• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar benım bugun 5. gunum adet gecikti kana gidicem sabah test yaptım bır adet tek çigi bir adette enine doğru bi şerit gibi çizgii bu nedir???????????? yardım plsssssssss

Günaydın cici anneler,
maalesef mart annesi olamıyacağım...c.tesi 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı.çektiğim acı ve üzüntüyü anlatamam.dilerim rabbim bebişlerinize sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

İyi haftalar güzel anne adayları..

Benim hamileliğim hala sorunsuz rahat geçiyor maşallah..Yalnız halsizlik var çabuk yoruluyorum.Bacaklarım sanki hamlamış da biraz yürüyünce sızlıyor..

İştahım da pek yok tartıldım geçen aynı kilodayım 56. ilk 3 ay hedefim max 2 kilo zaten sanırım başarıcam.

Günaydın cici anneler,
maalesef mart annesi olamıyacağım...c.tesi 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı.çektiğim acı ve üzüntüyü anlatamam.dilerim rabbim bebişlerinize sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

çok üzüldüm canım. sakın kendini suçlama. Allah hayırlısını versin hepimiz için.

kızlar yok mu göbek deliğinin sağ veya sol tarafında şişme olan

canım rahmin büyümesi suan 6-7 haftada portakal kadarmış ancak 12.haftada dahada büyüyerek tüy çizgisine kadar yükselirmş.karındaki şişlikler rahimle alakalı değil ama.gebelik ve hormonlarla ilgili olarak olabilir.benimde karnım şişiyor ama belli bir tarafı değil top gbi oluyor oda gaz diye düşünüyorm.

Listeyi gündüz biraz guncellemiştim yarın diğer sayfalara bakarim artik. Bebesinin kalp atşlarini öğrenenler gözünüz Aydın kulağınız Mersin olsun emiiiiii :1: kizlar mide bulantisina tuzlu limon cok iyi oluyor.

Nazlma Canim ben kızımı sütten birden kestim. İlk zamanlar aklına düşüyordu arada istiyordu ben hemen baska seylere yonlendiriyordumm. Sende birden kes eger isterse göğsüne sirke sür eğ kizim eğ de tiksinir. :1: yengemde oğlunda oyle yapmıştı.

Kizlar birsey diycemmmm biz bayramdan sonra ayrı eve çıkacağız. İnternetimİz olmayacak ama k.vlere geldikçe sizlerle olmaya çalışırım. 2. Bebeğimi kendi evimde büyütmek istiyorum. Eşya olarak sadece mutfak eşyam var. Sormak istediğim sey şu: dugun paketi kullananınız var mı varsa hangi marka aldınız. :44:

senin adına sevindim canım çekirdek aile olursunuz ne güzel ama gir mutlaka fırsat buldukça olur mu :38:
ben evlenirken düğün paketi almadım ama mobilyalarım (yatak odası, salon takımı ve yemek odası) Bellona çok da memnunum ve çok kullanışlı rahat tavsiye ederim :34:

Günaydın cici anneler,

çok üzüldüm canım ya Allahtan hayırlısı böyleymiş küçük bişey de olsa bağlanıyorsun bilirim :43: :43: ciddi bişey değilse rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder canım..

bende de var canım sağ tarafımda ama göbek deliğime bakınca sağ tararı hafif daha çıkkın bebiş de sağ tarafımda zaten bende neden diyordum rahim büyümesindenmiş :17: ama ben 10.haftaya girdim 3 gün önce farkettim

Son düzenleme:
iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?

csnım ben senden 1 gün önceyim sadece ama şunu söyleyim bende hiiiiç belirti yok.ne mide bulantısı ne bişey.üstüne iştahımda açık.bir göğüslerimin gittikçe azalan ağrısı var baska bişeyim yok.hamile :49: değilim sanki ama öyle bişey olsa kanamam olurdu diye düşünüyorum bebek hala duruyor olmalı :nazar::nazar::nazar:

Günaydın cici anneler,

günaydın canım Allah sabır versin. ne desem bilmiyorum ama her zaman her halimize şükretmeliyiz.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda.bi yazı okumustum sizlerle de paylaşmak isterim.

DÜŞÜKLER

İlk haftalarda ortaya çıkan düşüklerin önemli bir kısmı durum sizin için ne kadar yıpratıcı olsa da bir amaca hizmet eder: insan neslinin sağlıklı kalması.

Doğa, anneden ve babadan gelen kromozomların (ve bunların yapıtaşları olan genlerin) yeni canlıda hatalı olduğunu saptadığında o gebeliği iptal eder ve çifte yeni bir şans vererek sağlıklı bir gebeliğin önünü açar. Sonraki deneme çoğu durumda başarıyla sonuçlanır. Nitekim yapılan çalışmalar erken gebelik haftalarındaki düşüklerin büyük kısmında nedenin anne ve baba adayının kromozomları sağlam olsa dahi, yeni başlamış gebelikte kromozom bozukluğu olduğunu göstermiştir.

Düşük yapan kadın ilk önce suçu kendinde arar ve "ağır kaldırdığı için", "eşiyle beraber olduğu için", "çok uzun süre ayakta kaldığı için", üstteki raftan birşey aldığı için" ve buna benzer yüzlerce nedenle düşük yaptığını düşünebilir. Bu sayılanlar gelişmekte olan bir canlının kaybedilmesi için çok "basit" nedenlerdir ve söz konusu olmaları olağan değildir. Nitekim biz doktorların eğitim gördüğü bilim kitaplarının hiç birinde düşük nedeni olarak bunlar yer almamaktadır.

canım rahmin büyümesi suan 6-7 haftada portakal kadarmış ancak 12.haftada dahada büyüyerek tüy çizgisine kadar yükselirmş.karındaki şişlikler rahimle alakalı değil ama.gebelik ve hormonlarla ilgili olarak olabilir.benimde karnım şişiyor ama belli bir tarafı değil top gbi oluyor oda gaz diye düşünüyorm.

canım aynen benimki de seninki gibi şişiyor göğüslerimin altından göbeğim dahil sanki 4 aylık hamileyim gibi.bence de gazdan oluyor :1:

kızlar benım bugun 5. gunum adet gecikti kana gidicem sabah test yaptım bır adet tek çigi bir adette enine doğru bi şerit gibi çizgii bu nedir???????????? yardım plsssssssss

kanda baktır canım bazen idrarda çıkmıyor geç döllenme olduysa o zaman netleşir :34:

benı de lısteye ekleyın
ısım : secıl
ılk bebek
ıstanbul
son adet tarıhı: 7 hazıran
dogum tarıhı: 14 mart

hoşgeldin tatlım :16:

günaydın canım Allah sabır versin. ne desem bilmiyorum ama her zaman her halimize şükretmeliyiz.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda.bi yazı okumustum sizlerle de paylaşmak isterim.

canım aynen benimki de seninki gibi şişiyor göğüslerimin altından göbeğim dahil sanki 4 aylık hamileyim gibi.bence de gazdan oluyor :1:
aynen normal hayatımda hiç göğüsümün altından itibaren şişmedi şimdi akşama doğru giderek şişen bir karnım var :1::1::1::1:

kızlar çarşamba günü 6+3 olacam sizce doktora ogün gitsem kalp atşlarını duyabilirmiyim ???

Back