Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cici anneler,
maalesef mart annesi olamıyacağım...c.tesi 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı.çektiğim acı ve üzüntüyü anlatamam.dilerim rabbim bebişlerinize sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
kızlar yok mu göbek deliğinin sağ veya sol tarafında şişme olan
Listeyi gündüz biraz guncellemiştim yarın diğer sayfalara bakarim artik. Bebesinin kalp atşlarini öğrenenler gözünüz Aydın kulağınız Mersin olsun emiiiiii kizlar mide bulantisina tuzlu limon cok iyi oluyor.
Nazlma Canim ben kızımı sütten birden kestim. İlk zamanlar aklına düşüyordu arada istiyordu ben hemen baska seylere yonlendiriyordumm. Sende birden kes eger isterse göğsüne sirke sür eğ kizim eğ de tiksinir. yengemde oğlunda oyle yapmıştı.
Kizlar birsey diycemmmm biz bayramdan sonra ayrı eve çıkacağız. İnternetimİz olmayacak ama k.vlere geldikçe sizlerle olmaya çalışırım. 2. Bebeğimi kendi evimde büyütmek istiyorum. Eşya olarak sadece mutfak eşyam var. Sormak istediğim sey şu: dugun paketi kullananınız var mı varsa hangi marka aldınız. :44:
Günaydın cici anneler,
maalesef mart annesi olamıyacağım...c.tesi 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı.çektiğim acı ve üzüntüyü anlatamam.dilerim rabbim bebişlerinize sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
kızlar yok mu göbek deliğinin sağ veya sol tarafında şişme olan
iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?
Günaydın cici anneler,
canım rahmin büyümesi suan 6-7 haftada portakal kadarmış ancak 12.haftada dahada büyüyerek tüy çizgisine kadar yükselirmş.karındaki şişlikler rahimle alakalı değil ama.gebelik ve hormonlarla ilgili olarak olabilir.benimde karnım şişiyor ama belli bir tarafı değil top gbi oluyor oda gaz diye düşünüyorm.
kızlar benım bugun 5. gunum adet gecikti kana gidicem sabah test yaptım bır adet tek çigi bir adette enine doğru bi şerit gibi çizgii bu nedir???????????? yardım plsssssssss
benı de lısteye ekleyın
ısım : secıl
ılk bebek
ıstanbul
son adet tarıhı: 7 hazıran
dogum tarıhı: 14 mart
aynen normal hayatımda hiç göğüsümün altından itibaren şişmedi şimdi akşama doğru giderek şişen bir karnım vargünaydın canım Allah sabır versin. ne desem bilmiyorum ama her zaman her halimize şükretmeliyiz.Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda.bi yazı okumustum sizlerle de paylaşmak isterim.
canım aynen benimki de seninki gibi şişiyor göğüslerimin altından göbeğim dahil sanki 4 aylık hamileyim gibi.bence de gazdan oluyor
kızlar çarşamba günü 6+3 olacam sizce doktora ogün gitsem kalp atşlarını duyabilirmiyim ???