2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yenikullanici
Geçmiş cok olsun canım, benimkiler de hasta oldu olacak, ama tamamen benim hatam, cami açık unutmuşum gece, ve uyandığımda içerisi epey soğuktu, öyle bir karışım yapmak aklıma gelmedi ama yarın ben de yapayım

yap canım bence baya işe yarıyo verebildikçe... hatta her gün yemeğine hem sarımsak hem soğan koy.... ben her gece başucuna bi soğanı ikiye bölüp koyuyorum 1 gün boyunca kalıyo öyle her gece yatınca yeniliyorum... inşallah ilerlemeden atlatırlar geçmiş olsun...

Yenikullanici dediğin ayakkabı markası morhipoda indirimde, belki bakamamissindir:))

şimdi okuyunca baktım ama fiyatlar yüksek canım pek indiriml, gelmedi bana :)
bu ara ayakabı ihtiyacımız yok zaten bayrama ayakabı almıycam derken ayagı büyümüş doğumgünü ayakabısı küçük geldi bayram günü klasik ayakabı aldık :) yaz başı spor ayakabı alırken indirimde bulmuşken bi tane de bi numara büyük almıştık o da şimdi hazır geldi iyi oldu anca kışlık bot lazım artık bize o zamana kadar almam bişey...

yenikullanıcı, amin canım :) inş ...

Papatya, canım saolasın.Cinsiyeti öğrendim :) Bir oğlum daha oluyor, 2 erkekle kendime bol sabır ve güç diliyorum :) Meriç 25 numara giyior, 26 ya geçeceğiz çok yakında :KK43:

Papatya, canım saolasın.Cinsiyeti öğrendim :) Bir oğlum daha oluyor, 2 erkekle kendime bol sabır ve güç diliyorum :) Meriç 25 numara giyior, 26 ya geçeceğiz çok yakında :KK43:

Suyu candaş ne güzel, sağlıcakla kucağına al inşallah, sonrası kendiliğinden gelir zaten,
benimkiler zaten minyon canım, ayakları da bana çekmiş kızımın çünkü ben 35 bazen de 36 giyerim.

Suyu candaş ne güzel, sağlıcakla kucağına al inşallah, sonrası kendiliğinden gelir zaten,
benimkiler zaten minyon canım, ayakları da bana çekmiş kızımın çünkü ben 35 bazen de 36 giyerim.
Amin canım, evet sonra büyüolar çok şükür :)
hmm anladım, bence kız dediğinin ayağı küçük olmalı.benimkide büyük sayılır,
taraklı 39 numara, topukluda 40.çok sıkıntı oluyo, bizim ailenin erkeklerinin ayaklarıda büyük sanırım onlara çekmiş meriçte :) canları sağolsunda büyük küçük önemli değil tabi..
sen nasılsın canım ?

Ayak numarası kaç oldu dedrin hanımın:)
Kızım 22 oglum 23 giyiyor simdi
markaya modele göre değişiyo galiba canım, viccodan yeni aldığım klasik ayakkabıları 24 büyük bile sayılır,adidas spor ayakabıları 25 tam geliyo bi de 25.5 almıştım o büyük biraz ama giyebiliyo onu da,yaz boyunca giydiği sandaletleri de 25ti... bana çekmedi galiba benim de 35dir ayağım 36 asla olmayacak kadar 35 hem de :)

hayırlı olsun canım tekrar ...
spor ayakabılarda 25ten sonra baya farkediyo 2 beden arasındaki fark o yüzden araya buçuklu numaralar koymuşlar 26dan önce 25.5u bi dene baya beden farkı var 25e göre...

