• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam herkese:46:
2 haftalık bıortatılden sonra dondum
ucakla gıdıp geldım allaha sukur bır sorun yasamadım
en son 7 haftalıkken doktora gıtmıstım sımdı bu hafta gıdıcem bakalım heyecanlıyım
busurecte bol yedım bol kustum
ama buna ragmen kılo aldım
bende ılk aylkarda kılo alanlar kervanındayım sımdıden 4 kılo almısım heymaşşşaallhh :17:
bu arada aynı haftada oldugum karındaşlarımdan doktrora gıden varmı?
ası olan ne bılım test yaptıran?
11.haftadan sonra 2lı testler olcakmıs:49:

hoşgeldin tatlım o aldığın kilo değilde ödem de olabilir bende 10.haftaya girdim ben 2 hafta sonra gidecem kontrole ikili testler için hemde kontrol için :38:

günaydın arkadaşlar.
Bugün 1'de doktor randevum var. Hafif lekelenmelerim sonucu progestana başlamıştı. Ona bakacak. Kalp atışına bir daha bakarız dedi.
Bekliyorum heyecanla bakalım...

inşallah sıkıntı yoktur canım iyi haberlerle dönersin :16:

günaydın cnm
bizim tahmini doğum tarihimiz aynı
bende cuma günü gitmiştim dr ...sat'a göre 7 haftanın içindeydim ama ultrasona göre 4+4 çıktı ...kese göründü içindeki bebekte nokta kadardı..10 gün sonra tekrar bakalım dedi..6 ağustosa randevum var
seninle aynı durumdayım ..bende çok meraktayım kalp atışını görebilecekmiyim acaba diye
inşallah hayırlısıyla görürüz

inşallah hayırlsıyla görürüz içimi acayip bi korku kapladı :( gerçi dr kan değerine göre 12 gunluk gelişme super dedi beklediğimde buydu dedi kaf haftalık diyince kıvırıyo anlamıyorum dilinden 4-5 haftalık dio çok mu evham yapıyorum acaba :5:

hoşgeldin tatlım o aldığın kilo değilde ödem de olabilir bende 10.haftaya girdim ben 2 hafta sonra gidecem kontrole ikili testler için hemde kontrol için :38:

en son ne zaman gıtmıstın doktora karındaşım:46: ben kalp atısından berı gıtmedım
doktorumda ızındeymıs
onu beklesemmı
hıc gıtmedım orda neler oluyor bılmıyorum meraktayım :nazar::emir_bebek::49:

inşallah hayırlsıyla görürüz içimi acayip bi korku kapladı :( gerçi dr kan değerine göre 12 gunluk gelişme super dedi beklediğimde buydu dedi kaf haftalık diyince kıvırıyo anlamıyorum dilinden 4-5 haftalık dio çok mu evham yapıyorum acaba :5:

benim kan değerlerimde çok güzel :) 5 yıl tedavi gördüm nazlı bebek gelmedi..tedavisiz kendiliğimden hamile kaldım diye sevinirken ultrasonda kendini göstermedi :)
ilk gün bende çok evham yaptım ...
aradan 12 sene geçti unuttum ben hatırlamıyorum ama eşim ilk hamileliğimde de aynısı olduğunu söylüyor
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
birdaha ne zaman gidecen dr
ben 6 ağustosta gidecem
sende bende hayırlı haberlerle geliriz inşallah

kızlar bende sizdenim. Muhtemeluen doğum martta olacak. 5 yaşında bir kızım var. İki çocuk zor olacak ama Allah yardım eder inş. Ağustosun 15 de ilk kontrolüme gideceğim. Hepinizi öpüyorum.

bir de o bana hediye almamıs.foto makinesi istediğimi biliyordu.hangisini alacagında kararsız kalmıs.ben nikon d 5100 istiyordum ama cok özellikli bi makine değilmiş yani güzel ama bi sürü lens almak lazım lensleriyle beraber 2 bucuk 3 bucuk bin arasında bi fiyatı var o kadar verdikten sonra nikon d 7000 var süper makine ama alınca kesinlikle kursuna gitmek lazımmıs yoksa makina normal küçük makinalarla aynı işi görürmüş.arastıra arastıra sony h200 diye bi model bulduk onu alıcaz bakalım.kendimi ilerletene kadar onu kullanırım olmadı sonrasında nikon alırım diye düşünüyorum ama sonynin de hem görüntü kalitesi hem makne özellikleri baya güzel fiyatına göre cok süper.
aranızda güzel makine kullanan memnun olan varmı ve tavsiye edebileceğiniz bir ürün ?

