kanadı, doktorumuz sünnet dedi,
Pufffff.
Şimdi ilaç ve krem kullanıyoruz, iltihabı kurutmak için..
Evet canım, biliyorsun ilk defa olmuyor, ve bizim elimizde de değil bu durum, nasıl bakarsan bak olacaksa oluyor . Sünnet olmazsa yine iltihaplanir, yine ilaç kullanırız, ilerlemesi durumunda idrar yollarından bobreklere kadar gider dedi dr, her seferinde de kullandığınız ilaç kar kalır yanınıza dedi, hiç böyle hayal etmemiştim oğlumun sünnetini, şimdi iltihabı kurutacaz, sonra da sünnet.
gecmis olsun canim ya mecbur kalinca yapacak Birsey olmuyor ne yapacaksin sagligi icin sunneti olucak3. Gün geçmiş yine ses seda yok kimseden.
Pufffff.
3. Gün geçmiş yine ses seda yok kimseden.
Pufffff.
Bu aralar sürekli birbirlerini şikayet ediyorlar, ben yapmadım eren yaptı, ben yapmadım zeynep yaptı. Eren saçımı çekti, zeynep beni itti, zeynep bıçağı eline aldı,eren senin okul ayakkabini giydi, eren klozete dokundu, zeynep sütü yere döktü....
Oglumda tayt giyme sevdası var, tayt giymeyi çok seviyor, kizarsam, anlatirsam, erkekler gitmez falan dersen acayip inatlasiyor, bıraktım artık.
Geçen gün ikiz gördüm aynı benimkiler gibi bir kız bir erkek.ikisi de pembe ayakkabı giymiş, konuştum benimki gibiymis, tayt giymek istiyormuş, her şeyini pembe istiyormuş oğlan, doktor normal demiş, rahatladım valla,
Oglumda mor merakı da var, her şeyin morunu istiyor, mor çatal bıçak ve kaşığı, bardağı, hatta artık ayakkabımiz bile var.
Geçmiş olsun canım
Bizde de pişik oldu zar zor altını alıyorum kremlemek işkence..sudocrem harici öneriniz var mıdır?
bu arada bn artik evdeyim. sadece 2 hafta surdu calisma:) tansiyonum dusuyor surekli. gecen gun 7-4 du. halid de olmamisti dusukluk hatta dogumdan sonra yuksek tansiyon bile cikmisti. hem bakici sorunu hem de rahatsizlik olunca devam edemedim.iyikide biraktim cok zor oluyordu. dinlendigim zamanlar daha iyi oluyorum ama birazcik is yapsam aksama kotu oluyorum ayaga kalkmaya kolumu oynatmaya halim olmuyor
Sevgili papatya :)3. Gün geçmiş yine ses seda yok kimseden.
Pufffff.