İkizler beni birbirlerinden çok kıskanıyorlar, resmen anneyi paylasamiyorlar, kızım da bir kapris bir kapris, eren kucağıma gelecek diye 40 dk kucağında oturuyor, aslında kalkmak istiyor,kalkar gibi yapıyor, gözü de erende, çocuk gelecek gibi bir hamle yapsın, nasıl koşup geliyor ve hemen oturuyor, eren sen de annanneye otur diyor bir de. Çok alıştılar bana, bu okul çocuklara travma olacak ya, bir o kadar da bezdirdiler beni, kizmayayim diyorum ama sinirlerim de yıpranmış galiba, dayanamıyorum, eşim evden çıkarken sabah, çocuklara bağırmak diyor, ay sanki durduk yere sinirleniyorum ben

Sizin çocuklarda laf dinleme olayı var mi kizlar? Eren yanımızda dolanıp duruyor ve çaktırmadan dinliyor herhalde, her şeyden haberi var, eren in yumurtalarindan biri büyük biri küçüktü ya, geçen eşimle onu konuşuyoruz, ne zaman götürelim falan diye, dün aksam cisini yaparken bana, yumurtalarima ne olmus diye sordu, pipsini göstererek

İkizler beni birbirlerinden çok kıskanıyorlar, resmen anneyi paylasamiyorlar, kızım da bir kapris bir kapris, eren kucağıma gelecek diye 40 dk kucağında oturuyor, aslında kalkmak istiyor,kalkar gibi yapıyor, gözü de erende, çocuk gelecek gibi bir hamle yapsın, nasıl koşup geliyor ve hemen oturuyor, eren sen de annanneye otur diyor bir de. Çok alıştılar bana, bu okul çocuklara travma olacak ya, bir o kadar da bezdirdiler beni, kizmayayim diyorum ama sinirlerim de yıpranmış galiba, dayanamıyorum, eşim evden çıkarken sabah, çocuklara bağırmak diyor, ay sanki durduk yere sinirleniyorum ben

hiç istemezdim ama ben de bunalıp bağırıyorum canım hem üzülüyorum bi daha bağırmıycam diyorum özür bile diliyorum küçük hanımdan olmuyo olmuyo bi bakmışım yine kızıyorum bağırıyorum....

Sizin çocuklarda laf dinleme olayı var mi kizlar? Eren yanımızda dolanıp duruyor ve çaktırmadan dinliyor herhalde, her şeyden haberi var, eren in yumurtalarindan biri büyük biri küçüktü ya, geçen eşimle onu konuşuyoruz, ne zaman götürelim falan diye, dün aksam cisini yaparken bana, yumurtalarima ne olmus diye sordu, pipsini göstererek

ben farketmedim ama dinliyodur tabi yanımızdayken belki de,ama Eren kadar anlayabiliyo mudur emin değilim,zannetmiyorum,gerçekten bu anlamda maşallahları var seninkilerin canım...

dinlemez mi cnm lafin bi yerin den tutup hemn atliyor. Bz artik anlamamasi gereken bazi seyleri ing kelime olarak soyluyoruz:) kizmaya da gelince bazen cileden cikartior beni kaldiramiyorum ve kiziyorum. Insan sonradan uzuluor ama bazen de sadece ondsn anliolar dinlemiolar hic cunku

Herkeslere selam..
uzun zamandan sonra yine laptoptan yazabiliyorum şükür..biz hala wc eğitimine başlamadık çünkü uyku problemimiz var uzun zamandır bu yüzden ben pek bir gerginim cesaret edip başlayamıyorum.hamile olan arkadaşlar varmış Allah tamamına erdirsin..biz de istiyoruz 2.çocuğu ve 8 aydır filan korunmuyoruz ama bakalım ne zamana nasip olacak..
bu arada hala dilimiz çözülmedi tek-tük kelimelerle idare ediyoruz..
hepiciğinize sevgiler...