benim kan değerlerimde çok güzel :) 5 yıl tedavi gördüm nazlı bebek gelmedi..tedavisiz kendiliğimden hamile kaldım diye sevinirken ultrasonda kendini göstermedi :)
aradan 12 sene geçti unuttum ben hatırlamıyorum ama eşim ilk hamileliğimde de aynısı olduğunu söylüyor
ben 6 ağustosta gidecem

canım bende 6 ağustosta gidicem off bir hafta daha nasıl sabredicem bilmiyorum bugun o kadar hazırlamıştım ki kendimi onu görmeye inşallah sağlıkla görür sağlıkla kucağımıza alırız ben hepten acemiyim ilk hamileliğim telaşlıyım şaşkınım ne bilim işte ne ararsan var bende suan duygu karışımı olarak

günaydın kızlar
doktordan geldim kesede göründü herşey normal 10 gün sonra inşallah kalp atışını duycaz :))))
çok mutluyumm..

ben 6 ağustosta gidecem

he birde dr haftaya geldiğinde kalp atışından sonra testler başlıycak dedi sendede dedimi?

gunaydın arkadaşlar :(

bizim bugun dr kontrolumuz vardı kafam çok karıştı nolur bana yardımcı olun :(

sat'a göre bugun 6+6 yım ilk gebeliğimi öğrendiğimde 12 gun önce kan testinde değerim 60,7 di dr görünmez 12 gun sonra gel bakalım dedi bugun gittik karından çok net göremediği için vaginalden baktı evet küçük bi gebelik kesesi oluşmuş dedi kan değerine göre ilerlemesi normal dedi kaç haftalık peki diyince 4-5 haftalık dedi 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi içim çok kötü oldu :(
normal mi sizce birde bu kese boyutu sağda en altta yazan değermi? D1= 6.4mm eğer buysa ben tam kaç haftalık hamileyim ?

tecrübeli arkadaşlar nolur bana yardım edin :( :2: ağladım ağlıycam zor duruyorum :(

BU KADAR EVHAM YAPMA ADET TARİHİNLE orantılı olmaya bilir bebek,geç döllenmelerde böle oluyor.doktor ne derse o sonuçta gebelik var kese var kötü bişey yok yani yapma böle stres kendine boşu boşuna.iyi şeyler düşün hep tatlım

en son ne zaman gıtmıstın doktora karındaşım:46: ben kalp atısından berı gıtmedım
doktorumda ızındeymıs
onu beklesemmı
hıc gıtmedım orda neler oluyor bılmıyorum meraktayım :nazar::emir_bebek::49:

bende geçen hafta p.tesi gitmiştim kalp atışlarını duyduk o kadar 3 hafta sonra gel demişti doktor bir problem olsa daha önce çağırırdı bende merak ediyorum tekrar görmek istiyorum ama bekleyecem ben sağlıklı olsun yeter :nazar: :38:

Son düzenleme:
kızlarr merhaba;

en son cuma günü sizi bıraktığımdan beri 60 sayfa yazmışınız okuyamadım :53::53::53: coşmuşunuz maşallah..

ben hafta sonu çok kötüydüm gene havada sıcaktı ayılıp bayılıyodum. bana verilen bu bulantı ilacı hiç işe yaramıyor sizler hangi markayı kullanıyosunuzzz??

BU KADAR EVHAM YAPMA ADET TARİHİNLE orantılı olmaya bilir bebek,geç döllenmelerde böle oluyor.doktor ne derse o sonuçta gebelik var kese var kötü bişey yok yani yapma böle stres kendine boşu boşuna.iyi şeyler düşün hep tatlım[/QU

sakin olmaya çalışıyorum canım çok sağol ilgilendiğin için sanırım sizlerle konuştukça daha da iyi oluyorum

kızzzz haftasonuu seni merak ettim hep yeminle dedim ayın 29 u naptı eşin süpriz yaptın mıııı adama inme inmiştir :9::9::9: geçmiş sayfalarda yazdıysan okuyayım hemen

he birde dr haftaya geldiğinde kalp atışından sonra testler başlıycak dedi sendede dedimi?

hatırlamıyorum :37:
sadece 10 gün sonra tekrar bakalım dediğini net hatırlıyorum...10 günü nasıl geçireceğimi düşünmekten başka dediği hiçbirşeyi duymadım :1: gitti 3 kaldı 7 gün

günaydın canım.
iyyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor.kuzu senle aynı yastaymısız :1:
anlatıyorum:1:
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı :1:
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öprendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldu :52: tabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.Eki Görüntüle 475132
Eki Görüntüle 475134 Eki Görüntüle 475133

ayyy buldummm okudummm gözlerim dolduu yaa zaten şu aralar herşeye ağlıyorum :5::5: çok güzel olmuş suprizin haftasonu internetim olsa sana bakıcaktım naptın diyee gerçi dündü ama neysee herşey yolunda gitmiş tebrikler şekerim :32::32::32:

ciddi anlamda zaman geçmiyor ama :)

helede bana :ssz:
annem almanyada yoğun bakımda 2 haftadır uyutuluyor
daha hamile olduğumdan haberi bile yoktu..çok istiyordu 1 çocuğumun daha olmasını
dün gözlerini açmış söylemişler hamile olduğumu tepki vermiş :52: hem annemden gelecek güzel bir haber bekliyorum hemde herkes benden güzel haber bekliyor

tsemavi süprizin çok hoş olmuş çok beğendim
Allah ağzınızın tadını bozmasın :nazar:

Back