Bahçeye birkaç çuval kum döktük, çocuklar çok güzel oynuyorlardı, sanırım usutmusler, zeynom çiş kaçırıyor altına, erenim de ateşlendi ve kustu, yine acil lerde surunduk, artık yoruldum, oldum gittim demeyeceğim, sadece sağlıkları yerinde olsun da varsın beni kudurtsunlar

Bahçeye birkaç çuval kum döktük, çocuklar çok güzel oynuyorlardı, sanırım usutmusler, zeynom çiş kaçırıyor altına, erenim de ateşlendi ve kustu, yine acil lerde surunduk, artık yoruldum, oldum gittim demeyeceğim, sadece sağlıkları yerinde olsun da varsın beni kudurtsunlar

Sabahtan aksama kadar bisiklet suruyorlar, peslerinde kosmaktan kapkara olsun valla,

ah yavrularım ya nazara mı geliyorlar ne,geçmiş olsun şimdi nasıllar peki ?
düşünüyorum da 2 tane bisikletli çocuğun peşinden koşmak acayip yorucu olmalı Allah kolaylık versin canım bronzlatıyorlar seni desene :)

Veee kızlar sanırım ben de hamileyim.bu sabah test yaptım 2.çizgi çok silik çıkmakla beraber sanırım hamileyim :)
sizlerden özellikle hamile arkadaşlardan bolcana dua istiyorum çünkü benim oğluma hamileliğim sürekli riskle geçmişti.
yarın sabaha randevu aldım sgk dr.undan,testlerimi filan yaptırıp kendi dr.uma giderim diye düşündüm.

Veee kızlar sanırım ben de hamileyim.bu sabah test yaptım 2.çizgi çok silik çıkmakla beraber sanırım hamileyim :)
sizlerden özellikle hamile arkadaşlardan bolcana dua istiyorum çünkü benim oğluma hamileliğim sürekli riskle geçmişti.
yarın sabaha randevu aldım sgk dr.undan,testlerimi filan yaptırıp kendi dr.uma giderim diye düşündüm.
hayirli olsun cnm haberdar et bizi de. ikisi ayni olmuyor hic korkma. bnm oglumda ilk dort ay yattim hep dusuk tehlikem vardi kanamam oluyordu. bunda kac saat ucak yolculugu yaptim valiz surukledim yeri geldiginde oglumu kaldirdim falan. ben yine ayni sey olur die cok korktum ama hic biseycik olmadi elh. iyi dusun sen de bisey olmaz merak etme

papatyacım geçmiş olsun iyileşmişlerdir düzene girmişlerdir inşallah...
biz hala iyileşemedik yine doktora gittik bu sefer antibiyotiğe başladık alerji şurubuna da başladık bu sefer öksürük şurubuyla geçmeyince ondan olabilir diye,yedirebildiğim kadarı da öksürürken kusmakla gidiyodu kusma başlı başına zor ve yıpratıcı bi durum uykuda bile öksürmekten kustu yatak döşek yıkandık, neyse öyle işte bizde başka haber yok..
ceylincim çok sevindim test sonucunda da güzel haberi alır paylaşırsın inşallah,ve sağlıkla kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah bu sefer canım...

hayirli olsun cnm haberdar et bizi de. ikisi ayni olmuyor hic korkma. bnm oglumda ilk dort ay yattim hep dusuk tehlikem vardi kanamam oluyordu. bunda kac saat ucak yolculugu yaptim valiz surukledim yeri geldiginde oglumu kaldirdim falan. ben yine ayni sey olur die cok korktum ama hic biseycik olmadi elh. iyi dusun sen de bisey olmaz merak etme

papatyacım geçmiş olsun iyileşmişlerdir düzene girmişlerdir inşallah...
biz hala iyileşemedik yine doktora gittik bu sefer antibiyotiğe başladık alerji şurubuna da başladık bu sefer öksürük şurubuyla geçmeyince ondan olabilir diye,yedirebildiğim kadarı da öksürürken kusmakla gidiyodu kusma başlı başına zor ve yıpratıcı bi durum uykuda bile öksürmekten kustu yatak döşek yıkandık, neyse öyle işte bizde başka haber yok..
ceylincim çok sevindim test sonucunda da güzel haberi alır paylaşırsın inşallah,ve sağlıkla kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah bu sefer canım...

Sağolun kızlar bugün kan testi sonucunu aldım adet tarihinden 20 gün geçmesine rağmen 159 çıktı değer im...yarın tekrarlamak inş. Sağlık li bir gebelik tir.

IMG_20150909_125424.jpg
hamzanij park keyfi

X